Filtre

Buitengewoongoed!

Snelle verzending en het glas wat we besteld hadden was zeer goed verpakt!

Snelle levering!

Nog net voor oud- en nieuw een smokerbox voor mijn bbq besteld en binnen 24 uur geleverd!

Bestellen gaat heel makkelijk en het wordt snel geleverd dus ga er zeker vaker Bestellen

Uitmuntend

Betreft een actuator van een vleugelhek opener. Een bedrijf dat nog open staat voor contact met haar klanten. Ik werd vriendelijk en goed geholpen. Ook werd er mee gedacht en kon ik bij problemen of onduidelijkheden weer contact opnemen of foto’s sturen om een zo goed mogelijk advies te kunnen krijgen. Daarbij werd mijn bestelling snel geleverd en werd ik daar prima van op de hoogte gehouden. In de toekomst zal ik wanneer nodig zeker weer hier bestellen.

zeer goede service

sznel en betrouwbaar

Mooi ervaring Geen verschil kleur Geen product verschil

Snelle en correcte levering

We bestelden een Fairytail kerstboom voor in de tuin. Deze werd snel en goed verpakt geleverd.

vlotte levering

een levering moet voor mij niet direct de dag nadien toekomen. Maar een levering mag wel vlot verlopen; binnen de 14 dagen voor mij. En dit is gebeurd.

Uitstekende service tijdens bestellen en retour

Goed geholpen tijdens de bestelling, telefonische ondersteuning, snelle verzending. Vriendelijke medewerkers. Al met al een goede ervaring.

Mooie producten

Product was op tijd geleverd. wel was er een beschadigd onderdeel bij. Hierover hebben we contact gehad en zal opgelost worden.

Scherpe prijs en snelle levering

De nieuwe arm voor mijn poortopener was ondanks de kerstdrukte de volgende dag in huis, top!

Bestelling is voor de helft aangekomen

Skelter + trekhaak + kar besteld maar de kar en trekhaak zijn nooit aangekomen. Nu al 2x gebeld en ik zou elke keer terug gebeld worden maar nog steeds geen reactie.

Mooi product

Mooi product. Snel geleverd!

Zeer klantvriendelijk

Hoewel ik zelf de verkeerde verlichting had besteld, werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan en is de retourzending keurig bij mij opgehaald. Ik durf ervan uit te gaan dat de retourbetaling ook voor elkaar komt.

Led-kerstboom

Ondanks de drukte ivm. de feestdagen kwam mijn pakket, de dag na bestelling, al binnen. Kerstboom staat prachtig te schijnen buiten. Ontzettend blij mee.

prima geregeld goede zaak hoor

Afspraak nakomen duidelijk

Net bedrijf, goede communicatie en snelle levering!

perfect

Ik had een bestelling geplaatst en een leveringsdatum aangegeven via de website. Omdat het druk is tijdens de feestdagen werd ik gebeld om samen een betere leveringsdatum te bepalen om zeker te zijn dat het voor de feestdagen binnen zou zijn. Dit noem ik meedenken en service!

Goede en snelle service

Na een defect artikel ontvangen te hebben, dezelfde dag bij Losser om kunnen ruilen zonder probleem. Goed en vriendelijk afgehandeld.

Goede website, snel product te vinden

Snelle levering na bestelling

goed product

Goede service en snelle levering

snel en duidelijk alles geregeld

prima alles geregeld, duidelijk overzicht assortiment

Prima vwb service , slecht vwb kwaliteit.

Netjes geleverd , opstijf en volgens afspraak. De kwaliteit van het product is slecht. De afstandsbediening doet het niet.

snelle levering duidelijke site

snelle levering goed produkt voor leuke prijs

Ben tevreden met de fairy kerstboom.

6 De Pol

Losser 7581 CZ