• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Een bureaustoel moet vooral fijn zitten en je moet prettig kunnen werken aan je bureua. Dus heb ik eerst advies ingewonnen en Kantoorinrichtingkopen.nl hielp me hierbij fantastisch. Ik heb het bureau en de stoel nu enkele weken gebruikt en alleen maar zeer positief. Want naast dat de stoel erg fijn zit, zijn ze ook nog eens een lust voor het oog. Wat wil je nog meer. Aanrader dus!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levertijd en goede service.

Dommelstraat 70

5347 JL Oss

Over Kantoorinrichtingkopen.nl

Kantoorinrichtingkopen.nl is de online shop van Bowerkt kantoor en projectinrichting. Onze missie is de werkplek en de werkomgeving zo aangenaam mogelijk te maken. Met aandacht voor akoestiek, kabelmanagement, ergonomie en U vragen en wensen realiseren wij de meest uiteen lopende projecten. Van het visualiseren tor het uitvoeren van een project is het bij Bowerkt in een hand. Middels een groot fabrikanten netwerk in binnen en buitenland kunnen wij aan nagenoeg aan alle vragen voldoen. Onze ruime showroom van ca. 700 m2 is een omgeving voor ideeën en inspiratie en een test ruimte voor grote bureaustoelen collectie van o.a. Herman Miller Viasit Dauphin Kohl Sesta Aeris Boss Design Softline.