De producten werden vlug geleverd. Opvolging kon niet beter.
Bedankt voor uw beoordeling, wij stellen het zeer op prijs en zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de levering van onze producten. ^Alana
Overzichtelijke website en snelle service
Bedankt! Wij waarderen uw beoordeling zeer. ^Alana
Gebeld met DWT omdat ik zoekende was omdat ik niet wist welke producten ik moest gebruiken voor mijn septic tank. Uitvoerig advies gekregen van Dimitri Stornebrink, die me kort daarna meteen mailde met een overzicht met welke producten ik het best kon bestellen. Twee dagen later alles in huis, top service.
Bedankt voor het delen van uw ervaring bij ons, wij stellen dit zeer op prijs! Fijn dat we u hebben kunnen helpen met het vinden van de juiste producten. ^Alana
Prima service.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen, wij waarderen het zeer! ^Alana
Slangen - ook nieuwe - zijn nooit geheel dampdicht. Dus altijd wat "geurtjes". Sinds het gebruik van de BIO Septic Tank product zijn nare geurtjes verdwenen.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen van Bio Septic ,wij stellen het zeer op prijs en zijn blij om te horen dat de nare geurtjes dankzij het product verdwenen zijn! ^Alana
Top product voor mijn vuilwater tank aanboord. Geen problemen meer en geen stank wat ik eerst met andere producten wel haf
Bedankt voor het delen van uw ervaring, fijn dat Roebic Vuilwatertank Behandeling voor Zwart & Grijs Water u bevalt en zijn werk doet! ^Alana
Zocht wat voor een probleem voor de vuilwatertank, gevonden, besteld en keurig op tijd ontvangen
Bedankt voor het delen van uw ervaring! Fijn dat u tevreden bent over de levering van Roebic Vuilwatertank Behandeling voor Zwart & Grijs Water! ^Alana
snelle levering van het product; als het resultaat bekend is , zet ik het op de site
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen van Bio Recup LQD, wij stellen het op prijs! Fijn om te horen dat de levering hiervan snel is verlopen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de werking van het product, dan kunt u gerust contact met ons opnemen: wij helpen u graag! ^Alana
Enfin, dat denk ik toch. Ik zat wat zwart en grijs water betreft niet in een probleemsituatie. Maar ik hoop dat de door jullie geselecteerde bacteriënkolonies voor een perfecte afbraak van organisch materiaal gaan zorgen. Een flesje Cesspool is reeds toegepast, septic tank zal nu ook gradueel op de verschillende afvoeren van bad en wasbakken worden toegepast. De actie was profylactisch.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen, wij waarderen dit zeer! ^Alana
De levering van het product was binnen de afgesproken tijd. DPS pakket service was ik minder tevreden over maar daar heb ik met het bedrijf al over gecommuniceerd. Het product zelf heb ik net pas gebruikt er kan er nog weinig over zeggen, het heeft denk ik zijn tijd nodig.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te horen dat uw bestelling bij u is aangekomen en in handen is. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over de werking van Bio Recup LQD, dan kunt u gerust opnieuw contact met ons opnemen. Wij helpen u graag! ^Alana
Ik had een felle geurhinder bij het gebruik van mijn regenwater. Nadat ik twee zakjes in mijn regenwater had gedaan keek ik hoopvol uit naar 's anderendaags. De dag daarop zette ik mijn regenkraantje open en ja de geur was volledig weg en kon ik terug wassen met regenputwater. Super !!!
Bedankt voor delen van uw ervaring, wij stellen het zeer op prijs! Fijn om te horen dat u tevreden bent over Bio Recup+ en het product zichtbaar zijn werk heeft gedaan. ^Alana
Water blijft stinken
Hartelijk dank voor uw genomen moeite om een beoordeling achter te laten. We waarderen uw feedback enorm, omdat dit ons in staat stelt om eventuele problemen aan te pakken en naar een passende oplossing te zoeken. We begrijpen dat u niet tevreden bent met de werking van Bio Recup LQD, en dat spijt ons. Het is belangrijk op te merken dat Bio Recup LQD een product is dat bestaat uit micro-organismen, en het heeft wat tijd nodig om zijn volledige potentieel te bereiken. Gezien de leverdatum kan het zijn dat het product nog steeds aan het werk is en meer tijd nodig heeft om effectief te zijn. Om een beter inzicht te krijgen of dit mogelijk de oorzaak is of dat een ander product wellicht beter geschikt is voor uw probleem, stuur ik u zo dadelijk een aanvullende e-mail met enkele vragen om dit verder te bespreken. ^Silvia
We kopen al enkele jaren de producten om in de regenwaterput te gieten. Deze producten helpen echt om de geurhinder weg te halen uit deze putten.
