Product van goede kwaliteit
Bedankt voor uw beoordeling, wij stellen het zeer op prijs. Goed om te horen dat de levering van Bio Recup Tabs snel was en u tevreden bent over de werking hiervan! ^Alana
Prima oplossing voor de grijswater tank schoon te houden.
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat Roebic Vuilwatertank Behandeling voor Zwart & Grijs Water zijn werking doet. ^Alana
Ik had een vraag over het product Green toilet! Kreeg bijna onmiddellijk antwoord en gelijk besteld. Werkt super! Een aanrader in combinatie met Roebic vuilwatertank behandeling voor schepen met een vuilwatertank, geen geurhinder meer.
Wij stellen het altijd erg op prijs wanneer onze klanten ons feedback geven. Onder de recensies verloten we maandelijks een restitutie van het aankoopbedrag tot €30. En deze maand bent u de gelukkige winnaar voor de maand mei - gefeliciteerd! We sturen u vandaag nog een bericht met meer informatie over uw prijs. ^Silvia
zeer goede service, na 1 telefoontje waar ik zeer goed werd geholpen wist ik wat ik nodig had
Bedankt voor uw reactie! Fijn dat wij u verder hebben kunnen helpen met uw bestelling. ^Alana
Contact met de klantenservice was snel vriendelijk en adequaat. Fijn dat dit bedrijf bestaat dat zich inzet voor duurzame oplossingen voor de sceptic tank.
Wat een fijne beoordeling, dank daarvoor! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze klantenservice en onze producten voor de septic tank, wij stellen het erg op prijs. ^Alana
Ben zo’n 5 dagen geleden mee begonnen en voorzover het nu al te beoordelen is is de lucht verdwenen. Voor zover ben ik zeer tevreden.
Fijn om te horen dat Drainpure zijn werk doet! Mocht u eventueel nog vragen of opmerkingen hebben hierover, dan helpen wij u graag verder. Bedankt voor uw beoordeling! ^Alana
Ik vind dat het goed product en bestel regelmatig en het gaat altijd goed en is snel bezorgd
Hartelijk dank voor uw beoordeling van Septic Tank EHBO kit! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten en de levering hiervan. ^Alana
Heb geen aanmerking. Het product is goed en de bezorging was ook goed.
Wat goed om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling! Bedankt voor uw beoordeling, wij zijn hier erg blij mee. ^Alana
Goed product geen stank meer in de regenton
Bedankt voor uw beoordeling, goed om te horen dat u Bio Recup LQD en Bio Recup Tabs hun werking doen! Wij doen erg ons best om producten van hoge kwaliteit te leveren, mocht u hier nog vragen of opmerkingen over hebben dan horen wij graag van u! ^Alana
Doen wat ze aanbieden en beloven.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen, wij stellen het erg op prijs! ^Alana
Alles naar wens, bedankt voor de service.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en alles naar wens is wat betreft uw bestelling van Bio Recup Tabs! ^Alana
Probleem met de septictank. Hopelijk gaat dit de oplossing zijn.
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat uw bestelling snel geleverd is. Mocht u nog vragen hebben over het product en de werking hiervan dan kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder! ^Alana
Wij gebruiken deze producten al paar jaar en merken dat onze septische put werkt prima!
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten voor uw septische put! ^Alana
Zeer positieve ervaring! Ik bestel vaker bij Dutch Water Tech voor de septic tank bij ons huis in Frankrijk. Om vage redenen dacht ik een keer wat anders te proberen. Eenmaal besteld twijfelde ik en belde voor de zekerheid met DWT. Ik werd keurig geholpen en navraag leerde dat ik inderdaad verkeerd had besteld. Een correctie werd aan de telefoon gelijk doorgevoerd (geld terug, opnieuw betalen, etc). Heel praktisch en vriendelijk. Een paar dagen later weer het juiste product in huis.
