Filtre

Mooie kwalitatieve zwarte kantopsluiting

Deze mooie zwarte kantopsluiting zijn kwalitatief goed. Ze zijn makkelijk (met een een slijptol) op maat in te korten en eenvoudig te buigen naar de juiste vorm. Lak breekt niet door het buigen. Ook als je een hoek van 90 graden maakt, ziet de lak er perfect uit! Het koppelen van de verschillende delen gaat super makkelijk. Eindresultaat een mooie en strakke kantafsluiting.

Tot twee x toe krom, gebarsten en beschadigd hout geleverd!

De eerste keer 8 dikke Douglas palen besteld. Daarvan was er 1 krom en een ander beschadigd. De kwaliteit was ook niet heel goed. Toch maar verwerkt in de overkapping. Vanwege de maatvoering nog een keer bij hen moeten bestellen. Na 5 weken eindelijk geleverd. 6 van de 8 latten helemaal krom, Zweeds rabat gebarsten, beschadigd en krom. Het leek wel een restpartij! Vreemde constructie ook want je besteld bij Buiten-goed maar een bedrijf uit Noord Holland levert het hout en communiceert over de levering. Foto’s gemaakt en klacht ingediend. Nu afwachten hoe Buiten-goed dit netjes gaat oplossen. Hoop niet dat het weer 5 weken duurt!

tevreden

alles snel en goed aangekomen ,dank

Goede service en snel gebracht

Snelle en correcte levering

Duidelijke beschrijving.

Snel en goed

Eenvoudig bestellen of even bellen. Ze leggen het klaar en helpen met laden. Super!

Prijs kwaliteit

Top materiaal en sneller ontvangen dan verwacht. Aanbevolen produkt

Correct

Levering volgens afspraak.

Klantvriendelijk. Komt de afspraken na.

Perfecte levering conform afspraak

Het bestelde artikel is conform afspraak geleverd. Tussendoor netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken

Oppottafel als cadeau geschonken.

Helaas kan ik dit product niet beoordelen. We geven morgen deze oppottafel als afscheidscadeau aan een collega, die ruim 30 jaar in ons ziekenhuis heeft gewerkt. Dus ja, maar op de foto ziet het er prima uit!

Service en levering OK

Werd onmiddellijk op de hoogte gesteld van niet-beschikbaarheid op aankoopmoment, maar er werd snel werk van gemaakt om uiteindelijk mijn aankoop geleverd te zien binnen vooropgestelde termijn. Proficiat !

Snel geleverd en goed verpakt

Overzichtelijke website en snelle verzending. Door vertraging bij dhl hebben wij het pakketje pas een paar dagen later ontvangen.

Duidelijk site, scherpe prijzen en helder communicatie

Ik heb voor Buitengoed gekozen omdat zij de goedkoopste waren in hetgeen wat wij zochten. Levering duurde één week omdat goederen niet op voorraad waren. Dit was wel jammer want we hierdoor was het mogelijk om verder te gaan met onze tuin. Maar goed. Na week zijn de goederen alsnog geleverd. Communicatie was helder en duidelijk.

Prima weersbestendige parasolhoes.

Op tijd geleverd en verder in goede staat. Helaas zit de bovenkant wel erg krap, waardoor de hoes alleen met een keukentrapje is te verwijderen.

Alles goed in orde bij aankoop; goed advies

De bestelling werd volgens afspraak op tijd geleverd en was helemaal in orde.

Een prachtige stevige oppottafel!

Heel blij met deze tafel! Was keurig verpakt en erg solide! Jammer dat aan een van de poten een groot stuk was gebarsten maar had geen zin om hem daarvoor terug te sturen! Voortaan misschien beter inspecteren. Ws.ga ik er nog een bestellen voor onze Kamado bbq! Denkt u dat dat stevig genoeg is?

top service

goede en duidelijke site, snelle levering. duurzaam verpakt ( geen overbodige doos. Kortom je krijgt niet te veel afval en een goed product

levering compleet en goed verpakt

Handleiding is redelijk tot goed.

Snelle levering en prima service.

Klantvriendelijk bedrijf.

Goede kwaliteit, uitstekende prijs

We zijn heel blij met onze aankoop van Cortenstaal afboording. Goed verpakt en opgestuurd. Mooie kwaliteit en makkelijk te plaatsen.

Top leverancier

Snelle levering, niks op aan te merken.

Prima bedrijf

Prima bedrijf met snelle en nette service. Een aanrader.

niet om over naar huis te schrijven

De eerste levering aan een gesloten deur, want DHL communiceert geen richttijden. Tweede levering ontvangen na het weekend. Een poot van tuintafel geknakt,(?) hoe is niet bekend, dus eerst met houtlijm en spijkers wat restauratie werk moeten verrichten.

6 De Pol

Losser 7581 CZ