Goede kwaliteit snelle levering

Blij met mijn doeken

Klant, service & oplossings gericht

Levering van onze Napoleon bbq leek even niet op tijd te komen maar werd na interventie van Buitengoed team alsnog op tijd geleverd, ook een accessoire die ontbrak werd keurig nageleverd, prettig contact, prijs competitief, zeer klant en oplossings gericht, geeft vertrouwen dat Buitengoed voor de lange termijn klant relatie gaat, wij zijn zeer tevreden!

Alles zoals beschreven

Perfect!

Zeer behulpzaam bij afhalen

Prima service/kwaliteit en zeer behulpzaam bij afhalen

Gewoon goed

Artikel goed en de bestelling ging makkelijk. Afhaling is goed en snel geregeld.

Snelle levering van uniek product

Een dag na de bestelling kregen we de levering van filters die moeilijk te vinden zijn online voor de jacuzzi. De temperatuur van de jacuzzi ging omlaag maar door de nieuwe filters konden we de jacuzzi terug op temepratuur krijgen voor onze B&B gasten. Top Service dus!

Alles goed in orde

Goede website, goede prijzen. Verzending wat minder snel dan we van webwinkels gewend zijn. De tuinkachel zat uitstekend ingepakt, staat mooi en bevalt goed.

Erg mooi product gekocht

Erg mooi product, zeer zorgvuldig verpakt en snelle levering. Kortom: prima aankoop, zeer tevreden.

Spullen werden snel geleverd materiaal was van goeie kwaliteit. Hout beton Schutting met 12x12 palen en houten afdek lat werkt perfect.

Ik heb nog niets ontvangen

DHL heeft nu al 3 afspraken gemaakt en hoop dat de derde resulteert in een levering.

Leuke overpottafel

Ik heb 2 over pot tafels gekocht. Maar na een week de 2de tafel uit gepakt blijkt dat er een lat gespleten is. Is jammer. Is aanbevolen als deze goed is.

Prima geleverd, matig product

Ik wilde tuingaas kopen maar de kwaliteit viel enorm tegen. Het gaas is niet strak gespannen te krijgen, de las punten begeven het bij de minste belasting. Volgende keer koop ik weer een duur a-merk.

Prima, levering op afgesproken dag.

B8j bestelling aangegeven op welke dagen de goederen wilde ontvangen en op die dag ook geleverd.

Goede spullen voor een redelijke prijs

Twee bloempakken en potgrond besteld. Mooi op en tijd en netjes verpakt. Kwalitatief goede spullen voor een redelijke prijs. Het enige nadeel vond ik de bezorging. Ik had aangegeven om op vrijdag of zaterdag te laten bezorgen. Dat werd dus een donderdag, waardoor ik mijn eigen agenda moest omgooien.

zeer goede leverancier met service

Buitengoed heeft naast een fysieke zaak ook een prima online webshop waarbij je ook nog eens snelle telefonische klantenservice tot je beschikking hebt.

Zandbak snel geleverd.

Mooie zandbak. Helaas moet je zelf alle gaatjes voor boren.

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering

Spullen besteld (laat in de middag) volgende dag al thuis, Ook daar word wel eens een foutje gemaakt, en ook dat lossen ze supersnel op Top bedrijf

Prima kwaliteit/prijsverhouding

Superrrrr !!!!

Mooie duidelijke website. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst werd ik via de mail goed op de hoogte gehouden, ook in het telefonisch contact werd ik ontzettend vriendelijk te woord gestaan. Mijn bestelling werd eveneens zeer netjes en goed verpakt bezorgd. Ik raad Buitengoed bij Kühlkamp een ieder aan die kwaliteit wil voor een mooie prijs en een vriendelijke en professionele service.

Makkelijke site en snel geleverd

Goed product

Goed verpakt en snelle levering

Snelle levering en product zoals verwacht

Ik heb een Nesling schaduwdoek besteld. Het product werd snel geleverd en was precies zoals besteld.

6 De Pol

Losser 7581 CZ