Filtre

Een beetje chaotisch

De aflevering verliep erg rommelig Bovendien was van de tweede tafel het verkeerde montage setje schroeven meegeleverd. Hier kwam ik zondag achter. Kortom met improvisatie is de montage gelukt. Ik vind dit een beetje slordig. Terwijl mijn tafel wel gereed stond voor aflevering

Vriendelijk maar slecht produkt

Vriendelijke mensen. Produkt kapot, slecht afgeleverd. Adres fout. Heb ik zelf moeten oplossen. Ik kom niet terug bij dit bedrijf.

slechte service

De bestelde zandbak voor mn kleinzoon is goed ingepakt geleverd, maar het hout van de zandbak is super nat ingepakt. Bij het uitpakken was er geen plank zonder schimmel, lekker gezond voor een kind van 1. Gemaild naar het bedrijf, kreeg advies hoe dit schoon te maken. pffff.

Een fijn bankje, maar in beschimmelde en kapotte verpakking..!

Houten bankje om in elkaar te zetten. Bezorging ging de eerste keer fout, DHL zou ons niet thuis aangetroffen hebben, terwijl de deur openstond….. volgende dag het pakket voor de deur gezet. Toen ik het verpakkingsplastic eraf haalde zag ik een beschimmelde en kapotte doos, handleiding was een gescheurd nat vodje… direct gebeld maar kreeg te horen: “u gaat toch niet opende verpakking zitten…..” Uiteindelijk was het bankje wel goed en staat nu leuk in de tuin. Maar zo’n kapotte en beschimmelde verpakking stuur je niet naar een nieuwe cliënt…. Weet niet of ik ooit nog opnieuw hier iets zal bestellen.

Mooi product! Uitstekende service!

Snelle bezorging en goed verpakt!

Enorm lange levertijd

Levertijd beloftes werden niet nagekomen. In plaats van 1 week, bijna 3 weken voordat levering plaats vond

Er werd per ongeluk een verkeerd product geleverd. Na een telefoontje had ik de dag erna het juiste product al in huis en werd het verkeerde product thuis opgehaald.

Prima materiaal en service

2 deurpoorten besteld en deze werden binnnen een paar dagen ontvangen. Nadat er besteld was belden ze na, ze zagen dat ik 2 schanieren te weinig had gebeld. Dus alsnog erbij gedaan zodat er geen vertraging zou optreden in de levering.

snelle levering goede begeleiding goede kwaliteit

Snelle verzending en uitstekende service

Producten snel verzonden, bij aflevering miste er echter iets, maar dit werd uitstekend opgepakt en was de volgende dag ook al binnen! Top!

Prima scherm, maar slechte levering

Bij bestelling datum aangegeven op 29 april, werkelijk geleverd op 3 mei. 3x nieuwe track en tracé, thuis blijven en geen levering. Kortom, kies een andere bezorgdienst

Mooi tafeltje, makkelijk in elkaar te zetten. ben er heel blij mee!

Mooi tafeltje en stevig. Makkelijk in elkaar te zetten. ben er heel blij mee!

Betrouwbaar en tijdig

What you see En what you read is what you get.

Snelle levering, goed product

Prima verpakt ook

Snelle levering maar matige kwaliteit

Goed verpakt. Maar na opening bleek het zinken blad vrijwel helemaal gecorrodeerd (?). Lijkt alsof er planken met chemisch goedje er op gelegen hebben. Foto's indien gewenst beschikbaar. Toch maar in elkaar gezet en blad met zilververf gespoten. Bedoeling was/is BBQ-tafel.... Opnieuw inpakken en terug sturen teveel werk. Viel zwaar tegen van een Hillhout product!

heldere en overzichtelijke webwinkel

uitgebreide webwinkel met duidelijke omschrijving per artikel. nette prijs en snelle levering

Snel gemakkelijk en niet duur

Eerste bestelling en meteen alles goed

zeer goed geregeld en geleverd. Top !!

Na bestelling goed op de hoogte gehouden van levering. Alles top geregeld.

Makkelijk te bestellen en goed verpakt

Voor het eerst hier een bestelling geplaatst alles werd netjes goed verpakt geleverd. Alleen de aflevering verliep niet geheel naar afspraak.

vlotte en juiste afwikkeling

een tevreden klant.

Slechte communicatie omtrent levering

Bestelling gedaan en voorkeurdatum opgegeven. Daarna niets meer gehoord. Zelf contact opgenomen na enkele dagen want de voorkeurdatum was al verstreken. Kreeg toen datum tehoren wanneer waarschijnlijk geleverd zou worden. Mail met track en trace code werkte niet. Weer contact opgenomen. Kreeg nieuwe track en trace maar die gaf alleen maar aan chauffeur onderweg. Dus zit je de hele dag te wachten want je weet niet hoelaat ze langs komen. Dus al met al ben ik niet tevreden.

Goede producten, goede service en levering

Goede producten, goede service en levering

Er ging iets fout bij de transporteur, ik heb even gebeld met Buitengoed. Het werd gelijk uitgezocht en ik werd binnen 10 minuten teruggebeld. De volgende dag had ik de spullen in huis.

Goed product goeie levering

6 De Pol