Filtre

Mijn tuinschermen zijn volgens afspraak geleverd. Tussentijds werd ik op de hoogte gehouden over de status van de bestelling

Snel geleverd en per mail goed op de hoogte over transport

Snel geleverd en per mail goed op de hoogte over transport

Prettige service en goede duidelijke afhandeling.

Eerst even gebeld om te checken of de producten op voorraad waren. Vriendelijk te woord gestaan en men nam de moeite om het keurig ff te checken. Was duidelijk en eerlijk dat 1 van de artikelen niet op voorraad was. Deze uit de winkelmand gehaald en de de bestelling gedaan. Vervolgens ontving ik 2 dagen erna mijn bestelling thuis. Duurde 1 dag langer vanwege drukte maar hierover werd ik keurig geïnformeerd, zowel op de website als door de medewerker. Ik zou hier weer bestellen!

Snel contact via de telefoon en snelle levering

Ik ben vriendelijk geholpen aan de telefoon en het bestelde was snel binnen. Tevreden!

Kwaliteit/levertijd/verpakking zeer goed

Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen bij kennissen en vrienden.

Snel en eenvoudig bestellen

Overzichtelijke webshop bekwaam personeel als back-up...

Je snapt niet dat ze het voor deze prijs kunnen leveren

Mooie ombouw voor containers! Erg blij mee

Erg tevreden over het hele orderproces en afhandeling. Het enige wat ik op te merken heb is dat de vervoerder mij vroeg te helpen met een omgevallen vracht in zijn vrachtwagen. Normaal niet erg natuurlijk, maar ik ben herstellende van de Corona en nog niet fit. Ik heb wel geholpen maar dat had ik niet moeten doen.

Goed geholpen, maar levering wat verlaat

Vriendelijk geholpen bij bestelling. Op mijn verzoek teruggebeld en het probleem van de levering uitgelegd. De levering kwam een dag later. Hierdoor heb ik de levering nog niet gezien en gecontroleerd.

Snelle levering, goed verpakt

Slecht

Krijg op 12 mei bericht dat transporteur het opgehaald heeft.Dam kijk ik op postcode en dsn zou het masndag afgeleverd worden. Vervolgens hoor ik niks van hun.dus weet ik niet of ze nu wel of niet komen. Maar er staat duidelijk als ze jje iet te pakken krijgen dat er niet afgeleverd wordt. Dus blijf je toch maar wachten. Bericht gedaan naar jullie ktijg ik geen reactie. Dan bel ik op den duur rond 10 uur.mevr gaat bellem en laat het weten. Dus niet,dus bel ik zelf weer en oja dat gaat ze met collega opnemen . Dsn zou ze me mailen op verzoek,want ik blijf niet thuis wachten. En nu??? Nog steedd niks gehoord en tis 15 uur. Waardeloos dit!!! Bestellen?nee nooit meer en aanbevelen?echt niet

Snel en goed verpakt geleverd, goede prijs/kwaliteit verhoudingit

Snel eenvoudig en niet te veel betalen.....ik ga hier zeker weer kopen

Bestellen en het product top.

Het bestellen en de zandbak zelf zijn top. De zandbak is makkelijk en snel in elkaar te zetten. De levering en de klantvriendelijkheid kan stukken beter.

Mooi pakketje, wel wat hars op de planken

Onduidelijk wanneer levering. Na chat gesprek, volgende dag bericht van levering. Prettiger als dit zonder chat helder is.

Snelle levering, product is goed

Goede zandbak. Je moet een beetje kunnen klussen, maar als hij staat is het een goede, degelijke zandbak.

Heb wat lang moeten wachten daar er lampen niet voorradig waren maar dat is prima opgelost geworden

De bestelde goederen zijn netjes geleverd

een prachtige zandbak maar niet gemakkelijk in elkaar te zetten

Prachtige zandbak maar niet gemakkelijk in elkaar te zetten Er waren 2 planken die niet goed op maat gezaagd waren, dat was even passen en meten en uiteindelijk zelf op maat gemaakt Misschien even een tip om toch voor verzenden even te controleren op het materiaal en de juiste afmetingen Mag wel voor deze prijs toch? vr gr Janny Driesen

De zandbak voldeed aan de verwachting en werd snel geleverd.

Idem

Goed en niet goed

Oppottafel ziet er prachtig ui. In elkaar zetten was andere tak van sport voor niet handige mensen. Voorboren en daarna in elkaar schroeven was voor ons een stap te ver. Wel tevreden, maar gezakt voor diploma handige klussers.

Gedaan wat beloofd werd

Snelle levering en alles was precies wat we besteld hadden.

Gewoon perfect.

Prima.

lekker snel en verzorgde levering

correcte levering goede prijs kwaliteit prima inorde

Goeie snelle levering

Snel!

We hebben hier een zandbak besteld en die was er heel snel. Goede prijs kwaliteit verhouding.

6 De Pol

Losser 7581 CZ