Correcte levering

De producten werden vlug geleverd. Opvolging kon niet beter.

Snelle afhandeling

Overzichtelijke website en snelle service

Top service!!

Gebeld met DWT omdat ik zoekende was omdat ik niet wist welke producten ik moest gebruiken voor mijn septic tank. Uitvoerig advies gekregen van Dimitri Stornebrink, die me kort daarna meteen mailde met een overzicht met welke producten ik het best kon bestellen. Twee dagen later alles in huis, top service.

Snelle levering!

Prima service.

geen luchtjes meer in het vuilwatersysteem

Slangen - ook nieuwe - zijn nooit geheel dampdicht. Dus altijd wat "geurtjes". Sinds het gebruik van de BIO Septic Tank product zijn nare geurtjes verdwenen.

Top product

Top product voor mijn vuilwater tank aanboord. Geen problemen meer en geen stank wat ik eerst met andere producten wel haf

Top goed geregeld

Zocht wat voor een probleem voor de vuilwatertank, gevonden, besteld en keurig op tijd ontvangen

Bio Recup LQD | Onderhoud Regenwaterrecuperatie

snelle levering van het product; als het resultaat bekend is , zet ik het op de site

Goed product.

Enfin, dat denk ik toch. Ik zat wat zwart en grijs water betreft niet in een probleemsituatie. Maar ik hoop dat de door jullie geselecteerde bacteriënkolonies voor een perfecte afbraak van organisch materiaal gaan zorgen. Een flesje Cesspool is reeds toegepast, septic tank zal nu ook gradueel op de verschillende afvoeren van bad en wasbakken worden toegepast. De actie was profylactisch.

Bio Recup LQD | Onderhoud Regenwaterrecuperatie

De levering van het product was binnen de afgesproken tijd. DPS pakket service was ik minder tevreden over maar daar heb ik met het bedrijf al over gecommuniceerd. Het product zelf heb ik net pas gebruikt er kan er nog weinig over zeggen, het heeft denk ik zijn tijd nodig.

Fantastisch na 1 dag alle problemen opgelost !!!!

Ik had een felle geurhinder bij het gebruik van mijn regenwater. Nadat ik twee zakjes in mijn regenwater had gedaan keek ik hoopvol uit naar 's anderendaags. De dag daarop zette ik mijn regenkraantje open en ja de geur was volledig weg en kon ik terug wassen met regenputwater. Super !!!

product werkt niet

Water blijft stinken

Top producten

We kopen al enkele jaren de producten om in de regenwaterput te gieten. Deze producten helpen echt om de geurhinder weg te halen uit deze putten.

Wc reiniger

Verleden week bezorgd en nu gebruikt,vind het prima spul,maakt goed s hoon.

Goede ervaring

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Goede service en snelle levering

Duidelijke reactie per mail, gevolgd door een snelle levering.

Snel en efficiënt

Snel en correct

Net zoals het hoort.

geen gebruikers handleiding

Of het product(drainpure) werkt weet ik nog niet. U belooft dat bij alle producten een handleiding wordt meegeleverd. Bij mijn zending zat die er niet bij en toen ik u daarover mailde werd ik verwezen naar de website naar een filmpje. Een filmpje s geen gebruikers handleiding. Met vriendelijke groet, Hans

geweldig

goed product en snelle levering

Hier bestellen , aan te raden

Aanrader, bestelling snel in huis. prima producten voor goede prijzen

vlotte bestelling en levering

ik weet nog niet of het werkt, daarvoor is de tijd te kort

Eenvoudig te bestellen, betaling en snelle levering. Product goed omschreven en werking is perfect!

Prima !

Gewoon zo doorgaan !!

Was sceptisch over het product maar lijkt wel te werken

Heb vele producten geprobeerd om de stank van de vuilwatertank ontluchting tegen te gaan maar niks werkte echt goed, nu 1/2 fles roebic voor grijs en zwart water in een lege tank gedaan en na een weekend weg te zijn geweest nog steeds geen stank, om te beginnen 3 flessen aangeschaft maar ben zeker van plan een doos te bestellen

12 Lelyweg

Bergen op zoom 4612 PS