Bedankt voor uw beoordeling! Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We begrijpen dat u nog niet helemaal tevreden bent over de werking van het product, en dat vinden we natuurlijk jammer. Morgen nemen we contact met u op om samen te bekijken hoe we u het beste kunnen helpen. In sommige gevallen kan een iets ander product beter aansluiten op uw tank, en soms speelt er een andere oorzaak mee. We zoeken graag met u naar de juiste oplossing! ^Silvia
Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling bij Dutch Water Tech! De verzending was snel en probleemloos, en de producten zijn van hoge kwaliteit.
Wij zijn super blij met uw beoordeling! Hartelijk dank. ^Alana
Mijn digitale betaling lukte niet. Dat hebben zij handig en vriendelijk opgelost.
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen, wij stellen het zeer op prijs! ^Alana
Ik heb bij Dutch Water Tech een pakket gekocht om de stankoverlast van mijn septic tank te verhelpen, en het werkt uitstekend! Binnen korte tijd was de geur verdwenen. Daarnaast was de levering naar België snel en probleemloos. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een effectieve oplossing!
Bedankt voor uw beoordeling van Anti Rioollucht in Huis Pakket 2! Wij zijn blij om te horen dat de stankoverlast is verdwenen en u tevreden bent over de levering van uw bestelling. ^Alana
Snelle levering, goed advies
Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn hier ontzettend blij mee. ^Alana
Duidelijke uitleg over de producten en snelle levering .
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen! Wij zijn blij om te horen dat uw bestelling snel bij u geleverd is. ^Alana
Netjes en snel geleverd.
Bedankt voor uw beoordeling, dit stellen wij zeer op prijs! ^Alana
Duidelijke uitleg op de website en een vlotte correcte levering van het bestelde product.
Wij zijn blij om dit te horen! Hartelijk dank voor het achterlaten van een beoordeling. ^Alana
Netjes verpakt en goede levering. De septic tank bacteriën helpen goed tegen de slechte geur.
Hartelijk dank voor het achterlaten van een beoordeling van DWT-Septic! Wij zijn blij om te horen dat uw bestelling snel geleverd is. ^Alana
Een beerput zonder stank dankzij Dutch Water Tech.
Bedankt voor uw beoordeling van DWT-Septic Plus, wij stellen het zeer op prijs! ^Alana
Jullie producten zijn heel belangrijk om onze natuur te beschermen en te verbeteren. De uitzonderlijke zuiverheid van ons kraantjeswater is van levensbelang. Beter water, beter humeur, beter leven: ter bescherming van onze kinderen en kleinkinderen, iedere volgende generatie! Ons water en de natuur beschermen is een noodzaak en een gezamenlijk initiatief, dag in én dag uit, telkens weer!
Wij zijn ontzettend blij met uw beoordeling, wij stellen het zeer op prijs! Hartelijk dank. ^Alana
na 3 weken al zichtbaar schoner water
Bedankt voor uw beoordeling van Bio Recup+! ^Alana
Fijn om te horen dat de levering van uw bestelling snel is verlopen! Hartelijk dank voor uw beoordeling. ^Alana
De hele informatie op de website is duidelijke informatie en beschrijving. Het product eenvoudig in gebruik en werkt uitstekend. Zeker doen!!
Bedankt voor uw beoordeling van Bio Recup+, wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de werking van het product. Wij stellen uw beoordeling zeer op prijs! ^Alana
Snel en correct geleverd !
Wij zijn ontzettend blij om dit te horen! Bedankt voor uw beoordeling. ^Alana
ik gebruik het om mijn leiding goed schoon te krijgen en mijn septic tank goed te laten werken en dat werkt fantastisch
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen, hier zijn wij ontzettend blij mee! ^Alana
Op de website van Dutch Water heb ik de perfecte oplossing gevonden voor het onderhoud van mijn sceptische put. Voorheen had ik regelmatig last van een verstopt toilet, maar sinds ik de producten van Dutch Water gebruik is dit verleden tijd.
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen, wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze producten! ^Alana
Na de bestelling volgde een vlugge levering zonder enig mankement.
Bedankt voor uw beoordeling, wij stellen het zeer op prijs! ^Alana
Heldere website en correcte afhandeling van bestelling!
Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent! Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. ^Alana
Primera compra. La página web describe bien el producto. El envío correcto y permite punto de recogida.
Gracias por tomarse la molestia de publicar un comentario, nos alegra saber que está satisfecho. ^Alana
Telefonisch informatie gevraagd over onderhoud van de beerput bij mijn tweede huis. Kreeg goed en vriendelijk advies over een specifiek product, en dat vervolgens besteld. Snel in huis en werkt prima! Bestellen via de site is makkelijk en geeft daarnaast ook advies over andere oplossingen voor problemen én mogelijke oplossingen.
Bedankt voor uw beoordeling, wij stellen het zeer op prijs! ^Alana
Ik had geurhinder in mijn regenwaterput. De producten losten dit op. Ook had ik enkele vragen die via mail onmiddellijk werden beantwoord.
Wij zijn blij u te hebben kunnen helpen! Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen! ^Alana
Prima product voor regenwater. Iets handiger dan de tabletten die nogal snel afbrokkelen.
Bedankt voor uw beoordeling van Bio Recup +, wij stellen het zeer op prijs! ^Alana
Het product van Dutch Water Tech werd tijdig geleverd en met de nodige informatie voorgebruul ervan. Hartelijk dank hiervoor.
Bedankt voor uw beoordeling! ^Alana
Zie boven
Hartelijk dank voor uw beoordeling, wij zijn blij om te horen dat u tevreden! ^Alana
12 Lelyweg
Bergen op zoom 4612 PS