Bestellen ging goed, levering was ok
Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat het bestellen goed is verlopen, samen met uw levering van Roebic Vuilwatertank Behandeling voor Zwart & Grijs Water. ^Alana
Der Einsatz bewirkt merklichen Rückgang der Geruchsfortentwicklung der Grube, es hat jedoch etwas länger gedauert, als erwartet, dass dieser Stand erreicht wurde. Das Produkt ist in jedem Fall empfehlenswert.
Vielen Dank für Ihre Bewertung, schön zu hören, dass Sie mit dem Ergebnis des Produkts zufrieden sind. Wenn Sie weitere Fragen oder Kommentare zu diesem Thema haben, kontaktieren Sie uns bitte. Wir werden Ihnen gerne helfen! ^Alana
Voor wat betreft het bestellen en het leveren van de door mij benodigde artikelen ben ik zeer tevreden. Bestellen gaat zeer gemakkelijk en binnen 24 uur kon ik er over beschikken. Voor wat betreft de werking zal ik meer tijd nodig hebben om er iets over te kunnen zeggen. Ik hoop in elk geval dat de afvoeren op mijn boot geurvrij worden met de druppels en dat de enigzins muffe lucht van de zwart water tank met bijbehorende slangen verdwijnt door gebruik van de Roebic. Tot nu ben ik er in ieder geval enthousiast over.
Bedankt voor uw beoordeling, wij stellen het zeer op prijs! Fijn om te horen dat uw bestelling snel geleverd bij u is. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben wat betreft de werking van de producten, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder! ^Alana
Zeer snelle levering zelfs naar België top producten
Fijn om te horen dat uw bestelling snel geleverd is! Bedankt voor het delen van uw ervaring, wij stellen het zeer op prijs. ^Alana
Gemakkelijk bestellen en snel ontvangen
Bedankt voor uw beoordeling wat betreft de levering van DWT-Septic Plus, fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering hiervan! Wij stellen uw beoordeling op prijs. ^Alana
doe elke maand in onze regenwaterton één tablet van "Bio Recup Tabsen" en sindsdien geen vuil en stinken water meer zodat ik het regenwater ook voor de wasmachine kan gebruiken.
Bedankt voor het delen van uw ervaring met onze Bio Recup Tabs, wat ontzettend fijn dat het product u bevalt. ^Alana
Wij hebben een betonnen septictank waar enkel de wc op uit komt. Eens in de zoveel maanden ondervinden we dat de wc niet meer goed weg loopt . 3 weken geleden was dit weer het geval. Toen heb ik de DWT-septictank + besteld en de volgende dag ontvangen.2 dagen na het eerste gebruik liep de wc al beter weg . En dat door slechts een volle eetlepel per week van het spul door de wc te spoelen .
Wat ontzettend fijn dat u tevreden bent over DWT-Septic + en de werking hiervan! hartelijk dank voor uw beoordeling, wij stellen het zeer op prijs. ^Alana
Wij ontdekten vorig jaar de Bio Recup Tabs. We hadden net onze waterput gereinigd na een droge periode. Wanneer het terug begon te regen, werd ons regenwater gelig-bruin en had het een heel onaangename geur. Wassen met regenwater was geen optie meer. We bestelden de Bio Recup Tabs en 2 à 3 dagen na toepassing was de geur verdwenen en niet veel later was het water opnieuw helder. We gebruiken de tabletjes ook in onze grote regenvaten voor de moestuin. Intussen plaatsten we een nieuwe bestelling. En niet alleen voor ons, maar ook voor onze buren en ouders! Laat de regen maar komen na de lange droogteperiode. Bio Recup Tabs is wat ons betreft echt een aanrader! En een grote plus is dat het een biologisch product is!
Bedankt voor uw beoordeling, super om te horen dat u tevreden bent over onze Bio Recup Tabs en dat dit zijn werking goed doet! wij stellen uw beoordeling erg op prijs! ^Alana
Makkelijk te bestellen en snel in huis. Dik tevreden.
Wat fijn om te horen dat uw bestelling snel geleverd is en dat u hier tevreden over bent! ^Alana
Snel binnen en is al gebruikt
Bedankt voor uw beoordeling van Septic Tank EHBO kit, wij stellen het zeer op prijs! ^Alana
De werking van de septische put was in 1 week tijd volledig hersteld. Ook snelle levering en prima verpakt. Dank u wel .
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering van Septic Tank Activator DWT en DWT-Septic Plus. Bedankt voor uw beoordeling! ^Alana
DWT heeft een klantvriendelijke en overzichtelijke site met -voor ons- adequate informatie. Wij hebben een gezamenlijke helofytenfilter (ons eigen rioleringssysteem met een capaciteit voor 10 personen.) DWT helpt ons de bacteriële balans op peil te brengen en te houden met goede producten die ook nog eens milieuvriendelijk zijn verpakt. Wij zijn zeer tevreden!
