Uitstekend!

Prettig, efficient en eenvoudig. Daarnaast scherp geprijsd en een uitstekende kwaliteit. Enorm aan te bevelen!

Goede sevice

Je wordt er vriendelijk ontvangen met een kopje koffie en hebben alle tijd voor je

Vriedelijk en goed

Werden vriendelijk met koffie ontvangen en duidelijke uitleg over de gang van zaken. Na plm. 3 weken waren de brillen klaar en werd ik verrast door nog een extra korting op de prijs die in mijn ogen toch al verrassend laag was. Kortom, zeker voor herhaling vatbaar.

Blij met mijn nieuwe glazen!

Sinds kort draag ik een bril. Mijn mooie zonnebril had geen sterkte dus de glazen laten vervangen. Blij mee! Nette afhandeling em service. Makkelijk geregeld.

Prima service, prijs/kwaliteit uistekend en heel aardige mensen

Oude bril in nieuw jasje

Ik had een erg mooi montuur van Mykita en heb die door Brillenglazen.com laten voorzien van nieuwe multifocale glazen. Echt super! Voor een erg scherpe prijs!

Verkeerde bril ontvangen

Service is goed snel verzonden Maar helaas verkeerde bestelling Ontvangen.

Voordelig en snel.

Wanneer je tevreden bent met je montuur waarom een nieuwe bril?

Bril nog niet ontvangen.

Bril nog niet ontvangen.

prima kwaliteit wordt hier snel geregeld

zie boven

Kwaliteit!

Als je komt, wordt je direkt snel geholpen,en verder een prima bedrijf voor je brilglazen of bril aan te schaffen!! Alleen de telefoon opnemen mag wat sneller.

Geen overgang tussen mijn normale bril en zonnebril qua beleving.

Geen overgang bij wisselen van bril alleen de kleur.

Als u nieuwe brillenglazen in uw montuur wil hebben, koop ze dan bij Brillenglazen.com.

Ik heb al meerdere monturen van brillenglazen door Brillenglazen.com laten voorzien. Ik ben zeer tevreden. Ze hebben een ruime keuze van brillenglazen tegen een prima prijs.

Super service en uitstekende prijs

Ik deel graag mijn tevredenheid over brillenglazen.com. Even los van het perfecte uiteindelijke product heb ik veel lof voor de communicatie en service. En wat belangrijk is: dit is nou niet eens een online dienst/winkel die niet bereikbaar is. Er ging nl. bij mij wat mis (niet hun schuld) en ik had direct telefonisch contact en er werd een uitstekende oplossing geboden. Kortom: een tevreden klant die zeker terug komt!

Perfect verlopen afhandeling!

Ik had vooraf de nodige vragen welke allemaal vlot en vakkundig werden beantwoord. Het was even spannend toen m’n bril kwam, maar dat was gauw duidelijk: Perfect!

goede service en nette communicatie

goede service en nette communicatie

Via internet zag ik de mogelijkheid om Mijn zonnebril te voorzien van glazen op sterkte Prima service en advies Super blij mee

Zeer goed!

Mooie service top

Perfect verzorgd

Prima contact, denken mee.

Zicht weer prima door nieuwe glazen. En een prima service.

Een zeer snelle en duidelijke service

Heel fijn zicht door nieuwe glazen van echt glas Super helder en scherp zicht weer Zeer tevreden

Professioneel en meedenkend.

Fijne plek om de glazen voor je montuur uit te zoeken. Je krijgt goed advies. Er wordt met je meegedacht. Het resultaat is prachtig en perfect.

Waar waren jullie al die jaren?!

Deskundig advies, bij mij om de hoek! Perfecte kwaliteit zó snel geleverd voor zo’n lage prijs!

Geweldig wat een ontdekking dat dit mogelijk is .

Had een mooie glasbril waar ik graag nieuwe glazen in wilde hebben omdat min sterkte is verandert . Nu een paar glazen besteld en voor 213.00 euro een nieuwe bril geweldig wat mooi .

Snel en precies

De site ontdekt en brillenglazen besteld voor een oud favoriet model bril. Recept meegestuurd en een perfecte bril in korte tijd terugontvangen voor een fractie van wat anderen berekenen. Heel blij mee. Bedankt. De communicatie is prima.

Handelsweg 14

9482 WE Tynaarlo

+31 50 211 36 71

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.