Wat ons betreft 0 sterren: Hele slechte service en communicatie, geen enkel begrip voor de klant

In alle opzichten een zeer teleurstellende ervaring. Buitengoed heeft geen enkel gevoel bij het verlenen van service, levering duurde extreem lang (zonder communicatie), er wordt een ondeugdelijk product geleverd waarbij je als klant niet serieus wordt genomen, tenslotte laat de terugbetaling extreem lang op zich wachten terwijl vlotte betaling was toegezegd. Als doekje voor het bloeden wordt je afgescheept met een tientje korting bij een volgende bestelling… gênant!!!

stevige tuinwerktafel met zinken blad

bouwpakket , goed in elkaar te zetten , met duidelijke instructies.

Top website

Wat ik zocht kon ik snel op de website vinden. Er stond ook een duidelijke productomschrijving bij. De prijs was zeer gunstig en de bestelling was de volgende dag al in huis.

Goed bedrijf

Fijn bedrijf. Snelle levering en goede klantenservice

Snelle en goede levering

Haardhoutberging Twin besteld, werd keurig en snel geleverd op een pallet. Het hok was vrij eenvoudig in elkaar te zetten. De zinken dakplaat is echter een beetje geknikt aangekomen en ligt niet helemaal plat, ziet er niet zo mooi uit. Nu wat gewicht op gelegd om te kijken of het bijtrekt. Ik heb het hok in de beits gezet om het bij de schutting te laten passen en de rest van de tuin. Ik gebruik het niet als haardhoutberging maar als voederplaats voor tuinvogeltjes, ziet er heel gezellig uit

Product zoals beschreven, volgende dag al in huis

Kwaliteit aan een scherpe prijs!

Ik ben zeer tevreden over de aangekochte zandbak. Zeer snel ontvangen. Prima aanbod, vlotte communicatie.

Toppers

Goed en snel

Snelle en correcte levering

Keurig volgens afspraak

Super goed en vriendelijk geholpen

Proactief en meedenken

Mooie bakken !

Hoewel de levering in stukken verliep, was de de service prima. Al mijn vragen en bekommernissen werden goed beantwoord en opgevolgd.

een snelle goede service

snel geleverd en perfect verpakt

Mooie containerombouw

Voldoet aan de verwachting en ziet er mooi uit. Enig minpuntje is dat je wel een aantal uur zoet bent om hem in elkaar te zetten.

Ervaring met 2 meningen

Ik had deuren besteld zonder ramen en deuren met ramen waren geleverd. Dit was balen en gelijk gebeld. Omdat het niet gelijk opgelost kon worden hadden ze een voorstel gedaan en uiteindelijk netjes opgelost.

Als je iets besteld is het in goede handen

Prijsvriendelijk, en snelle bezorging. En produkt in goede conditie

Zeer vriendelijke en behulpzaam. Ik werd zelfs opgebeld om iets te verduidelijken. Kom je niet gauw tegen. Mvg Linda

Alles dik in orde

Lekker stevig oppot tafel gekocht, voldoet helemaal aan mijn verwachting.

Goed product

De levering duurde wat langer, maar was t waard. Een nette, stevige kruidentafel.

Snel geleverd en top producten!

Naar verwachting

Snelle levevering, keurig verpakt.

De bestelling was een dun glas voor mijn buitenlamp. Was heel goed verpakt dus heel aangekomen. Nu u

Vlot

Vlotte levering en in uitstekende staat aangekomen

Levering kwam vlot aan en zag er goed uit.

perfect het produkt dat ik wou ontvangen

geleverd op tijd en in orde

Alleen dhl is zeer slecht

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!