Filtre

Wat er wordt beloofd wordt ook nagekomen

Alles prima geregeld

Snelle levering. Makkelijke handleiding, goede kwalititeit en eindresultaat zoals verwacht

goede site, goed levering. Netjes verpakt

Levering via Bodedienst goed en snel. Levering via DHL nog "onderweg". Product is goed en zoals ik verwacht.

Goede producten

Hele goede ervaring met Buitengoed.

Snelle levering, heldere site, makkelijk te bestellen, netjes verpakt. Oppot tafel voldeed aan de beschrijving op de site, goede kwaliteit

Geen levering

Ik heb een zeer slechte met buitengoed. Vandaag besteld, volgende werkdag geleverd. Het is nu 2 weken geleden en ik heb mijn bestelling niet binnen!

Prima zandbak

De zandbak werd geleverd zoals aangegeven. Prima zandbak, hier en daar wat creatief met de planken om deze zo recht mogelijk te maken, sommige planken waren wat krom. Maar aangezien er een hoes over heen komt als ie dicht zit en anders open geklapt, zie je dat verder niet. Wel een fijn systeem met de opklapbankjes!

SLECHT: Toont geen begrip voor de klant en slechte, geenservice

Had een parasolhoes besteld waarvan er op de website geen foto en geen beschrijving stond... Toen ik de parasolhoes had ontvangen bleek het om een veredelde komo vuilniszak te gaan . ..rits had geen lip of overlapping dus ook niet waterdicht. Tevens geen stok in de hoes zodat het makkelijk over de bijbehorende parasol heen te doen is. Dit terwijl het om 1 van de grootste parasols gaat die er te koop is. .Dus deze parasolhoes voldoet totaal niet en is zijn geld niet waard. Nu mag ik natuurlijk terugsturen maar dan moet ik nogmaals de verzendkosten ( dus geen en terugzendings kosten) op me nemen. Terwijl als er een foto of informatie op de website had gestaan ik deze hoes never nooit had besteld. Ik zou het logisch vinden dat ik mijn verzendkosten alsnog ook teruggestort gaat krijgen i.v.m onvolledige informatie over het product

Zeer snelle levering

Goede kweekbak voor prima prijs

Hill hout kweekbak gekocht bij Buitengoed voor de laagste prijs in Nederland.

Ben zeer tevreden. Bankje is van prima kwaliteit snel geleverd !

Ben zeer tevreden . Mooi product en snel geleverd !

in een woord geweldig

netjes verpakt de juiste schroeven van kleur van het hout gewoon af.

Niet volgens verwachting

De levering was vrij snel. Helaas bleek toen ik de kweektafel in elkaar wilde zetten, dat er verschillende onderdelen uit elkaar lagen. Daarop heb ik contact gezocht, maar geen reactie ontvangen. Nog een keer gemaild, maar ook daarop geen reactie.

Online besteld , de volgende dag in huis en perfect omschreven artikel , hier kunnen we wat mee

Goede webshop

Helaas duurt het wel lang voordat je je pakketje hebt, heb nog niks ontvangen ( 7 dagen geleden besteld)

Prima service en klantenservice altijd betrikbaar.

Door problemen met voorradigheid moest ik mijn bestelling tweemaal wijzigen. Dit is heel vlot geregeld en de terugbetaling was steeds ook dezelfde dag geregeld. Het bezorgen was perfect: precies binnen het tijdblok van twee uur en prima verpakt.

Snel, compleet, duidelijk.

Buitengoed was snel en goed geprijst. Gewoon zoals je het graag ziet.

Goede kwaliteit prijs verhouding

Met een beetje eigen initiatief en materiaal. Is het mogelijk om nog meer kwaliteit te krijgen.

goed product snelle levering

goed product snelle levering

Tegenvaller

Hok ziet er stevig en mooi groot uit, maar is wat groen aangeslagen en enkele balken zitten scheef aan elkaar gespijkerd. Ook werd het hok met pallet en al achtergelaten en was het een heel gedoe alles los te krijgen. Ik kon geen contact krijgen met de bezorger over bezorgtijd van het hok en de leverancier zei hierover alleen dat ‘dat uitbesteed is’ dus dat contact niet kon. Hok kwam ook vier dagen later dan in de omschrijving stond aangegeven.

Super service en goede kwaliteit

Helemaal top!1

Helemaal top!!

hok is goed genoeg, matige bezorging

Het hok is opzich goed genoeg, niet ontzettend eenvoudig te monteren, het voederbakje is eigenlijk niet mooi te krijgen met de bijgeleverde instructies. Instructieboekje kan uberhaupt beter. Als het eenmaal in elkaar zit dan oogt het hok mooi. Bezorging prut, komt met enorm pallet dat zelf afgevoerd moet worden. Hoe dan?

Een goed product en een super snelle levering

Heerlijke zonnen doek

Besteld binnen ophangen en genieten

6 De Pol

Losser 7581 CZ