Prima service en denken mee met de klant.

Prima zaak, kundig en vriendelijk

Erg prettige zaak met vriendelijke mensen die veel vakkennis hebben. Ook een zoon , die in de zaak werk, die prachtige lampen maakt. Zeer smaakvol! Een aanrader dus!

geweldig!!!

Ik was al lang opzoek naar een betaalbare multi vocale sportbril en whala..... heel blij mee en snelle levering!!

Net mijn multifocale zonnebril ontvangen, helemaal blij mee !

Vakkundig en prima geholpen.

Persoonlijke aandacht. Ook bij de keuze van de brilmontuur. Men heeft alle tijd voor de klant zonder opdringerig te zijn.

Mijn tweede bril daar besteld en weer tevreden.

Eenvoudig bestellen, opsturen en snel mijn bril weer terug met nieuwe glazen.

Snel en goed.

2e keer dat ik glazen heb besteld,mijn montuur was te goed om een nieuw te kopen. Duidelijk en snel geholpen, ik kreeg de standaard glazen niet aangevinkt,maar kreeg wel deel vh geld terug.prima.

Perfecte zonnebril glazen in mij oude bril gezet

Prima service en heel netjes werk afgeleverd

prima service en navolging

site is duidelijk in het bestellen en de opvolging is goed.

Mooi bedrijf met vriendelijke mensen. Doet behalve in prijs in niets onder aan de opticien waar ik voorheen kwam.

Gewoon geweldig

Voor de 2e keer glazen besteld en wederom een geweldige communicatie en service, geen gewone opticien voor mij !

Erg klant gericht

Heb nu 3 brillen incl zonnebril hier weg,denken met de klant mee, geven een zeer goed advies. Johan met zijn top team staat altijd voor je klaar ook met reparaties.

We zijn heel erg goed en vooral vriendelijk geholpen . Johan en zijn vrouw hebben alle tijd en eerlijke mening. Blij met deze zaak in onze omgeving

Denken goed mee

Bedankt voor de snelle service! Dit bedrijf heeft zelfs glazen voor mijn dure prada zonnebril gemaakt. Antwoorden ook snel.

goed vervangen van glazen.

prima, en goedkoper dan de concurrent.

Top service!

Prettig contact, goede afstemming en snelle levering!

Fantastische service

Na een prettig telefoon gesprek de keuze gemaakt, en blij met me glazen

Korte levertijden. scherpe prijs. Zending is verzekerd. De kwaliteit doet niet onder voor mijn lokale opticien.

Ze hebben me goed geholpen bij het uitzoeken van mijn nieuwe brillenglazen mbv een meting van Hans Anders. Mijn montuur was nog in zeer goede staat, dus ik had alleen glazen nodig. De complete bril met glazen binnen een week goed verpakt retour ontvangen. Ik ben er blij mee.

Was sceptisch maar toch glazen besteld. Bestelling ging zeer makkelijk. Proces van bestellen tot het retourneren is duidelijk. Bril met nieuwe glazen had ik snel terug.

Erg blij met het resultaat!

Mijn randloze bril is voorzien van mooie dunne meekleurende glazen, geslepen volgens recept. Ik kan er erg goed door zien. De service van Johan en Marian is geweldig. Hele snelle verwerkingstijd Ben inmiddels vaste klant.

Betrouwbaar en transparant

Inmiddels mijn 5e set glazen op sterkte hier laten maken. De bril is iedere keer snel geleverd en de glazen gaan heel erg lang mee zonder problemen. Gewoon een topbedrijf!

prime service en snelle levering

Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en was verrast wat ze allemaal voor mij kunnen betekenen. De levering was zeer snel en correct. Top geregeld. Zeker dat ik er de volgende keer weer naar toe ga.

Gewoon heel erg goed

uitstekende service, duidelijke prijsafspraak en snel geleverd. Gewoon heel erg goed,ik zal er zeker weer gebruik van maken

Handelsweg 14

9482 WE Tynaarlo

+31 50 211 36 71

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.