Filtre

Prima geheel volgens afspraak

Zeer snelle levering, goed product, top!

Matige kwaliteit zandbak

Dat er niets is voorgeboord en de schroeven van slechte kwaliteit zijn, kon ik nog wel oplossen met mijn handigheid. Maar het hout is krom, hol, erg splinterig (zeker voor babyspeelgoed), vol nietjes en noesten, etc. Ik heb een paar uur staan schuren, mijn eigen schroeven moeten gebruiken en wat planken vervangen met goed douglashout, omdat anders het zand ertussendoor dondert. Zeker het geld niet waard, al had ik wel plezier in de ‘renovatie’.

Loopt erg soepel

Goede communicatie, afspraken worden nagekomen

snel geleverd goede prijs !

Werken exact conform afspraak

Snelle en juiste levering. Product voldoet aan de verwachtingen.

Goed geregeld

Mijn bestelling was helaas niet het juiste formaat maar na kontakt met Buitengoed is er direct gehandeld en de juiste bestelling kwam de volgende dag binnen bij ons.

Prima bedrijf om te bestellen

Bestelde Borderrand snel geleverd

prima geregeld, snelle levering en eerder dan besteld

prima geregeld, snelle levering en eerder dan besteld

Snelle levering van goed verpakt product

Het product, de vuurkorf, snel en onbeschadigd ontvangen. Vrijdagochtend besteld, maandag in huis. De vuurkorf is nog niet in gebruik genomen, is dus nog even afwachten of de korf van dien kwaliteit is, die aan onze verwachtingen voldoet.

Wat ons betreft 0 sterren: Hele slechte service en communicatie, geen enkel begrip voor de klant

In alle opzichten een zeer teleurstellende ervaring. Buitengoed heeft geen enkel gevoel bij het verlenen van service, levering duurde extreem lang (zonder communicatie), er wordt een ondeugdelijk product geleverd waarbij je als klant niet serieus wordt genomen, tenslotte laat de terugbetaling extreem lang op zich wachten terwijl vlotte betaling was toegezegd. Als doekje voor het bloeden wordt je afgescheept met een tientje korting bij een volgende bestelling… gênant!!!

stevige tuinwerktafel met zinken blad

bouwpakket , goed in elkaar te zetten , met duidelijke instructies.

Top website

Wat ik zocht kon ik snel op de website vinden. Er stond ook een duidelijke productomschrijving bij. De prijs was zeer gunstig en de bestelling was de volgende dag al in huis.

Goed bedrijf

Fijn bedrijf. Snelle levering en goede klantenservice

Snelle en goede levering

Haardhoutberging Twin besteld, werd keurig en snel geleverd op een pallet. Het hok was vrij eenvoudig in elkaar te zetten. De zinken dakplaat is echter een beetje geknikt aangekomen en ligt niet helemaal plat, ziet er niet zo mooi uit. Nu wat gewicht op gelegd om te kijken of het bijtrekt. Ik heb het hok in de beits gezet om het bij de schutting te laten passen en de rest van de tuin. Ik gebruik het niet als haardhoutberging maar als voederplaats voor tuinvogeltjes, ziet er heel gezellig uit

Product zoals beschreven, volgende dag al in huis

Kwaliteit aan een scherpe prijs!

Ik ben zeer tevreden over de aangekochte zandbak. Zeer snel ontvangen. Prima aanbod, vlotte communicatie.

Toppers

Goed en snel

Snelle en correcte levering

Keurig volgens afspraak

Super goed en vriendelijk geholpen

Proactief en meedenken

Mooie bakken !

Hoewel de levering in stukken verliep, was de de service prima. Al mijn vragen en bekommernissen werden goed beantwoord en opgevolgd.

een snelle goede service

snel geleverd en perfect verpakt

Mooie containerombouw

Voldoet aan de verwachting en ziet er mooi uit. Enig minpuntje is dat je wel een aantal uur zoet bent om hem in elkaar te zetten.

Ervaring met 2 meningen

Ik had deuren besteld zonder ramen en deuren met ramen waren geleverd. Dit was balen en gelijk gebeld. Omdat het niet gelijk opgelost kon worden hadden ze een voorstel gedaan en uiteindelijk netjes opgelost.

Als je iets besteld is het in goede handen

Prijsvriendelijk, en snelle bezorging. En produkt in goede conditie

6 De Pol

Losser 7581 CZ