Filtre

model goed, materiaal minder

Bestelling en levering uitstekend, maar er zat in beide exemplaren van de Relax tuinstoel (afm. 72 x 90 x 92 cm), geïmpregneerd grenen, een constructiefout en in één van de planken van de zitting een knoest, die bij het eerste gebruik knapte. Kortom, het product vergde nogal wat improvisatie en zal nu door extra boorgaten en vervangend grenen minder duurzaam zijn.

Goede snelle levering , blij met mijn aankoop bij buitengoed

Snel en correct geleverd

Communicatie perfect op orde, snel geleverd, een dag later dan gepland maar was keurig gemeld. Zat goed verpakt en de chauffeur heeft de pallet netjes op de gewenste plaats gereden.

Goede snelle levering

Op voorraad snelle levering

Op zoek naar een nieuwe cover voor de jacuzzi. Hier was de kap op voorraad met verschillende maten. Bestelling verliep snel. Ma besteld vrijdag geleverd.

uitstekend

eenvoudige bestelling via de webshop vriendelijk telefooncontact geleverd op de toegezegde datum prima verpakking netjes geprijsd

Goede en nog redelijk snelle levering gezien de tijden waarin we zitten.

Top, Hebben schutting besteld en aanvankelijk was de levertijd 6 weken. Nu bleek na 4/5 weken de levering binnen te zijn. Netjes afgehandeld en geleverd aan ons adres. Goeie service

Product zoals omschreven en zeer snel geleverd.

Prima product. Het zelf in elkaar zetten vergt enig inzicht maar was prima te doen.

Prima product en snelle levering

Goede ervaring

Prima kwaliteit en betrouwbaar bedrijf

Prima kwaliteit en betrouwbaar bedrijf

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Product is prima. Alleen de bezorging kwam een dag eerder dan afgesproken. Ik werd wel gebeld door de chauffeur maar ik was op mijn werk. Met mijn toestemming is de bestelling in de voortuin geplaatst maar het zou fijn zijn als er geen slag om de arm genomen werd qua bezorgdag. Mensen kunnen moeilijk een paar dagen vrij nemen omdat ze een bestelling geplaatst hebben.

Supersnel en correcte levering

Van bestellen tot levering liep alles op wieltjes

Top product

Snelle en accurate afhandeling

Bestelling ging makkelijk en snel, levering was iets later dan beloofd op de site, niet hinderlijk

Moeilijk te beoordelen nog

Ik kan het nog niet beoordelen, heb het nog niet uitgepakt, pas op 12 juli, dan kleinzoon jarig, dus dan maar opnieuw.

Het pakket is goed verpakt en afgeleverd.

De tekening heb ik van internet gedownload,net iets duidelijker. Makkelijk in elkaar te zetten. Alle onderdelen klopten. Complimenten!

Het enige artikel dat bij onze wensen paste.

Na lang zoeken, gelukkig deze schermen gevonden. Ze zien er netjes en degelijk uit.

Alles volgens afspraak, prima!

Netjes op tijd geleverd. Bankje staat mooi in de gerenoveerde voortuin!

Snel geleverd, prima service

Artikelen werden snel geleverd, goed verpakt en conform beschrijving op de site. Wat wil je nog meer.

Goed en mooie

Wordt snel bezorgd en producten zijn mooie en goed beschreven

Onduidelijkheid over beschrijving in webshop. Na telefonisch contact van Buitengoed, is dit opgelost

Snelle levering en mooie producten.

Fijne en stevige picknicktafel, snel geleverd

Met de picknicktafel zijn wij zeer tevreden. Stevige tafel welke snel geleverd is. Enige (beetje) jammere was de verpakking. De ongemonteerde tafel stond rechtop op een pallet, maar één van de losse planken is door de dunne kartonnen "bodem" van de pallet gekomen (tussen de planken door) en heeft over de grond geschuurd. Na het in elkaar zetten van de tafel zie je er niets meer van, maar misschien een tip voor een volgende keer.

Snel geleverd goed product

Beste prijs voor een goed product

6 De Pol

Losser 7581 CZ