Super om te horen dat Bio Recup Tabs zijn werk doen! Hartelijk bedankt voor uw beoordeling, wij stellen het zeer op prijs en zijn blij om te horen dat u tevreden bent! ^Alana
Verleden week bezorgd en nu gebruikt,vind het prima spul,maakt goed s hoon.
Bedankt voor het delen van uw ervaring wat betreft onze producten, fijn om te horen dat onze GREEEN producten aan uw verwachtingen voldoen! ^Alana
Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding
Bedankt voor uw beoordeling! Goed om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering van uw bestelling, wij stellen uw beoordeling zeer op prijs! ^Alana
Duidelijke reactie per mail, gevolgd door een snelle levering.
Fijn om te horen dat wij u verder hebben kunnen helpen en dat uw bestelling snel geleverd is! Wij waarderen uw beoordeling. ^Alana
Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering van uw bestelling! ^Alana
Net zoals het hoort.
Super! Bedankt voor uw beoordeling, dit wordt erg gewaardeerd! ^Alana
Of het product(drainpure) werkt weet ik nog niet. U belooft dat bij alle producten een handleiding wordt meegeleverd. Bij mijn zending zat die er niet bij en toen ik u daarover mailde werd ik verwezen naar de website naar een filmpje. Een filmpje s geen gebruikers handleiding. Met vriendelijke groet, Hans
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij waarderen het altijd als een klant ons feedback geeft. We begrijpen dat de handleiding op het flesje Drainpure erg klein is, gezien de beperkte ruimte op het flesje zelf. Op de sticker staat onder de naam van Drainpure een kleine handleiding voor wekelijks gebruik. Deze wekelijkse gebruikshandleiding staat ook vermeld op de productpagina, direct boven de video waarin de werking van het product wordt toegelicht. We hebben ervoor gezorgd dat deze informatie gemakkelijk toegankelijk is voor onze klanten. Normaliter voegen we ook een extra briefje toe aan de pakbon waarop de handleiding in een groter formaat is afgedrukt. Onze excuses als dit in uw geval mogelijk over het hoofd is gezien. We streven ernaar om dit soort situaties te voorkomen. Om dit probleem in de toekomst te vermijden en tegelijkertijd papier te besparen, zijn we momenteel bezig met het digitaliseren van dit proces. Hierdoor kunnen klanten in de toekomst automatisch een extra handleiding (en eventuele tips) via e-mail ontvangen, na het plaatsen van een bestelling. We willen ervoor zorgen dat alle benodigde informatie gemakkelijk toegankelijk is, terwijl we ook milieubewust handelen. We nemen uw feedback serieus en werken aan verbeteringen om de gebruikservaring van onze klanten te optimaliseren. ^Silvia
goed product en snelle levering
Hartelijk dank voor uw beoordeling, dit wordt zeer op prijs gesteld door ons! ^Alana
Aanrader, bestelling snel in huis. prima producten voor goede prijzen
Bedankt voor uw beoordeling, wij stellen het zeer op prijs! ^Alana
ik weet nog niet of het werkt, daarvoor is de tijd te kort
Bedankt voor het delen van uw ervaring, fijn om te horen dat Bio Recup+ snel geleverd is bij u. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben over de werking van dit product kunt u gerust contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder! ^Alana
Eenvoudig te bestellen, betaling en snelle levering. Product goed omschreven en werking is perfect!
Goed om te horen dat u tevreden bent over de werking en levering van Roebic Vuilwatertank Behandeling voor Zwart & Grijs Water. Wij stellen uw beoordeling zeer op prijs! ^Alana
Gewoon zo doorgaan !!
Hartelijk dank voor uw beoordeling, wij stellen het zeer op prijs! ^Alana
Heb vele producten geprobeerd om de stank van de vuilwatertank ontluchting tegen te gaan maar niks werkte echt goed, nu 1/2 fles roebic voor grijs en zwart water in een lege tank gedaan en na een weekend weg te zijn geweest nog steeds geen stank, om te beginnen 3 flessen aangeschaft maar ben zeker van plan een doos te bestellen
Hartelijk dank voor uw beoordeling via Kiyoh. We stellen feedback van onze klanten altijd op prijs. Om u te bedanken, verloten we elke maand tot €30 van het aankoopbedrag voor de klanten die beoordelingen plaatsen. Deze maand bent u de gelukkige winnaar van juni. Gefeliciteerd! Wij sturen u vandaag nog persoonlijk bericht. ^Silvia
12 Lelyweg
Bergen op zoom 4612 PS