Filtre

Snel geleverd, wel beschadigd

pottafel snel geleverd, wel beschadigd. Transporteur heeft pakket gewoon in de hal van appartementengebouw gezet, niet afgeleverd. Dit gemeld maar niets op gehoord.

Mooi product en snel geregeld!

Ik heb de Sens-Line Vegas tuinbank besteld. Deze is op de afgesproken datum geleverd. Het was een bankje dat makkelijk in elkaar te zetten is en dat van goede kwaliteit is.

Stevige tafel

Snelle levering Prima tafel In het boven blad was het hout een klein stukje gespleten waar al een schroef in zat maar ik had geen zin om dat grote pak te retourneren dus een beetje houtlijm in gedaan Verder makkelijk te monteren

Niet volledig volgens verwachting

De zandbak is netjes geleverd alleen tijdens het uit pakken waren er al een paar planken behoorlijk gescheurd waar deze vast geschoeft zitten op de scharnieren. Bij 1 plank zat deze zelfs helemaal los waarop ik deze los moest halen en wisselen. Voor de rest een mooie grote zandbak

Levering tuinbank Zeist prima uitgevoerd

De door ons bestelde tuinbank Zeist is snel geleverd en in orde bevonden na aankomst. Door ons zelf gemonteerd. Was een kleine moeite. Prima bank !!

Superfijn

Mooi product en goede service en uitleg gekregen

Mooi assortiment, duidelijke website, je kunt je bezorgdag zelf kiezen.

Snel geleverd goede kwaliteit

Artikelen als beschreven en snel geleverd

Goede communicatie

Helemaal goed!

Het bestellen via de website gaat gemakkelijk. Er staat duidelijk aangegeven wat de levertijd zal zijn. Mijn mooie moestuinbak was met één dag bezorgd en was helemaal naar wens.

Kuhlkamp Buitengoed

Kuhlkamp is een familiebedrijf die al jarenlang staat voor kwaliteit en goede service. Ik ben erg onder de indruk van de bescheidenheid van Henk, ondanks zijn jarenlange ervaring in de houthandel.

Ik krijg geen reactie van de klantenservice.

Product is netjes geleverd en was in orde. Door eigen toedoen was er een onderdeeltje kapot gegaan. Ik had de simpele vraag gesteld per e-mail of ze dit onderdeel voor mij konden bijbestellen. Hierop krijg ik geen reactie. Het is ook niet zo dat ik geen geduld heb, aangezien de vraag meer dan 3 weken geleden gesteld is. Daarom van mij maar 1 ster. Service hoort er ook bij vind ik. Wat is anders nog het voordeel van direct bij de leverancier bestellen? Ik zal nooit meer iets bij deze winkel bestellen.

Leuk bankje voor een handige doe-het-zelver

Leuk bankje, niet duur en snel geleverd. Gebruiksaanwijzing heeft hoog IKEA-gehalte…maw onduidelijk. Nadat het bankje uiteindelijk in elkaar zat stond het verre van stabiel en wiebelde het behoorlijk doordat niet alle 4 de poten de grond raakten. Klantenservice gebeld; advies was een beetje duwen en trekken. Niet het advies dat je verwacht. Ik zet en “ja” bij aanbevelen maar met een dikke voorbehoud. Als je op het bankje gaat zitten is het wiebelen wel weg maar weer terug als het los staat. Niet wat je verwacht.

Zandbak erbarmelijke kwaliteit.

Een zandbak aangeschaft. Zwaar beschadigt binnen gekregen. 1 plank al gebroken. Meerdere met zware schade. Het hout was al nat. De voorgemonteerde delen zijn scheef en waar er nagels inzitten of schroeven is er op veel plaatsen het hout al gespleten. Ook zijn de planken niet geschuurd, het minste dat ik verwachtte bij kinderspeelgoed. Volgende keer bouw ik het weer zelf. Zeer ontevreden en raad dit product ook af.

Snelle leverjng, goed produkt

Keurige levering van goede artikelen

Bestelling enkel op foto gezien. Via mail besteld, keurig bericht van vervoerder en keurig op aangegeven tijdstip geleverd!

Geen bevestigingsmateriaal bijgeleverd en één plank moesten we zelf nog in elkaar zetten

Hier kan nog wel wat verbeteren.

Zandbak besteld met dakje en paar zakken zand. Szm laten bezorgen. Gebeld door medewerker alles is aanwezig alleen door feestdag zal het een dag later bezorgt worden. Allemaal geen probleem. Die dag aan het wachten en in de middag maar is bellen. Blijkt zand niet op voorraad duurt nog paar dagen. Toen levering op half kapot pellet waardoor leverancier niet normaal spullen kon afleveren. Dus leverancier moeten helpen uitladen. Alles viel van het pellet. Gelukkig alleen zak zand kapot. Verder zandbak on elkaar gezet deze is geweldig.

Duidelijk en goed.

Afspraken kloppen levering zeer degelijk verpakt.

Helemaal geweldig

Heel erg goed snel bezorgd

Snelle levering, product zoals op foto

Snelle levering. Mooie aanhanger, zoals op de foto.

Mooie trellis

De trellis werd keurig verpakt bezorgd. Netjes afgewerkt en afgemonteerd. Alleen nog even ophangen.

Snelle service, bestelling is de volgende dag geleverd. Keurig verpakt.

Ontevreden met after service

Bestelling niet aan huis geleverd omdat volgens dhl het pakket zwaarder is dan 20kg. Retour afzender. 3x contact gehad via chat en niemand neemt contact met mij op. Zeer teleurgesteld omdat het verjaardagscadeau voor mijn zoontje was. Mosterd na de maaltijd nu!

goed ingepakt, mooi hout, lekker snel, helemaal blij en oja, spotgoedkoop

6 De Pol

Losser 7581 CZ