Filtre

Buitengewoon Goed!

Nette prijzen en bijzonder snelle leveringen!

Helpdesk klantenservice, slecht product

Ik heb een zandbak gekocht maandag besteld zodat ik hem zeker voor donderdag in huis zou hebben. Toen ik de packet lopend was een van de zijkanten stuk en meerdere delen van de houd zetten vool met splinters. Ik heb dit met zandpapir en olie opgelost. Ik heb een heel vriendelijk man gebeld hij zou me een niuew del opsturen helaas kon ik het niet voor vrijdag kregen, dus ik had geen verjaardagscadeau voor mijn zon op zijn verjaardag.

Alles juist en volgens bestelling geleverd

Snellelevering, goed product!

Goede service en levering

Alles was goed en op tijd geleverd

Snel en zorgvuldig besteld, verzonden en geleverd

Snel en zorgvuldig besteld verzonden en geleverd

Bestelde artikelen snel en correct geleverd.

Bestelde artikelen volgende dag en correct in Belgie geleverd.

super

Tevreden

Snel geleverd. Er stond bij eenvoudig te monteren maar bij ontvangst werd pas duidelijk dat de gaten voorgeboord moesten worden. Ik zal wel verwend zijn met Ikea. Voor de rest prima oppottafel!

Snel geleverd en een mooie prijs

Het is zoals de titel al aangeeft. Ik ben erg tevreden over de snelheid van verzenden en afleveren. En de prijs die ik betaalde voor de kachelpijp. De kachelpijp was dikker dan verwacht en dat is ook goed. Al met al dik tevreden en zal hier zeker vaker bestellen als het nodig is.

Top service en betrouwbaar.

Wat een mooi bedrijf. Hadden een vraag over een product en binnen een zeer korte tijd het antwoord en het meedenken over dit artikel, de levering en een vervolg levering in verband met een groot aantal. De lijntjes waren kort, de communicatie duidelijk en de afspraken werden nageleefd. Een mooi en transparant bedrijf.

100% good.

Good product and good quality!! I'm very happy.

De klantenservice is Top!

Van mijn tuinbankje waren een paar latten niet helemaal goed en ik kreeg de volgende dag al nieuwe toegestuurd!

Netjes afgeleverd ... Alles bij ... Goed evaring ..

Top product

Snelle levering, past mooi, degelijke kwaliteit.

Fantastisch!!

Snelle bezorging Makkelijk in elkaar zetten Vele variaties mogelijkheden GEWELDIG!!

Zeer goed en snel geleverd

Mooie cortenstaal pijpen gekocht. Keurige verpakking.

Gebeld. Goed te woord gestaan. Zou twee dagen later terug bellen en heeft zijn woord gehouden. Dit kom je niet vaak meer tegen ! Bravo

Snelle levering voor een prima prijs

Keurig product en snel geleverd.

Een bedrijf die doet wat hij belooft. Snel en goed product.

Gewoon goed

Niks op aan te merken dit is zoals het hoort.

klantvriendelijk

goed advies, goede producten en klantvriendelijk

Prima webwinkel!

Snelle levering en goede service. Had enkel graag mogelijkheid tot levering in afhaalpunten en gratis verzending vanaf bepaald bedrag. Verder prima!

Netjes geleverd

Love Seat besteld nadat ik gebeld heb, werd prima te woord gestaan. Na 2 dagen volgens afspraak geleverd.

6 De Pol

Losser 7581 CZ