Snelle en correcte levering

In goede conditie geleverd, makkelijk in elkaar te zetten, goede prijs/ kwaliteit

Prima verpakt en optijd gelevert

Precies volgens verwachting

De ontvangen moestuinbak zit nog maar voor de helft in elkaar maar dat is tijdgebrek. Het pakket is compleet aangeleverd.

Wat zijn ze aardig bij Buitengoed.. ik had de kinderpicknick set besteld. Die werd keurig verpakt maar beschadigd bij ons geleverd. Na telefonisch overleg direct heel fijn opgelost. Aardige mensen, denken mee en zijn zeker klantvriendelijk! Mijn dag is weer goed!

Product valt enigszins tegen

Het hout was van slechte kwaliteit. Er zaten twee soorten scharnieren bij. Er waren van één soort te weinig schroeven. Bij een noest was het hout kapot, zelf met schroeven verstevigd. Prijs en kwaliteit kwamen zeker niet overeen. Na een paar email en een telefoontje is het toch goed gekomen. We hebben een korting gekregen op het product.

Bezorging prima en pakket prima

De schroeven die bij de oppottafel werden geleverd waren naar mijn idee onvoldoende in aantal en kwaliteit. Ik heb daarom uit mijn eigen voorraad voor de stevigheid veel meer schroeven op veel meer punten gebruikt. Ik heb ongeveer 35 verzinkte schroeven 40 x 35 mm gebruikt. Nu staat de tafel als een huis. Hij ziet er prachtig uit en wij zijn er heel blij mee.

buitengewoon goed

Ze hebben ontzettend snel geleverd! Heel fijn

Netjes op tijd t juiste product geleverd

Mooi spul

Snelle levering!

Alles op voorraad, snelle levering

snel geleverd en goed verpakt!

Prima tuinbankje was snel in elkaar te zetten. Het hout en de constructie zien er goed uit. Met de bijgeleverde onderhoudstips zal het bankje lang mee gaan.

Zijn erg tevreden met de tete a tete bankl

goede omschrijving van het in elkaar zetten. Tip: zet ook de belettering op het hout.

snel en correct

gezochte produkt bij hun op de site gevonden. snel en correct geleverd.

Goed.

Alles goed gegaan, echter de verpakking kon beter , klein aandachtspuntje

goede service

mensen waren heel behulpzaam

Super mooi resultaat en snel geleverd fijne communicatie

Goede kwaliteit en vlotte afhandeling

De zandbak is van goede kwaliteit. De bestelling vlot verlopen met heldere comminicatie.

Verbeterde service

Na in een eerdere review aangegeven te hebben geen reacties van het bedrijf te ontvangen op mijn vragen, hebben ze mijn klacht daarna serieus opgepakt en informeren ze mij actief over de status van mijn bestelling. Goed om te zien dat dit bedrijf iets doet met de opmerkingen en de service hierdoor verbeterd.

Duidelijke product omschrijving goeie foto’s en snel verstuurd Netjes en stevig verpakt

Prima, levering netjes op tijd.

Perfect en sneller geleverd als gepland

Vriendelijke chauffeur. Goed en stevig verpakt, product als beschreven. Betreft een pergola met schaduwdoek, ik heb de zwaardere palen van 12x12cm genomen , een aanrader. Gebruiksaanwijzing gemakkelijk te volgen.

Beste bedrijf ooit.

Super service. Uitstekende kwaliteit. Tien sterren waard.

goed geleverd

tuinbank goed geleverd duidelijke beschrijving!

Goede kwaliteit en snelle levering!

Het Meranti tete a tete tuinbankje is van hele goede kwaliteit en heeft een luxe uitstraling! Wij zijn er erg blij mee!

6 De Pol

Losser 7581 CZ