Prima product en snel geleverd!

De gevraagde producten werden zeer snel geleverd. Het flesje is klein waardoor je het makkelijk kan opbergen. Slechts enkele druppels nodig. Het ruikt heel lekker fris! Ik ben fan!

Septische put biologische larven

We zijn heel tevreden voor het eerst dat we bij jullie bestellen binnen de drie dagen had ik mijn verzending en waterzuivering en product zeker een reclame nodig top

Goede leidingonstopper

Snelle levering, duidelijke communicatie. Ik had gebeld voor een leidingontstopper die uitverkocht was, ze gaven meteen een goed alternatief. Werkt prima.

Snelle levering, goede informatie

Het zou even duren voordat het werkt dus over de werking kan ik nog niets zeggen

Snelle levering, goed materiaal

Naast mijn woning een grote betonnen septictank. Bouwjaar rond 1850. Deze heeft altijd goed gefunctioneerd maar slib moest aangepakt worden. Na leegpompen was de keuze om de buizen meteen op het riool aan te laten sluiten of om de tank zijn werk te laten doen en schoon water op het riool te lozen. Gezien het belang van het milieu besloten de tank te houden. Hij moest wel opnieuw ‘opgestart’ worden. Keuze of een dode kip of bacteriën was snel gemaakt.

Het pakket (best wel groot) bestellen ging heel makkelijk. Het kwam behoorlijk snel mijn kant op. In ieder geval ruim op tijd voor Sinterklaas. Alles was ontzettend goed verpakt. Hiervoor mijn hartelijke dank!

Na een paar dagen al minder last van vervelende geur in huis

Het lijkt te werken, na een paar dagen hadden we al minder last van vervelende riool geur in huis.

Keurig en snel.

Mooie producten.

Dit middel overtreft mijn verwachtingen

Dit Zep - Cana Foam reinigingsmiddel doet wat wordt verteld en pak de vuile sifons aan. Ik zag na 2 behandelingen wel meer resultaat. Heb het tevens toegepast bij andere afvoer.

Snelle levering en goed verpakt

Omdat het mijn eerste bestelling is van de bacteriën voor mijn septictank, kan ik over het product nog niets schrijven. Ik heb hier wel heel veel vertrouwen in!

Professionele advies

Prima. Natuurlijk moet nog wel blijken of het product gaat werken. Maar tot zover ben ik dik tevreden.

excellent service

mooi op tijd geleverd in prima verpakking. Werkt prima.

mooi op tijd geleverd

2 flessen vuilwatertank reiniger besteld , werden snel en goed verpakt op tijd geleverd.

Gewoon goed

Alles is oke, alleen de DWT-Septic blijft onder in de w.c. pot liggen en spoelt moeilijk weg. En dan lijkt net of t niet goed schoon is gemaakt. Verder gewoon doorgaan !!

advies is goed, Snelle levering, milieu vriendelijke verpakking Nog te weinig tijd gehad voor de beoordeling van de effectiviteit maar heb er veel vertrouwen in

Blij met de druppels!

Wat een top oplossing voor de rioolluchtvin ons vakantiehuisje, we zijn gered…dankjulliewel en de levering ging ook soepel en snel!

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering . Alles perfect

Nogmaals top

Snel gelverd

Helemaal tevreden

Goede informatie, snelle levering

Dutch Water Tech informeert je goed over het produkt dat je zoekt. Zij zorgen er vvoor dat je het snel in huis hebt.

Goede kwaliteit

De middelen werken het riool is brandschoon hoor zelfs het water lopen, echter bleek het toch de stankafsluiter die kapot was

Vriendelijk en professioneel advies.

Vriendelijk en professioneel advies. Zonder eigen product op te dringen. Reeds tweede maal besteld. Producten worden keurig verpakt en snel verzonden.

Snelle service en duidelijke communicatie

goede web side

was makkelijk om dingen te bestellen

Uitstekend advies en behandeling van de bestelling

Zeer goed en snel

12 Lelyweg