top

prachtige bril, volledig op maat gemaakt. Aardige mensen en goede service.

Goede communicatie, snelle service.

Brillenglazen zijn prima, snelle service. Let op dat de btw wel bij de eindprijs komt. Het blijft voordeliger, maar dat scheelt wel.

Nieuwe glazen in mijn bril. Oude bril verzonden en op basis van uitlezen van mijn oude glazen deze vervangen. Eerste keer dat ik dit zo heb gedaan. Zeer tevreden met het resultaat.

Goede snelle service

Ik heb al een aantal brillen van nieuwe glazen laten voorzien. Altijd goede snelle service..! Jammer dat brillenglazen.com samen werkt met PostNL. Dit bedrijf is totaal niet klantvriendelijk en komt zijn afspraken niet na.

Ik ben zeer tevreden. Mijn vraag werd goed, uitgebreid en duidelijk beantwoord, de glazen werden snel geleverd, en ik ben erg blij met het eindresultaat. Daarnaast was het (naar mijn mening) best goedkoop. Ik heb dus alleen complimenten.

Snel en denken mee

Binnen een week nieuwe glazen. Een foutje gemaakt in mijn sterkte. Werd gelijk gebeld voor een check.

Wat een goede service.

Snel, persoonlijk en goede kwaliteit.

Spontaan een toffe bril

Prachtige ‘werkplaats’ waar met passie wordt gewerkt. Toen ik daar toevallig was spontaan een eigen nieuw montuur uitgezocht en er glazen in laten zetten. Binnen een week m’n bril al klaar.

Professioneel Bedrijf

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe zonnebril glazen op sterkte, de voorbereidingen en de afhandeling is goed en netjes gedaan. Dit was mijn eerste keer dat ik bij Brillenglazen.com een bestelling heb gedaan. Eén volgende keer zal ik zeker weer gebruik maken van hun diensten. Dank namens een tevreden klant.

Heel fijn bedrijf met goede producten.

Ik heb nu een paar keer een bril van nieuwe glazen laten voorzien bij Brillenglazen.com en dat loopt altijd gesmeerd. De kwaliteit van de glazen is uitstekend en als er vragen zijn heb je ze gelijk aan de telefoon en word je goed geholpen. Niets dan lof!

Goed en leuk team

Prima geholpen

Foutieve sterkte

De sterkte van de glazen was niet conform de bestelling. De min- en positieve (SPH) waarden zijn omgedraaid

Fijne behandeling

Goede sfeer, fijne mensen. Goede service en prima bril

Zeer goede ervaring

Heel tevreden met de nieuwe glazen in mijn bril. Heel snel terug ontvangen, makkelijk aan te vragen en op te sturen. Ik ben er heel blij mee!

Mooie afgewerkte bril

Bedankt voor de kwalitatieve afwerking. Zeker aan te raden en niet twijfelen. Bedankt.

Topservice en kwaliteit

Topservice en kwaliteit

Geslaagd experiment.Toch even wennen

Toch even wennen om zoiets als een bril uit handen te geven aan de postbode en een niet zichtbare en/of persoonlijk benaderbaar opticien. Maar het resultaat mag er zeker zijn en getuigt van vakmanschap. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Super Survice top

Erg professioneel goed en snel erg blij met met nieuwe glazen

Prima glazen

Al meerdere brillen door brillenglazen.com laten voorzien van nieuwe glazen. Altijd correct gedaan. Zeer tevreden.

Topkwaliteit in alle opzichten!

Hele duidelijke communicatie en bril na zeven dagen retour. Ik kan er perfect mee zien. Een tweede montuur heb ik inmiddels opgestuurd voor nieuwe glazen.

Praktische service duurzaam meedenkend voor de beste kwaliteit!

Ook snel en betrouwbaar om individuele vragen goed aan te pakken.

Super! Vakmensen ! Meedenkend!

Zo super geholpen . Bril/ montuur die ik leuk vond besteld via hun “contacten” / samenwerkende opticiens. Johan super oogmeting gedaan en het hele team zo ontzettend aardig en behulpzaam. Nooit meer anders ! En de prijs …. Niets meer aan doen.

Niet te overtreffen

Perfekte service * eenvoudige keuze mogelijkheden * snel samen te stellen * zeer vlotte afhandeling (ook naar Duitsland) : verzendlabel inclusief * perfekte afwerking * zeer korte verwerkingstijd Ik ben zeer tevreden en kan het iedereen aanbevelen

Geweldige ervaring

Prima, vriendelijk en vakkundig personeel.

Handelsweg 14

9482 WE Tynaarlo

+31 50 211 36 71

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.