Top.

Snel besteld nog sneller geleverd.

Een papiertje met zeer slechte instructie

Ontzettend slecht en veel te beknopt papiertje met instructie. Op een gegeven moment moet je het zelf maar uitzoeken.

Makkelijk te bestellen, goed op de hoogte gehouden over verzending. Snel in huis.

Nog wel een karwei om in elkaar te schroeven

Maar we zijn blij met resultaat. Mooie zandbak . Lekker ruim en prima zitbanken. Ons kleinkind was meteen enthousiast.

Groot postpakket, goed verpakt en tijdig geleverd

Levering 4-5 werkdagen, ontvangen op 4e werkdag.

Het product viel tegen, maar de service van Buitengoed was snel en netjes.

Mooie oppot tafel en makkelijk in elkaar te zetten

Voldoet aan mijn verwachtingen

Snel geleverd Goede kwaliteit

Goed persoonlijk advies, maar uiteindelijk verkeerde produkt

Voor de deur die ik besteld heb werd een breedtemaat van 90 aangegeven. Uiteindelijk is die 80cm en vind ik eea niet duidelijk omschreven. Betekent dat ik nu niet met een ligbed door de schuttingdeur kan, wat de aanleiding was voor het bestellen van de douglas deur

producten prima, als verwacht. aflevering licht chaotisch, mogelijk meer door dhl dan door buitengoed

Uitermate goed

De juiste artikelen zoals verwacht, snelle service en levering. Daarnaast nog goedkoper ook dan een van de grote online winkels.

Geweldig! Skelter van merk Berg gekocht, snel geleverd!

Wij hebben voor de verjaardag van onze zoon een skelter besteld. Die hadden we snel nodig, dat was echt heel snel geleverd. Top bedrijf!

Alles correct verlopen

Even moeten wachten maar alles nu ok.

Snelle levering, slechte service

Artikel is een in beschadigde doos geleverd met kapot artikel erin. Meteen online contact opgenomen en zou binnen twee dagen na mailen reactie krijgen ondertussen bijna 1,5 week verder en nog niks vernomen. Nu waarschijnlijk geen cadeau voor onze dochter die 1 jaar wordt.

Leveren niet volgens afspraak

Expliciet gebeld met de vraag of een bepaald product op tijd geleverd kon worden, aangezien ik dit voor vrijdag in huis moet hebben. Dinsdag besteld en al vanaf woensdag bij DHL met status, zending niet ontvangen. Gebeld, maar buitengoed geeft aan dat het pakketje al lang weg is bij hen... Geloof er niet veel van aangezien mijn andere DHL pakketjes wel netjes op tijd geleverd zijn deze week...

Voldoet aan verwachtingen

Goede kwaliteit Goede afleverprocedure

Trage verwerking

Online een mooie tuinwerktafel besteld van Douglas hout. Hij was behoorlijk aan de prijs maar zag er degelijk en mooi uit en Buitengoed leek me een goed en betrouwbaar bedrijf. Tijdens bestelling kon ik een leverdatum aangeven maar deze werd zeker niet gehaald. Na telefonisch contact leek Corona de oorzaak te zijn voor de trage reactie op mijn mail. Na ontvangst bleek tafel kapot dus foto’s gestuurd per mail. Weer geen reactie. Dan maar weer gebeld. Onderdeel dat kapot is wordt opgestuurd maar nog steeds geen enkele reactie. Ik heb € 150,00 betaald maar heb nog steeds een kapotte tafel.

Levering voldoende, kwaliteit onvoldoende.

Kromme en dunne planken, slechte kwaliteit schroeven. Kwaliteit had ik absoluut beter verwacht.

Prima, bestelling stond klaar

Heel klantgericht, de wilgetenenmatten werden tot aan de auto gebracht.

Boretti grillplaat

Het is hetgene wat ik bestelde. Dank je wel

houden je aan een lijntje.

Je kunt bellen, mailen, chatten wat je wil , maar aten je gewoon doen. Jammer van zo'n bedrijf.

Het ging even mis met het volledig ontvangen van de bestelling maar ze hebben het prima in orde gemaakt.

niet echt fraai

Er zit een briefje bij de oppottafel met advies schroeven voorboren. Het lijkt me dat jullie dat dan ook minstens zelf moeten doen. Maar ......... nee hoor in de door jullie gemonteerde delen barstte. Het van de barsten!!! Geen schroef was voorgeboord. Zonde, ik heb de scheuren maar dichtgesmeerd met houtvuller.

Alleen. woensdag besteld ( was in voorraad).en toch pas de week erna op maandag pas bezorgd. Das het enige min puntje

Goed en tijdig geleverd, maar kwaliteit niet heel best

materialen zijn wrs vochtig bewaard: hout is aan het schimmelen, een paar latten waren een beetje kapot, schroeven waren al aan het roesten. We hebben dus eigen schroeven gebruikt.

6 De Pol

Losser 7581 CZ