Hartelijk dank voor uw beoordeling, wat onwijs fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en producten! Wij stellen uw beoordeling zeer op prijs! ^Alana
Water uit regenput ruikt niet meer.
Super! Goed om te horen dat u tevreden bent over de werking van Bio Recup LQD. Bedankt voor uw beoordeling. ^Alana
Producten zijn in behandeling, goede terugkoppeling bij afleveringsmiscommunicatie. Probleem binnen redelijke termijn opgelost. Overleg met pakketdienst gewenst ter voorkoming van leveringsproblemen. Abdel had wat meer initiatief kunnen nemen mbt levering op huisadres bv bellen met klant, telefoonnummer staan op het adresetiket. Ook communicatie met distributiecentra verliep gebrekkig. Storend zijn de std mailberichten, die wat naijlen.
Bedankt voor uw feedback over uw ervaring met onze producten en de bezorging via DPD. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw gedachten met ons te delen. Het spijt ons te horen dat er enkele problemen waren met de bezorging. Hoewel we ons best hebben gedaan om ervoor te zorgen dat uw producten snel werden afgeleverd, begrijpen we dat er miscommunicatie is opgetreden met DPD. Helaas hebben wij als verkoper beperkte controle over externe bezorgdiensten. We zullen uw ervaring met hen bespreken en ons uiterste best doen om verbeteringen aan te brengen. We willen u bedanken voor uw geduld en begrip tijdens dit proces. We zijn blij dat we uiteindelijk een snelle oplossing op korte termijn hebben kunnen vinden voor de bezorgingsproblemen. ^Monique
Omdat wij een nieuwe septictank hebben aangeschaft wilde ik advies voor de te gebruiken producten. Duidelijk uitgelegd en snel geleverd
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen en u tevreden bent over onze klantenservice. ^Alana
Producten werden vlot afgeleverd, bij de vragen die ik naderhand had kreeg ik telefonisch prima antwoord.
Goedendag, bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen. ^Alana
Ben al tijden op zoek naar een goed middel voor de septictank van de boot en via " Google " op jullie site terecht gekomen , de juiste info gevonden en tevens het middel en super snel geleverd.
Bedankt voor uw fijne beoordeling, wij zijn erg blij om te horen dat u het juiste product, DWT-Septic, heeft gevonden bij ons en u tevreden bent over de levering hiervan! ^Alana
Heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Ik moet een aanbevelingskeuze aanduiden, en ook een score maar ik heb nog niets ontvangen. Dus dit is niet relevant.
Ons regenwater rook onfris. Dankzij de tabletten is de geur verdwenen en met een onderhoudsdosis blijft het water geurloos. M.a.w. een aanrader. Vandaag besteld, 's anderendaags geleverd.
Wat fijn om te horen dat onze Bio Recup Tabs de geurproblematiek in uw regenwater heeft opgelost! Wij stellen uw beoordeling zeer op prijs en zijn blij om te horen dat u tevreden bent. ^Alana
Gewoon goed
Bedankt voor uw beoordeling van DWT-Septic Plus, fijn om te horen dat u tevreden bent! Wij stellen het zeer op prijs. ^Alana
De website is erg duidelijk. Producten zijn goed en betaalbaar!
Bedankt voor uw beoordeling, Wij stellen het erg op prijs en zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze webshop! ^Alana
werkt uitstekend !!!!
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over DWT-Septic Plus. ^Alana
Telefonisch contact gehad en goede uitleg over de producten om precies te kunnen bestellen wat ik nodig heb! Daarna een bestelling geplaatst en deze was snel binnen! Kortom top service!
Super! Wat fijn dat u tevreden bent over onze service en wij u hebben kunnen helpen met uw bestelling. Wij waarderen uw beoordeling. ^Alana
Op zoek naar een oplossing voor de stankoverlast van de vuilwatertank van ons zeiljacht kwam ik bij Dutch Water Tech terecht. Zelf dacht ik het juiste product te hebben gevonden, maar na de bestelling bleek ik een verkeerde keuze te hebben gemaakt. Dit werd niet alleen probleemloos omgeruild, maar ook kreeg ik duidelijke uitleg en advies. Perfecte service van Dutch Water Tech. Inmiddels hebben we opnieuw aangekocht.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat wij u hebben kunnen helpen met de aanschaf van het juiste product voor u! Wij stellen uw beoordeling zeer op prijs. ^Alana
Betrouwbare winkel, correcte levering. Kwaliteit kan ik nog niet beoordelen maar expertise bij advies was er in overvloed.
Bedankt voor uw beoordeling, wij stellen het zeer op prijs! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering van Septic Tank Activator DWT. ^Alana
12 Lelyweg
Bergen op zoom 4612 PS