Filtre

Goede kwaliteit, snel geleverd maar incompleet

Nadat ik hierover had gebeld, wordt het snel opgelost, maar geen excuses en het project heeft er natuurlijk last van dat je niet door kan gaan omdat niet alles er is. Kennelijk is dat vrij normaal of aan de orde van de dag, maar zo ben ik het niet gewend.

gemakkelijk te bestellen, niet duur en vlotte levering

zie boven

Kwaliteit goed. Levering niet helemaal

Product is goed en niks op aan te merken. Door voorboren en schroeven kost het wat tijd om de zandbak in elkaar te zetten. De levering werd eerder geleverd dan was gevraagd.

mooi alles op tijd klasse

mooi ook de afspraken

Snelle levering, mooi product

Snelle levering Mooi product

2 dagen na bestelling werd het bankje keurig bezorgd!

Bankje voldoet aan de verwachting. Keurig op tijd geleverd.

product is goed

Product is goed. We hadden op een maandag gebeld en toen zeiden ze dat ze donderdag zouden leveren. Dat was jammer genoeg niet zo. We hadden gehoopt dat het product voor het weekend geleverd zou worden, zodat we aan de slag konden gaan. Helaas werden we die donderdag gebeld voor de planning. Ik heb hele ochtend tot 13.00 uur zitten wachten, kreeg ik alleen telefoon dat het product maandag geleverd zou worden. Verder netjes geleverd. Ik kreeg voor het product geleverd was al 2 mailtjes of ik een beoordeling zou sturen, terwijl we het product nog niet hadden gezien das een beetje raar.

Prima service, mooie buitenbank snel geleverd

Goed ingepakt goede service!

Goed beschermd verpakt. Duidelijke beschrijving erbij en mooie kwaliteit hout! Geen negatieve dingen tot nu toe.

dit is waar ik blij van word.

prachtig product, en een goede levering!

Perfect geleverd

Tijdens de levering gingen we net op vakantie. Dat hebben ze perfect opgepakt waardoor we onze levering kregen.

top geholpen

goed en vriendelijk geholpen

Geopende en beschadigde verpakking

Pakket ontvangen maar was geopend geweest en de verpakking was (orginele verpakking) toegeplakt met plakband met hun eigen logo op. Een beschadigde verpakking als nieuw opsturen is niet van deze tijd. Een email naar hun verzonden met als antwoord: sorry en 10 euro korting op uw volgende aankoop. Dit was dus mijn eerste en ook mijn laatste aankoop bij Buitengoed

Prima levering

Prima levering en binnen de afgesproken termijn. Communicatie gedurende de 10 dagen levertijd kan beter!

Beetje teleurstellend

Afdekkapjes van hout voor op de tuinpalen besteld. Pluspunt snel geleverd. De kwaliteit was minder. De afdekkapjes waren oud, hadden duidelijk lang (buiten?) gelegen en van een was een stukje af. Na alles te schuren en te beitsen zagen ze er wel weer mooi uit. Ik zou hier echter niet nog eens bestellen.

Alles goed geleverd

Alles goed geleverd, product is goed en voldoet prima

Over zichtelijke webshop goed bereikbaar

Heb op de webshop kachelpijp besteld . Werd door alerte verkoper gebeld die zag dat ik corten staal en zwart gelakt besteld had en vroeg mij of dat de bedoeling was . Had 2 bestellingen de eerste moest ik verzendkosten betalen de 2e bestelling niet . Omdat ik bij de 2e bestelling boven een bepaald bedrag zat kreeg ik de verzendkosten van de 1e bestelling terug omdat hun het in 1 keer samen konden opsturen . Prima zaak goede service en goed telefonische bereikbaar !!

Duidelijke site, goede service en snelle levering

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Hij was zorgvuldig verpakt, snel bezorgd en bovendien een hele mooie plantenpot.

Het is prima in orde

Snelle afhandeling.betrouwbaar..netjes ingepakt..en mooi op tijd geleverd.. mijn cijfer een 10

Prima service en goede prijzen

Bestelling stond volgens afspraak klaar zodat we met 15 minuten ook weer weg konden. Factuur netjes in de mail, top service voor een prima prijs.

Prima product

Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

Helemaal naar wens.

Super snel geleverd , de oppotten tafel helemaal naar wens . Het in monteren was wel puzzelen , alle punten waren niet voorgevormd. Toch gelukt.

Fijne communicatie

Duidelijke omschrijving Bij vragen telefonisch snel en vriendelijk geholpen

De minigarden is binnen een jaar ingestort doordat de schroeven braken

De minigarden op poten is binnen een jaar ingestort. Alle schroeven zijn door!

Voldoet aan de verwachting

6 De Pol