correcte levering

correcte levering

Ik heb een zeer goede ervaring met Buitengoed

Zeer goede en snelle service

Snelle en goede service

Week te laat geleverd. Helaas zelf achteraan moeten bellen

Week te laat geleverd. Helaas zelf achteraan moeten bellen

Prettig om hier zaken te doen

Duidelijke website, snelle levering en beste prijs kwaliteit verhouding. Ik kon alleen mijn aankopen niet zakelijk afrekenen omdat het kvk nummer niet werd geaccepteerd.

Bij vragen goed bereikbaar en duidelijke antwoorden.

Goede en snelle afhandeling. Bericht als het iets later wordt als eerst omschreven bij de bestelling.

De geleverde robinia palen zijn heel mooi, erg blij mee!

Goede

Beste, Mijn ervaring wat betreft met service, is heel goed en netjes. Allen ik wist het niet dat de verzending van de bank heel hoog koste, Dat vond ik niet transparant

Correct en snel

Leverde sneller dan verwacht.

Snelle en goede levering.

Snelle en goede levering, is verjaardagscadeau dus moet nog geïnstalleerd eorden ;-)

Kwalitatief goede bamboe

Mooie bamboe ontvangen, ik had 3 rollen gespleten bamboe besteld. Een van de rollen was korter dan de omschrijving, dat was jammer maar ik kwam nog prima uit. Heb er geen contact over opgenomen omdat ik goed uitkwam qua totale lengte. De levering duurde wat langer (ruim een week) maar dat was netjes aangegeven op de site.

Toch snel ontvangen

Ondanks dat het op de site aangegeven was dat de levertijd onbekend was heb ik mijn pakket op tijd ontvangen. Dank je wel

De levering duurde te lang.

In de advertentie stond dat als je voor 12.00 uur bestelt het de dag erna geleverd zou worden. Dit bleek 4 weken te duren.

Te late levering

Geen duidelijke communicatie. 2 keer gebeld. Na 1 week nog steeds het product niet binnen!!

Product prima, levertijd lang

Product prima, levertijd lang

Goede service.

Op tijd geleverd en prima in orde.

Incompleet

Bevestigingssetje niet meegeleverd

Goed en slecht

Voor de verzending een dikke 10 , snelle goede verzending ! Het product ( hoge moestuin ) een magere 3 , hout is schots en scheef en helemaal blauw uitgeslagen ( komt totaal niet overeen met de foto ) en zelf nog aan de klus geweest om er voor te zorgen dat het frame wat onderin komt er niet uit valt want de bak is veel te breed voor het frame wat er in komt. We hebben dus latten er onder moeten schroeven zodat de aarde er in kon . Op mail is niet gereageerd . Qua klantenservice dus ook een dikke onvoldoende. Zeker voor die prijs mag je dit niet verwachten ! Goede en slechte punten dus.

Mijn pakket ligt in de wacht bij DHL!

Kan hiermee jullie niet beoordelen.

Goede service met een snelle levering.

Vriendelijke en hulpzaam verkoper! Sneelnverzending. Zeker aan te bevelen.

Slecht verpakt, wel goede reactie op klacht

Pakket (met tuinbankje) kwam erg beschadigd aan. Alleen al door het pakket neer te leggen kwam er een kras op mijn vloer omdat er een scherpe punt door het karton heen stak. Verpakking en/of transport dus zwaar onvoldoende. Wel vrij snelle en goede reactie op mijn klacht gekregen, dat geeft me dan wel weer een goed gevoel over dit bedrijf.

Gewoon goed en positief

Bestelling maken op de site ging snel en gemakkelijk. Afsturen order duurde even maar na contact van de mail werd ik netjes gebeld dat 1 product niet op voorraad was en of ze iets vergelijkbaars mochten meesturen. Goederen werden daarna snel bezorgd alleen jammer dat zo een pakket bezorger er minder netjes mee omgaat. Verpakking was beschadigd maar de goederen gelukkig nog heel. Dus ik adviseer Buitengoed!

Super, volgens afspraak

Prima product en volgens afspraak geleverd

Geleverd volgens verwachting

Wat je ziet is wat je krijgt. Bestellen en ontvangen op de dag zoals gevraagd. Toppers

6 De Pol

Losser 7581 CZ