snel en goed

Prima brillenglazen voor een prima prijs.

De glazen worden altijd netjes in het motuur geplaatst en de bril wordt redelijk snel geretourneerd. Via de website is er een ruime keuze van brilleglazen tegen een prima prijs. Het enige wat ik mis, is de keuze voor Super Ontspiegelde glazen.

Goede meting en fantastische service.

Al een tijdje geleden heb ik een oogmeting laten doen en mijn bril door brillenglazen.com laten verglazen. Nu ben ik in het ziekenhuis geweest en zijn mijn ogen met bril getest. Ik heb een hele goede bril en ik zie voor 125%. Heel erg bedankt.

Perfect experience

I had to reglaze some old glasses with new prescription lenses. The whole process was easy and went smoothly, from ordering the lenses and sending my glasses, to receive my reglazed glasses, as good as brand new! Highly recommended

Supersnelle service

Van harte aan te bevelen!

Prettig en goed

Heb het als erg prettig ervaren, ontvangst zowel de afhandeling.

Dit is de tweede keer dat ik bij hen een bril heb besteld en de tweede keer werd alles professioneel en snel afgehandeld. Ik ben zeer tevreden. Het contact met de website is ook erg goed. Ik raad het ten zeerste aan.

Fantastische kwaliteit

Ik heb een oude zonnebril gerecycled door hier multifocale glazen met een gradient tint erin te laten plaatsen. Het resultaat is fantastisch. Het leesgedeelte zit precies goed en het montuur kijkt en leest net zo prettig als mijn dagelijkse bril. Ik ben zeer tevreden. Ik kom zeker terug!

Goed geregeld!

Goed geregeld!

Alles is keurig geregeld van begin tot eind.

Ik zal zeker nogmaals gebruik maken van jullie bedrijf wanneer mijn brilglazen vervangen moeten worden.

Geweldig bedrijf

Ik ben via buren bij dit bedrijf terecht gekomen. Wat een geweldig bedrijf en dit ontvangst en service. Vanaf het moment van binnenkomst tot aan het ophalen van de nieuwe bril. Gewoon top, heb er geen ander woord voor.

Ontzettend attent,ze nemen contact op en geven advies als je iets verkeert hebt in gevuld. Super geregeld. Heel blij met mij nieuwe glazen in mijn vintage brilletje. 100 punten

Super bedrijf!

Was probleemgeval 2023. Veel energie in mij gestoken. Tot zover dat er voor de tweede keer nieuwe glazen zijn gemaakt. Gratis, topservice en hele vriendelijke l leuke mensen!

Snel en accuraat

Topbedrijf

Uitstekende service!

Super communicatie, snelle levering en mijn bril ziet er perfect uit. Zou zo weer een bestelling plaatsen. Enorm bedankt!!!

Vriendelijk

Super tevreden

Het verliep allemaal goed Bedankt daarvoor Mvg Nelly van Aarle

Handig!

Je oude montuur in een andere look

Goed geholpen

2 sportbril laten voorzien van glazen. Netjes geholpen en tevreden met de bril.

Deskundig, klantvriendelijk

Heel goed en deskundig geholpen en tevreden over de bril

Top telefonisch contact, binnen 5 min de wensen ingevuld op de website en na het opsturen van mijn montuur binnen 7 werkdagen de bril retour. 10/10

Snelle afhandeling, goed resultaat!

Goede communicatie, snelle afhandeling en vakkundig en zeer net resultaat! Brilglazen zijn schitterend geslepen, vakkundig!

Weer blij met brillenglazen.com

Voor een 2e keer gebruikt gemaakt van jullie service en mogelijkheden en heb de komende periode weer een mooie bril erbij met goed zicht. Snelle service en goede kwaliteit voor een mooie prijs

Alleen begrijp ik niet dat ik twee keer €4 moest betalen voor verzendkosten terwijl de twee brillen in een doosje zitten.

Handelsweg 14

9482 WE Tynaarlo

+31 50 211 36 71

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.