Filtre

Prima service en levering

Ouderwetse service

Goede service zoals het vroeger ook was

Prima, zowel wat betreft de kwaliteit als de snelheid van levering

Niets aan toe te voegen

Bestelling geaccepteerd ,verzonden,betaling ontvangen,maar niet op adres geleverd.

Op dinsdag 18 jan.bestelling opgegeven. Op donderdag 20 jan zou pakket zijn afgeleverd door DHL........maar niets ontvangen ! Hele dag aanwezig ! Geen briefje in brievenbus Donderdag 20 jan .Fa.Buitengoed op de hoogte gesteld. Donderdag 20 jan. DHL op de hoogte gesteld. tot op heden maandag 24 jan. niets meer vernomen van Buitengoed en niet van DHL.!! Ga dus niets meer bestellen bij Buitengoed en niets meer versturen via DHL.

Mooie oppottafel

De oppottafel werd snel geleverd. Staat mooi in mijn tuin. Op een enkel onderdeel na, kun je de tafel gemakkelijk in elkaar zetten.

Goede prijs-kwaliteit. Snelle leverin

Goede prijs-kwaliteit. Goede wensire en snelle kevering

Goede en snelle service

Goede en fijne overzichtelijke site. ‘Savonds besteld gelijk volgende ochtend al verstuurd

Zeer goede service en klantvriendelijk!

Afgelopen week heb ik een schommel gekocht en in het surfen van de ene naar de andere schommel, ben ik uit het oog verloren dat wat ik heb besteld niet geleverd wordt met touw. In al mijn enthousiasme de schommel besteld en toen het pakketje bij mij thuis kwam, pas ontdekt dat ik dat touw apart erbij had moeten bestellen. Ik heb direct een mail gestuurd en zonder enige aarzeling is dit touw nog nagezonden zonder verzendkosten. Super attent en begripvol dat ik dit touw was vergeten.

Product is goed aangekomen

Snelle levering, mooie producten!!!

Binnen 2 dagen bezorgt en wij genieten regelmatig van onze mooie vuurschaal!!!

Buitengoed is buitengewoon goed!

Makkelijk te bestellen en betalen. Correcte opvolging met zeer snelle levering.

Buitengoed heeft de verzending van het bestelde direct en netjes geregeld. Helaas was de bezorging door DHL een onduidelijk rommeltje. Toen ik Buitengoed daarover belde reageerden ze direct en adequaat.

Snelle levering. Product voldoet helemaal!

Snelle levering. Product voldoet helemaal!

Slecht, niet geleverd, reageren niet klacht

Bestelling is door pakket dienst fout afgeleverd na keer bellen met een zekere hert jan nog steeds geen oplossing dit dateert al vanaf december, we hebben de missende onderdelen maar bij grimlach gehaald

Super buitenbank voor goede prijs en snelle service

Makkelijk te bestellen en zeer goede kwaliteit bank, de LUUK. Snel geleverd en zeer handig in elkaar te zetten. Zelfs voor een onhandige Harry als ik. Wellicht een nadeel is de hoeveelheid hout wat gebruikt wordt voor het vervoer, maar een bank ontvangen die beschadigd is, wil je zeker niet.

Binnen 2 dagen ontvangen en precies wat ik besteld heb

Binnen 2 dagen ontvangen en precies wat ik besteld heb

Snelle, verzorgd verzending (breekbaar)

Snelle verzorging., materiaal.goed ingepakt. Goede service

Snel geleverd en goed verpakt

Snelle levering en goede communicatie

Het bestelde glazen product, was zeer netjes verpakt en beschermd tegen breken. Goede communicatie mbt status van levering

Zeer Behulpzame mensen bij een no nonsense bedrijf.

Goede website ebook als je ze belt o. Informatie zijn ze altijd behulpzaam. Prettig zaken doen met Kuhlkamp buitengoed.

Houden aan hun afspraak en snel geleverd

Zeer nette en snelle afhandeling.

Zeer nette en snelle afhandeling.

Goede en snelle service.

X

Super webshop

Ik koop hier al geruime tijd spullen voor de jacuzzi. De webshop is overzichtelijk en het aanbod is perfect. Daarnaast heeft Buitengoed scherpe prijzen en een supersnelle levering.

Buitengewoongoed!

Snelle verzending en het glas wat we besteld hadden was zeer goed verpakt!

6 De Pol

Losser 7581 CZ