Wat fijn dat wij u hebben kunnen helpen met uw bestelling! Wij zijn blij om te horen dat u het juiste product voor uw septic tank , Roebic K37, ook snel geleverd kreeg. ^Alana
Duidelijke website,goede uitleg. Snelle levering Goede service,zeker een aanrader
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en snelle levering van uw bestelling. Wij stellen uw beoordeling zeer op prijs! ^Alana
Mijn bestelling geplaatst, direct een mail ontvangen met dank voor de bestelling en 2 dagen later de bestelling in huis
Super bedankt voor uw beoordeling! Dit lezen wij graag, fijn dat wij u hebben kunnen helpen en dat uw bestelling snel in huis was. ^Alana
Product voldoet aan de beschrijving met een duidelijke uitleg. Levering de volgende dag al binnen.
Bedankt voor uw beoordeling, hier zijn wij erg blij mee! Fijn dat wij uw bestelling zo snel hebben kunnen leveren bij u. ^Alana
Product nog niet gebruikt, maar wel heel tevreden over serviceverlening.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen, fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over Septic Tank pakket voor Recreatie Woning, dan helpen wij u graag verder. ^Alana
Ik heb via een kennis het product gevonden en meteen besteld. Over de werking kan ik nog niks schrijven maar de service is goed. Voldoende informatie over de verzending van het product.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over de werking van Drainpure dan helpen wij u graag verder. ^Alana
Ik gebruik Bio-Septic Plus Septic Tank Bacteriën al vele jaren voor mijn septic tank naar volle tevredenheid. Elke week een beetje bacteriën en nooit geen probleem.
Bedankt voor uw beoordeling! Wij stellen het zeer op prijs en zijn blij om te horen dat u tevreden bent over Bio-Septic Plus. ^Alana
Onze beerput met overloop was niet vol. Maar de leiding was verstopt met ander materiaal. Daar heeft deze op lossing niet voor kunnen werken. Nu loopt de put weer goed en met de toegepaste middelen is de bacteriebalans ook weer helemaal in orde.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Vervelend dat het resultaat niet was wat u er van had verwacht. Ik zie dat u uw bestelling nog maar kort geleden heeft ontvangen. Onze bacterieproducten hebben iets langer de tijd nodig om tot volle sterkte te komen en in sommige gevallen is een extra behandeling met K57 noodzakelijk afhankelijk van de situatie. Ik zal hier over nog extra contact met u opnemen om te bekijken of wij u nog kunnen adviseren en mee te denken aan een oplossing. ^Silvia
Original review
Onze beerput met overloop was vol. Daar heeft deze op lossing helaas niet voor kunnen werken.
Veel fora spreken over de geur van een regenwaterput, ook veel tegenstrijdige berichten. Dutch Water Tech had dadelijk een duidelijk oplossing. 2 bussen gekocht, in de put en het was opgelost - van onaangenaam tot heerlijke douche ; )
Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons product Bio Recup LQD. Goed om te horen dat de geur- problematiek is opgelost! ^Alana
Na omvangrijk zoeken in Internet ben ik bij Dutch Water Tech terecht gekomen. Goed advies via Chat, voor mij passende Produkten (vuilwater- en toilettank boot) Bestelling zeer simpel, levering prompt - zo moet internet kopen functioneren. Kan ik zorgeloos aanraden.
Wij stellen het altijd erg op prijs wanneer onze klanten ons feedback geven. Onder de recensies verloten we maandelijks een restitutie van het aankoopbedrag tot €30. En deze maand bent u de gelukkige winnaar voor de maand april - gefeliciteerd! We sturen u vandaag nog een bericht met meer informatie. ^Silvia
Super service maar heb product nog Niet gebruikt
Bedankt voor het delen van uw ervaring, wij stellen het zeer op prijs! Fijn dat u tevreden bent over onze service. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben wat betreft de werking van Bio Recup LQD dan helpen wij u graag. ^Alana
Na mijn vraag via de mail kreeg ik gelijk reactie en na telefonisch contact bestelling gedaan en is gauw geleverd en we merken nu al verschil
Bedankt voor uw beoordeling, fijn dat wij u hebben kunnen helpen! ^Alana
12 Lelyweg
Bergen op zoom 4612 PS