Gemakkelijk snel en goed.

Goede keuzes, gemakkelijk te bestellen en duidelijk. Duidelijke omschrijving en zover mooi up to date.

Verkeerd product geleverd, gelukkig niet zelf 7,25 euro van de verzendkosten (retour) hoeven te betalen.

betrouwbaar en vriendelijk

hele aardige en hulpvaardige mensen bij de klantenservice

Goed product

Schattige picknicktafel, snel geleverd

Laagste prijs, geen verzendkosten, snelle levering.

Laagste prijs, geen verzendkosten, snelle levering. (Alleen het verplicht invullen van een uitgebreide toelichting in de beoordeling is een minpuntje)

Bestellen was makkelijk en een snelle levering. Dus ik beveel dit bedrijf zeker aan.

Conclusie, product uiteindelijk goed, maar service kan beter..

Bestelde bank is goed en van goede kwaliteit, daar zijn we blij mee. De service is echter een stuk minder. Chatten via de website heeft geen zin, je krijgt nooit antwoord op je vraag, maar je vraag wordt doorgestuurd naar een collega en dan wordt je teruggemaild. Dit gebeurt uiteindelijk, maar duurt wel een paar dagen. Bij het bankje zat een zakje met onderdelen, een helemaal doorweekt en daardoor gescheurde beschrijving en beschimmelde houten deuvels. Pas na een paar dagen kreeg ik de montagehandleiding digitaal (we hadden het inmiddels zelf wel uitgevonden...) en de deuvels moesten maar in de zon, dan konden we ze wel gebruiken... We hebben ze uiteindelijk zelf maar bij een bouwmarkt nieuw gekocht... Conclusie, product uiteindelijk goed, maar service kan beter..

Ondanks dat mijn bestelling bij DHL zoek is geraakt, stuurde zij meteen een ander exemplaar op. Die kreeg ik heel snel.

Snelle verzending, slechte kwaliteit, uitstekende klantenservice

De klep van de zandbak ging al kapot nog voordat de zandbak in elkaar zat. De klep past verder niet goed omdat de zandbak wat scheef is. De klantenservice heeft mij een prima oplossing geboden waardoor we nu toch erg tevreden zijn.

Degelijk met wat minpuntjes

Wel een prima bankje, de afwerking is erg ruw en er ontbrak een gat die ik zelf maar geboord heb, maar wel degelijk en stevig

Snel en goede producten

Goede en snelle levering, product super!

De rekstokken voldoen precies aan de verwachting. Snelle levering.

Een duidelijk site met goede en duidelijke informatie over o.a. hoe de dingen op te meten, waardoor je wat meer zekerheid hebt om iets op maat te bestellen. Ook via de WhatsApp functie en de mail heb je snel contact. Ik had wat vragen op de mail gezet, alvorens tot bestellen over te gaan. Binnen een half uur werd ik gebeld en werd ik goed geholpen. Het bestellen gaat eenvoudig en vlot. Duidelijke informatie over de levertijd en hoe geleverd gaat worden. De termijnen klopten precies. De levering ook. En het product is in één woord fantastisch!! Goede kwaliteit en degelijk met een duidelijk werkbeschrijving Wij raden Buitengoed bij iedereen aan!

prima verzorgd

Snel geleverd en keurig verpakt. Enthousiaste bezorgster die zelfs aanbood om het pakket in de garage te zetten.

Netjes afgeleverd volgens afspraak

Vlot geleverd, product vlgs omschrijving

Product zoals aangegeven op site. Binnen een week geleverd. Enige minpuntje vind ik dat er gebladderde stukken hout gebruikt zijn, die we eerst moesten bijwerken met houtopvul, omdat kinderen anders telkens blijven haken met kleding

Simpel besteld, snel geleverd

Prima, snel en keurig aan de deur afgeleverd

Verrast

Ondanks dat er met Dik rood geasserd op de website stond dat levering wel iets langer kon duren is het toch snel geleverd

Goed en snel

Snelle nette levering

Telefonisch goed bereikbaar en uitstekend geholpen op vragen over mijn bestelling.

Mooi product, perfecte levering

Ik had geen leveringsdatum ingevuld, in de veronderstelling dat deze dan met de eerstvolgende mogelijkheid zou worden afgeleverd, alleen wanneer? Dit was uiteindelijk een aantal dagen later, spontane info over de ingeschatte leveringsdatum zou wel handig geweest zijn. Klein puntje van verbetering. Doordat ik zelf gebeld heb, wist ik de datum. De dag vooraf kreeg ik van de transporteur en Buitengoed een mail over de levring voor de volgende dag.

positief

Het product was snel geleverd. Goede service. Het hek voldoet goed.

Communicatie is erg slecht

Na 8 dagen na bestelling nog niks gehoord. Toen zelf maar gemaild hoe het zat. Dag erna kreeg ik een mail met de factuur. Verder helemaal niks. Geen reactie, geen melding over wanneer het geleverd zou worden, helemaal niks... Product is uiteindelijk geleverd en het product zelf is prima. Maar daar is ook alles mee gezegd. Ik zal niet snel weer op deze site bestellen

Uitstekende snelle service

Via een gebruiksvriendelijke website direct het juiste product kunnen kiezen. Snel en correct geïnformeerd over verzending en snelle levering

Goede en snelle service

Goede afhandeling van mijn bestelling

6 De Pol

Losser 7581 CZ