Filtre

We waren op zoek naar een rozenklimrek en vonden op de site precies dezelfde, die we al hadden voor een andere roos. De aanvankelijke teleurstelling dat hij niet op voorraad was, werd snel weggenomen omdat ik toch kon bestellen en de levertijd 5 tot 10 werkdagen was. En dat is ook gebeurd. Omdat het rek goedkoper was dan de verzendkosten er maar 2 besteld. Ze waren perfect verpakt en binnen de 10 werkdagen geleverd. Kortom: ik ben erg tevreden :-)

Correcte firma

Helaas bleek het bestelde artikel niet op voorraad, wat kan gebeuren. Zij komen wel direct met een alternatief voorstel. Echter dat product was niet wat we hebben wilden, ook dat was geen probleem, dit is ook weer direct opgelost door de order te annuleren en het geld te retourneren. Dat is is nog eens een goede service en correct omgang met klanten! Super!

Prima Minigarden-Hoogbeet

WOODVISION MINIGARDEN OP POTEN afmeting 100 x 50 x 80 cm (lxbxh) binnenwerks plm. 94 x 44 x 27 cm (lxbxh) staat hoog op de poten, werkt makkelijk met planten en oogsten. geimpregneerd grenen, KOMO verduurzaamd voor een langere levensduur incl. anti-uitspoeldoek Bouwpakket inclusief bevestigingsmaterialen !!!Geen voorgeboorde gaten!!! Elektrische boormachine en enig technisch inzicht is handig bij het in elkaar zetten van het bouwpakket. DOCUMENTEN

Buitengewoon slechte service

Bij Kuhlkamp een buitenlamp van Gacoli op zonne-energie gekocht. Net één week buiten de garantie periode hielde deze lamp er mee. Eerst werd ik verwezen naar de leverancier (Hemmson!!), die na wat heen en weer gemail niet thuis gaf. Dan maar weer terug naar Kuhlkamp. Na bijna drie!!!! weken en vele telefoontjes met de vraag waar het antwoord blijft, eindelijk een telefoontje terug met de mededeling dat zij niets meer met die lamp kunnen (ik overigens ook niet!!!!). Geen enkele compensatie. Ook niet zoiets als 'als je een nieuwe lamp koopt dan geef ik 30% korting'. Wat een slecht bedrijf. Ik zou er noooooooit meer iets kopen. Schandalig!!!!!!!!!!

Prima, maar vertraagde levering.

Ik was op zoek naar een vervanging van het gebroken glas voor een Cosiscoop gaslantaarn. Ik kon dat alleen bij Buitengoed vinden. Ik ben daar dus bijzonder blij mee. Volgens de website zouden ze dat in 2 dagen leveren. Omdat het artikel niet op voorraad was heeft het uiteindelijk een maand geduurd. Dat was minder. Maar uiteindelijk heeft Buitengoed de bestelling zorgvuldig afgehandeld.

snelle service verpakken kan beter

De items die we gekocht hadden waren best rommelig ingepakt. heel veel loze onderdelen, 2 zandzaken kapot verder goede en snelle service

Mijn bestelling is nog steeds niet geleverd.

Balen dat de transporteur al 2 maal heeft aangegeven dat mijn bestelling toch niet mee is genomen op transport.

Prima afgehandekd

Perfect geregeld

Prima en snelle levering en goedkoper dan de rest

Mooi compact bouwpakket!

Heb hem zelf niet in elkaar gezet, manlief deed het en was er zeer enthousiast over en gauw klaar! Nu aan de slag met plantjes kweken.

Ziet er goed uit mijn nieuwe tuinbank

Mooie vuurtafel. Service chauffeur prima!

snel te bestellen

Via de site was het eenvoudig om de gewenste toogschermen en poorten te bestellen.

Snelle levering en goede service

Zoals altijd prima ervaring snelle levering

Product zoals beschreven.gemakkelijk te monteren

Prijs kwaliteit verhouding uitstekend.Ben tevreden.Levering binnen redelijke tijd en goed verpakt.

Betrouwbare webshop met snelle levering

Voor mijn Jacuzzi gebruik ik Aqua Perfect (chloorvrij) om het water helder en schoon te houden. De 2.0 verpakking heeft ook een handige maatbeker en 2 ph tabletten. Aanrader om ze hier te bestellen

Sneller geleverd dan gedacht

Oppottafels zien er prima uit. Ik vind ze erg mooi qua vormgeving. Volgens gebruiksaanwijzing in 20 minuten in elkaar. In werkelijkheid minimaal een uur.

slechte communicatie met transport bedrijf

Het pakket hout wordt zonder melden gelost en er wordt door iemand anders dan wij getekend voor akkoord van de levering waarschijnlijk de chauffeur. Mijn vrouw zat thuis te wachten op de levering en is niet geïnformeerd van de levering en kon ook niet inspecteren of alles goed is geleverd.

Jammer van de late levering

Bestellen ging heel eenvoudig. Ik kon kiezen wanneer het bestelde geleverd zou worden. Gekozen voor de dag waarop ik thuis was maar helaas werd het toe. Niet geleverd. Ook de dag erop werd het niet geleverd. Dit was heel jammer ter meer omdat het een cadeau was. Daarbij was de verpakking beschadigd. Het product gelukkig niet. Het tuinbankje was onbehandeld dat hebben we nu zelf gedaan zodat het langer mee zal gaan.

Scheef

Sommige planken staan scheef Eenmaal in elkaar staat de bak scheef en niet stabiel verder een mooie bak

Prachtige zandbak, prima service

De zandbakonderdelen waren netjes verpakt en de beschrijving was duidelijk. Het hout is mooi en glad en kwalitatief goed. Een hele mooie en stevige zandbak; ook de bankjes! Een aanwinst voor de tuin en een genot voor de kinderen.

service ok, product nog niet gemonteerd

Ik kan het aangekochte product nog niet beoordelen want ik moet het nog monteren. Wat me een beetje tegenvalt en dit is niet jullie schuld is het feit dat ik dit product thuis laat leveren en het dan zelf moet gaan afhalen in een Bpost punt. Op zich niet zo erg ware het niet dat dit toch wel een zwaar stuk is om alleen te verhandelen. Ik ben alleenstaande. Ik schrijf u dit omdat u misschien uw transporteur daar attent kunt op maken. Als mensen iets kopen om thuis te laten leveren moet het dan ook thuis worden afgeleverd... mvg dorine weedaeghe

snel en goed geleverd en niet te duur

ben erg tevreden over de site het bestellen en de levering zeer snel

Snelle levering en goede informatie

Duidelijke website snelle levering helemaal top

zeer goed!

Goede levering en goede prijs-kwaliteit.

6 De Pol

Losser 7581 CZ