Goed product!

Heeft mij geholpen.

50/50

Ik heb het idee dat het wel wat doet maar niet voldoende. Erg jammer dat er toch fluoride in zit daarom zal ik dit product niet meer bestellen.

Geweldig!!!

Ik heb deze gel van mijn moeder gekocht omdat haar tandvlees was heel erg gevoelig geworden en haar tand was beetje los maar nu dat zij een tijd gebruikt is haar tandvlees gezond en sterk geworden plus haar tand zit weer stevig aan de tandvlees vast en ze is harstikke blij ermee en tevreden en ze heeft vaak over dat hoe blij ze mee is en hoe geweldig vind dat de gel zo enorm heeft haar geholpen ermee!!! Heel erg bedankt!!!

Eindelijk wordt mijn tandvlees rustiger. Na een wortelkanaalbehandeling gekocht en het hielp tegen de ontateking en de pijn

werkt niet zo goed

Ik gebruik hem al meer dan een week en merk nog geen verschil

Goed product

De gel verzacht en helpt

weergaloos!!!

Binnen een week had ik veel wittere tanden, geen pijn meer aan mijn gebit, mede ook omdat ik weer 's-avonds ben gaan poetsen om daarna mijn gebit te gellen! Ik had nooit de goede gewoonte van tanden poetsen voor het slapen gaan overboord moeten gooien, daaraan dank ik nu parodontitis, maar ik hoop dat ik 'de boel' nog redden kan. Ik heb er vertrouwen in dankzij Gingival Gel! Ik hoop dat de tandarts(en mondhygiëniste) verbaasd gaat zijn van de verbetering, in ieder geval voelt het voor mij heel goed en ben ik super tevreden!!! *Wellicht is het handig op de website te vermelden dat je ongeveer 1 week met 1 tube doet, ik had er gelukkig gelijk 4 gekocht!

Zeer gebruiksvriendelijk, snel resultaat!

Zeer fijne en verfrissende gel

Het tandvlees komt snel tot rust en door de verfrissende smaak ga je niet telkens met je tong naar het aangedane gedeelte.

De ontsteking wordt minder

Goede ervaring met ontsteking vermindering bij het tandvlees.

Snel en professioneel

Snelle levering, afgewerkt product. Alles prima verlopen

Goed product en prima service!

De gel werkt uitstekend. Al jaren heb ik issues met tandvlees. Met ca. 3 dagen van de gel is een issue zoals gevoeligheid verdwenen. Prima service ook. Goed verpakt en snel binnen.

Redelijk

Dit keer evaren de gel anders maar dat kan ook komen door mijn ziektebeeld.

Had voor mij niet het gewenste effect helaas.

Ik heb het bijna 2 weken 2x per dag geprobeerd, maar helaas had het niet het gewenste effect. Daarna op advies van de tandarts een water flosser aangeschaft en dat werkte wel voor mij. Eindelijk af van ontstoken tandvlees!

Heb het idee dat het toch werkt

Ik gebruik het nu 1 week dagelijks, en krijg het idee dat het wel werkt , tanden zitten naar mijn idee iets vaster in het tandvlees. Ik hoop dat mijn tandvlees weer op de originele plaats komt, zoals het behoort. Ik heb het besteld onder het motto , baat het niet schaad het niet. Ik gebruik daarnaast nog wel mijn tandpasta voor gevoelig tandvlees. Deze combinatie zal het misschien ook wel doen.

Heeft mij goed geholpen

Heeft mij goed geholpen toen iik tandvleesontsteking had

Fijne crème, hielp snel

Het werkt efficient

Prima spul

Nog geen idee.

Te kort om hierover al opmerking te maken.

Werkt

Het werkt goed met een verfrissend smaakje

Deed voor mij niets

Mijn tandvlees was ontstoken en heb dit geprobeert omdat de resencies zo goed leken. Maar voor mij heeft het niets gedaan helaas.

De bestelling en aflevering was prima. Het product, gingival gel, gebruik ik nog niet lang. We vel verneem ik al enige verbetering

Soms werkt het en soms niet

Goed product en goede service

het is nog nieuw voor me, dus ik moet de resultaten nog even afwachten. Ik heb echter vertrouwen in dit product anders had ik het niet gekocht. Verder goede service van het bedrijf.

Voor het tandvlees ideaal

Na een dag de problemen met het tandvlees opgelost

Middenburcht 136

3452 MT Vleuten