snelle bezorging

Product van goede kwaliteit

Bacteriën doen hun werk

Prima oplossing voor de grijswater tank schoon te houden.

Super service en snelle levering

Ik had een vraag over het product Green toilet! Kreeg bijna onmiddellijk antwoord en gelijk besteld. Werkt super! Een aanrader in combinatie met Roebic vuilwatertank behandeling voor schepen met een vuilwatertank, geen geurhinder meer.

zeer goede service, na 1 telefoontje waar ik zeer goed werd geholpen wist ik wat ik nodig had

Klantvriendelijke service en een duurzame oplossing

Contact met de klantenservice was snel vriendelijk en adequaat. Fijn dat dit bedrijf bestaat dat zich inzet voor duurzame oplossingen voor de sceptic tank.

Volgens mij werkt het

Ben zo’n 5 dagen geleden mee begonnen en voorzover het nu al te beoordelen is is de lucht verdwenen. Voor zover ben ik zeer tevreden.

Snel en altijd netjes optijd bezorgd

Ik vind dat het goed product en bestel regelmatig en het gaat altijd goed en is snel bezorgd

Gewoon goed

Heb geen aanmerking. Het product is goed en de bezorging was ook goed.

Goed product iets te hoge prijs

Goed product geen stank meer in de regenton

Prima service en website.

Doen wat ze aanbieden en beloven.

Alles naar wens, bedankt voor de service.

Probleem met de septictank. Hopelijk gaat dit de oplossing zijn.

Snel geleverd, goede producten.

Wij gebruiken deze producten al paar jaar en merken dat onze septische put werkt prima!

uitstekende service en snelle levering

Zeer positieve ervaring! Ik bestel vaker bij Dutch Water Tech voor de septic tank bij ons huis in Frankrijk. Om vage redenen dacht ik een keer wat anders te proberen. Eenmaal besteld twijfelde ik en belde voor de zekerheid met DWT. Ik werd keurig geholpen en navraag leerde dat ik inderdaad verkeerd had besteld. Een correctie werd aan de telefoon gelijk doorgevoerd (geld terug, opnieuw betalen, etc). Heel praktisch en vriendelijk. Een paar dagen later weer het juiste product in huis.

Duidelijke website,goede uitleg. Snelle levering Goede service,zeker een aanrader

Mijn bestelling geplaatst, direct een mail ontvangen met dank voor de bestelling en 2 dagen later de bestelling in huis

Duidelijke omschrijving product en snelle levering

Product voldoet aan de beschrijving met een duidelijke uitleg. Levering de volgende dag al binnen.

Goede informatie, snelle reactie.

Product nog niet gebruikt, maar wel heel tevreden over serviceverlening.

Ik heb via een kennis het product gevonden en meteen besteld. Over de werking kan ik nog niks schrijven maar de service is goed. Voldoende informatie over de verzending van het product.

goed product

Ik gebruik Bio-Septic Plus Septic Tank Bacteriën al vele jaren voor mijn septic tank naar volle tevredenheid. Elke week een beetje bacteriën en nooit geen probleem.

Niet voor ons

Onze beerput met overloop was niet vol. Maar de leiding was verstopt met ander materiaal. Daar heeft deze op lossing niet voor kunnen werken. Nu loopt de put weer goed en met de toegepaste middelen is de bacteriebalans ook weer helemaal in orde.

Na veel onderzoek - een duidelijke oplossing bij Dutch Water Tech

Veel fora spreken over de geur van een regenwaterput, ook veel tegenstrijdige berichten. Dutch Water Tech had dadelijk een duidelijk oplossing. 2 bussen gekocht, in de put en het was opgelost - van onaangenaam tot heerlijke douche ; )

Super advies via Internet - zeer snelle levering

Na omvangrijk zoeken in Internet ben ik bij Dutch Water Tech terecht gekomen. Goed advies via Chat, voor mij passende Produkten (vuilwater- en toilettank boot) Bestelling zeer simpel, levering prompt - zo moet internet kopen functioneren. Kan ik zorgeloos aanraden.

Correcte firma

Super service maar heb product nog Niet gebruikt

Goed geholpen, goed advies en snelle levering.

Na mijn vraag via de mail kreeg ik gelijk reactie en na telefonisch contact bestelling gedaan en is gauw geleverd en we merken nu al verschil

12 Lelyweg

Bergen op zoom 4612 PS