Filtre

Goed gelevert en goed

Vlotte levering. Netjes en stevig verpakt!

Wat leuk super leuke klompen puur natuur voor ieder een aanrader een beetje met stro vullen klaar klaar

Gebruiksaanwijzing (op spuitbus) na verwijdering van tape onleesbaar!

Ik vond het niet prettig hoe de bestelde spuitbus dicht getapet was; na verwijdering van het tape, is de gebruiksaanwijzing totaal niet meer te lezen.

snelle en goede levering.

makkelijk online te bestellen en betalen. bezorging top.

Zie onder

Goede service en alles duidelijk. Vlotte levering

veel keuze en snelle levering

Wat nog beter kan is de toelichting op de website. Het kost mij te veel tijd om uit te zoeken wat ik nodig heb. Bijvoorbeeld over de PH waardes van het jacuzzi water e.d. wordt voor zover ik heb gelezen niets uitgelegd.

Goede service snelle levering

Ben zeer tevreden

Goed geholpen

De bestelling was goed verpakt. Tevens was de medewerker zo vriendelijk om alles naar de auto te brengen.

Zonder aankondiging of handtekening op de stoep en kapot geleverd.

Beste, Zonder aankondiging of handtekening op de stoep en kapot geleverd. Niemand heeft zich gemeld toen het pakket geleverd werd en de glijbaan is kapot, zit er bovenaan een scheur in.

zeer slechte ervaring onderdeel kapot reactie buitengoed laat en verkeerd

Een kapotte spa vac stofzuiger ontvangen . Mondstuk gescheurd en buis ingedeukt. Na circa een maand reactie van Buitengoed waarom ik het niet gemeld heb maar wel een negatieve reactie ( op hun verzoek ) heb gegeven. Vreemd van Buitengoed . Ik heb direct een reactie gegeven. Ze gaven aan binnen 7 dagen te reageren , werd een maand. En dan geen excuses aanbieden. Maar fout bij klant leggen.

Geweldig product en levering zoals het hoort.

Producten netjes verpakt in de doos en zsm geleverd.

Het artikel was zeer goed verpakt zodat het onbeschadigd op de plaats van bestemming is aangekomen.

Goede en snelle service!

Wij hebben een zandbak besteld bij buitengoed, snel geleverd en mooi product! Probleem bij montage werd direct opgelost en uitgelegd, zeer goede ervaring met positieve en snelle service!

Snelle levering voor een nette prijs

Snelle levering van een goed product tegen een nette eerlijke prijs

correct

Snelle en correcte levering

Mooie tafel, maar een plank stuk bij aflevering.

Helaas is een plank aan de linker zijkant van de oppottafel (boven bij het werkblad) flink beschadigd gearriveerd. Heb geprobeerd om het te lijmen en alsnog tijdelijk te plaatsen.. Het is namelijk een cadeau voor een vriend, die aanstaande donderdag “50 jaar” wordt. Ik heb de oppottafel vanmiddag daarom toch maar in elkaar gezet. Omdat vervanging van het hele pakket te lang duurt. En eigenlijk niet noodzakelijk is. Maar ik ontvang wel heel graag gratis een losse nieuwe plank ter vervanging van de kapotte aan de linker zijkant.

Veel geld voor een simpele kas.

Ik had mij heel wat voorgesteld bij de Douglas moestuinbak op wielen voor €140.00. De planken pasten niet goed opgeklaard, de instructie was zeer summier, en in het plexiglas deksel zat een scheur. Als ik dit geweten had, had in een completere kas gekocht bij een tuincentrum! Graag wil ik een foto toevoegen van het deksel van plexiglas met de scheur,

prima, vlotte levering

prima materiaal en snelle levering, compleet geleverd en zelfs door mijn man in elkaar gezet

Goed materiaal, snelle levering

Goed materiaal, snelle levering

Goede service en snel

Goede service produkten en snel geleverd

Snelle levering, keurige prijs

Duidelijke website

Zeer snel en accuraat met verzending.

Goede kwaliteit en duidelijk zoals hetnop de site staat. Prima service.

Goede prijs kwaliteit - verhouding

Snelle levering en goed verpakt verzonden, montage was eenvoudig

6 De Pol

Losser 7581 CZ