Heel tevreden

Mooie glazen en snel geleverd.

Uitmuntende ervaring

Klantvriendelijk, gezellig humor en geen toeters en bellen

Snel, duidelijk en goede service

Een zeer betrouwbaar bedrijf! Makkelijke en duidelijke website. Netjes gedaan en goed verpakt! Zou hier zonder twijfel weer bestellen….

Voor veraf zijn de glazen goed voor dichtbij ben ik ze beter gewint. Maar de prijs kwaliteit zijn ze goed.

Flexibel, goed bereikbaar, volgens afspraken

Goede ervaringen, laatste keer ook nadat ik per ongeluk een verkeerde bril had opgestuurd. Werd keurig op de juiste manier hersteld. Heel tevreden!

Correct

Perfecte service.

Goeie communicatie, goeie kwaliteit

Snel en duidelijk. En voor een goeie prijs.

Nieuwe glazen op mijn sterkte in de antieke zonnebril van mijn moeder laten zetten. De glazen zijn perfect op sterkte, de bril zit als gegoten ook door de nieuwe neusvleugeltjes. Oude glazen en vleugeltjes werden netjes mee teruggeleverd. Top!

Fijne Service Snel Niet duur En de glazen zijn prima

Het proces van aanvragen van de brillenglazen tot en met verzending loopt erg soepel. De brillenglazen werden snel geleverd en de bril is fantastisch. Erg tevreden!

Top uitstekende service

Alles op en top geregeld !

Wat een leuk en vakkundig familiebedrijf

Ik ben vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. Ik had zelf een montuur meegenomen en bij hen een oogmeting laten doen. Binnen 2 week was de bril klaar. Een paar uurtjes even wennen aan de nieuwe glazen en toen een perfect zicht. Een aanrader!

een vertrouwd ontvangst en behandeling

Ondanks dat ik deze organisatie nog niet kende anders dan van familiegesprekken, werd ik bij binnenkomst verrassend vertrouwd welkom geheten en even zo behandeld. er werd geluisterd en gekeken. Mijn brein dat iets anders zegt dan m'n ogen zien, het eeuwige twijfelen en regelmatig te snel beslissen was niet aan de orde. Toen ik dan ook de meting had afgerond en bewezen beter zag tijdens de test was mijn vertrouwen gewonnen. Nu bij aflevering van mijn nieuwe bril is dat gevoel alleen maar positief bevestigd.

Vakwerk!

Erg tevreden met de uitstekende multifocale glazen in mijn reservebril. Binnen twee weken bril retour. Voor herhaling vatbaar!

Snel, vriendelijk en kwaliteit voor een top prijs

Goede service, bereikbaar voor vragen en wordt dan goed te woord gestaan. Bril is weer zo goed als nieuw. In tegenstelling tot de opticien was de prijs ook heel goed. Aanrader dus.

Ala altijd een snelle en vakkundige afhandeling en product.

Een multifocale in eigen montuur en een zonnebril op sterkte,, beiden perfect en snel. Een fantastische prijs en service bovendien. Vijf sterren waard!

Perfect!

Ik zou jullie aan iedereen aanbevelen! Fantastische service, snel, en bril zit perfect. Bedankt dat jullie ook het scharnier van mijn bril wilde aandraaien!

Veel keuze en meer mogelijkheden met glazen

In verhouding met brillenzaken heb ik meer mogelijkheden tot vormen nieuwe glazen in mijn monturen (randloos) dan in de normale brillenzaken waar je dezelfde vorm van glas in deze monturen krijgt bij vernieuwing. Bediening is super en ook veel.keuze in kleur van glas en de prijs verhouding is in verhouding van normale brillenzaken top

Snel, helder, duidelijk en een goede service

Na het toesturen van mijn bril werd ik gebeld met de melding dat de glazen die ik besteld had niet geschikt waren voor het monteur (te dik). Daarvoor in de plaats zijn er andere glazen geplaatst. Bij de levering zaten ook de originele sample glazen er netjes bij.

Snelle service met een prima resultaat

Ik vond het zonde om mijn oude, nog mooie, montuur weg te gooien omdat er teveel krassen op de glazen zaten. Via Brillenglazen.com is mijn bril weer als nieuw.

Geweldig in woord en daad

Er wordt alle tijd voor je genomen

Wederom super!!! En sneller dan verwacht. Top!

Wederom super!!! En sneller dan verwacht. Top!

Dik tevreden

Voor de tweede keer glazen in een bril laten zetten door Brillenglazen. Weer dik tevreden. Zelfs de enigszins vergeelde neuspads zijn vervangen!

Goed advies

Snelle en nette afhandeling

Nieuwe glazen zonder gedoe.

Nieuwe glazen in mn gewone bril en mn zonnebril. Met een goed werkende site. En goede communicatie.

Handelsweg 14

9482 WE Tynaarlo

+31 50 211 36 71

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.