tegenvaller

Wij hebben een houten tuinkast gekocht voor best n behoorlijk bedrag Deuren passen niet en het hout splijt, planken zijn ongelijk en de zijwanden zijn scheluw. Ik had meer kwaliteit verwacht voor een kast van 350,00...

Keurig verpakt en zeer goede kwaliteit

Keurig verpakt en zeer goede kwaliteit materiaal.

Goede oppottafel, alleen wat slordig geleverd.

Jammer dat de er zo veel nietjes van de verpakking in het hout zaten. Helaas was een poot gescheurd en zat er een grote splinter in een van de twee laden los. Beide gelijmd en gerepareerd. Kwaliteit RVS schroeven niet erg best, zijn te hard en breken snel, hiernaast zijn de al aanwezige schroeven niet van RVS. Opgelost door andere RVS schroeven te gebruiken en de niet RVS schroeven te vervangen. Al met al een stevige tafel, die na enige veranderingen er goed uitziet.

Correcte afhandeling van de order

Prettige website, bestelling goed verlopen. Levertijd was ruim een week langer dan vooraf aangegeven. Daar moest ik wel zelf achteraan, maar ik kreeg snel netjes antwoord terug. Daarna vlot geleverd.

Maken waar wat ze zeggen.

Voor de prijs, redelijk produkt

Oppottafel besteld, jammer dat de gaatjes niet voor geboord waren, had het eerst niet in de gaten waarom de schroefjes er niet in gingen maar uiteindelijk in elkaar gekregen, is ook niet echt stevig, heb extra met grote spijkers ingeslagen zodat hij beetje stevig werd. Erg jammer maar voor de prijs kon ik eigenlijk ook niks verwachten, nu staat hij op zijn plaats in de grond als versteviging zodat hij niet wiebelt.

Mooi product maar matige opbouwinstructie

Een mooie ompottafel. Helaas bij DHL geen adequaat tijdslot. Gebrekkige opbouwinstructie. Nogal uitzoeken en etc. Één deel beschadigd. Grote splinter eraf.

Prima materiaal, keurig verzorgd

Duidelijke communicatie, prima service!

Levering volgens afspraak .

Levering compleet, alle onderdelen aanwezig. Alle voorgeboorde gaten op de juiste plaats. Na één blik op het begeleidend schrijven is de montage van de bank zeer eenvoudig.

Heel goede service

Alles conform afspraak geleverd.

Correcte levering

Correcte levering maar door drukte was het goed geweest om even te informeren dat het een beetje langer zou duren.

Goed snel en correct

Levering volgens afspraak. Goed mail contact voor levering. Top

Zandbak teleurstelling

De kindjes zijn enorm blij met de zandbak. Mama en papa helemaal niet. 1 plank gebarsten, waardoor voorgemonteerd scharnier steeds opnieuw loskomt en waardoor er een heel scherp stuk op het bankje is (onveilig voor kleutertjes) voorgemonteerde nagels/scharnieren reeds geroest, oogt helemaal niet stevig deze banken, door scharnieren die steeds loskomen een teleurstelling ...

Fijne en persoonlijke service!

Eindelijk een online leverancier die spullen op voorraad heeft en ook op tijd levert. Blij mee!

Helaas waren de schermen niet direct leverbaar, maar verder prima

Prima service en vlotte levering.

Ook mijn complimenten aan pakketdienst. Heeft pakketje bij mijn afwezigheid met toegevoegde vermelding droog in mijn schuur geplaatst. Toppie!!

Plezierig zaken gedaan.

Wij zijn zelfs telefonisch door uw bedrijf geinformeerd over rembours kwestie. Heel attent.

Luuk bank, perfect.

Met een uurtje in elkaar gezet; lekkere, goed zittende bank; lekker Lang

Zeer slecht!

Slechte kwaliteit zandbak. Planken zijn scheef en krom. Klacht ingediend maar daar kwam geen reactie op. Weer contact gezocht en na 3 maanden pas reactie een gehad. Probleem wordt niet opgelost maar we krijgen €10,- korting op een volgende bestellen (bij besteding van €50,-) Zandbak staat nu 1 jaar en valt al bijna uit elkaar. Zonde van je geld..

Goed product.

Mooi en snel afgeleverd

Mooi, snel en netjes afgeleverd

Goed product tegen goede prijs

Goed product, prijs, kwaliteit verhouding prima. Alleen is de leverancier DHL erg slordig met het pakket omgegaan waardoor behoorlijke schade aan de zandbak is ontstaan. Splinters etc niet goed voor de kleinkinderen. Jammer. Verder nog geen ervaring met dit bedrijf

Correcte service.

Het product was volledig volgens wensen en geleverd zoals beloofd.

Helaas kapot geleverd

Helaas werd onze zandbak Tom kapot geleverd, er was hout afgebroken. We konden het wel lijmen maar jammer was t wel. Ook stond er dat de zandbak splinter vrij was maar dat was niet echt zo. Voor de rest prima

Makkelijk te bestellen, duidelijke communicatie over de levering

Ruime keus, relatief snelle levering.

6 De Pol

Losser 7581 CZ