Prima verkoop traject via internet en snelle levering
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen! ^Alana
Vlotte verzending, voorlopig werkt het goed
Fijn om te horen dat uw bestelling snel bij u geleverd is. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen! ^Alana
Geleverd zoals afgesproken, ruikt fris en makkelijk in regenwaterput te gieten. Goede uitleg op de fles/ zakjes.. we wachten nog het resultaat af binnen 2/3 weken
Hartelijk dank voor uw beoordeling van 26 augustus op Kiyoh! We waarderen het enorm wanneer klanten hun feedback met ons delen. Maandelijks verloten we onder de recensies een restitutie van het aankoopbedrag tot €30, en voor de maand augustus bent u de gelukkige winnaar! U ontvangt zo dadelijk van ons een e-mail met meer informatie. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen als klant bij Dutch Water Tech. Fijne dag gewenst! ^Silvia
Duidelijk instructies op de verpakking. Goed verpakt en snel geleverd.
Fijn om te horen dat uw bestelling snel bij u geleverd is! Bedankt voor uw beoordeling. ^Alana
Het product dat we bestelden werkt uitstekend
Bedankt voor uw beoordeling van Bio Recup LQD! ^Alana
Is al de tweede keer dat ik iets bestel bij jullie Ben heel tevreden zeker over de geurhinder 1 min puntje het kleur van het water blijft redelijk geel dat verwachte ik wel beter Maar gelukkig is die vieze ruik weg Conclusie ben een tevreden klant
Bedankt voor uw beoordeling van Bio Recup +! We zijn erg blij te horen dat de stankoverlast verdwenen is na het gebruik van ons product. Wat betreft de verkleuring van het regenwater: deze kan veroorzaakt worden door humuszuren uit bladresten en ander organisch materiaal. Hoewel onze bacteriën dit afval effectief afbreken, zal er een minimaal kleurverschil zijn. Voor een extra ontkleuring kunt u overwegen om een koolstoffilter na de opslagtank te installeren, mocht u deze nog niet hebben. We hopen dat deze informatie nuttig voor u is. Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. ^ Silvia
Door een fout van de bezorger was mijn bestelling bezorg bij een afhaalpunt 112 km verderop... Contact opgenomen met DWT en binnen paar dagen was het probleem dat daardoor was ontstaan opgelost, op een uitermate prettige en correcte manier.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen, wij stellen dit zeer op prijs! ^Alana
Het product helpt om het regenwater veel minder te doen stinken
Bedankt voor uw beoordeling van Bio Recup LQD, fijn dat het product heeft geholpen met het verminderen van de stank bij het regenwater! ^Alana
Perfect en heel degelijke producten. Snelle service, ook vragen via mail of telefoon worden onmiddellijk beantwoord. Snelle levering, overduidelijke prijzen en verbintenissen
Super! Bedankt voor uw beoordeling, hier zijn wij ontzettend blij mee! ^Alana
Goed product en beter voor het milieu. Wij hebben het gekocht omdat we er goede ervaringen mee hadden. Het is zeer geschikt voor een sceptisch toilet en het ruikt aangenaam fris. Het advies van het bedrijf om het pakket op te halen bij een ophaalpunt, omdat er dan minder milieuschade ontstaat, vind ik een passend advies.
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen van GREEEN TOILET!, wij stellen het zeer op prijs. ^Alana
Snel geleverd,goede communicatie door email en goed werkend product,binnen paar dagen is de stank weg
Roebic vuilwatertank behandeling gekocht, werkt perfect, snel geleverd.
Bedankt voor uw beoordeling van Roebic Vuilwatertank Behandeling voor Zwart & Grijs Water! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering en werking van het product. ^Alana
De bestelling geplaatst,een paar uur later al bericht dat het pakket klaar was voor verzending,de volgende dag bericht dat het pakket onderweg was,en afgeleverd op het ophaal punt,qat een snelheid,
Bedankt voor uw beoordeling, wij zijn blij om te horen dat de verzending van uw bestelling snel was! ^Alana
Een product dat doet wat het belooft. Aan huis geleverd; wat wil je nog meer...
Fijn dat Bio Recup LQD uw problematiek met het regenwater heeft opgelost! bedankt voor uw beoordeling. ^Alana
Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, kwam ik erachter dat ik mogelijk een verkeerd product had besteld. Ik heb gemaild en de situatie uitgelegd. Ze hebben advies gegeven en de bestelling aangepast met het juiste product.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen, wij zijn blij u te hebben kunnen helpen zodat u het juiste product heeft! ^Alana
Door informatie op te zoeken over Duch Water Tech op internet en daarna nog gebeld met het bedrijf met een duidelijke uitleg over het product DWT - septic Plus / Bio -Septic Bacteriën voor septic tank hebben wij het product gekocht.
Bedankt voor uw beoordeling, wij zijn blij u te hebben kunnen helpen! ^Alana
Ok.
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen van Bio Recup+, dit stellen wij zeer op prijs. ^Alana
Gewoon goed
Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling van Septic Tank EHBO kit! Dit stellen wij zeer op prijs. ^Alana
Goed . Het helpt
Bedankt voor uw beoordeling van Bio Recup LQD! ^Alana
Makkelijk te bestellen en zeer snel bezorgd, Heb het middel pas gisteren toegepast, weet dus niet hoe goed het werkt. Dan zouden het zomaar 5 sterren kunnen worden.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen van Roebic Vuilwatertank Behandeling voor Zwart & Grijs Water! Dit stellen wij zeer op prijs. ^Alana
Heel duidelijke omschrijvingen op de website en het pakketje kwam snel en verzorgd geleverd.
Bedankt voor uw beoordeling, fijn dat u tevreden bent over onze service! ^Alana
Als terugkerende klant ben ik tevreden met de snelle levering en de producten. Ik heb zowel de Bio Recup LQD als de Bio Recup+ voor mijn regenwaterput geprobeerd en merk dat de eerste minder efficiënt werkt. Verder blijft het moeilijk om tussen de producten te kiezen in de webshop, omdat de omschrijvingen te veel op elkaar lijken. Toch blijf ik hier graag terugkomen.
Bedankt voor uw beoordeling! Bio Recup LQD en Bio Recup+ zijn allebei goede producten, soms is één van de twee beter passend bij de situatie, dit is o.a. afhankelijk van de problematiek die op dat moment speelt, en de soort regenwateropvang. Voor advies mag u altijd contact opnemen. Achter de schermen zijn wij bezig met het verbeteren van onze webshop en tevens de teksten om zo de omschrijvingen duidelijker te maken voor de toekomst. ^Alana
Het product voldoet prima !
Bedankt voor uw beoordeling van DWT-Septic Plus! ^Alana
Netjes en snel
Super snel geregeld
Bedankt voor uw beoordeling, hier zijn wij super blij mee! ^Alana
12 Lelyweg
Bergen op zoom 4612 PS