goed product en snelle levering, was elke levering maar zo goed.
Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling over K67! Wij stellen het erg op prijs en zijn blij om te horen dat u tevreden bent over ons product en de levering hiervan. ^Alana
Het lijkt zo simpel maar helaas zie je het te weinig: een bedrijf met een overzichtelijke website, duidelijke productomschrijvingen en levering volgens indicatie !
Goed om te horen dat u tevreden bent over onze levering van ons product Drainpure en onze service hierbij als bedrijf! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen, wij stellen het erg op prijs. ^Alana
Het product werkt goed en is gemakkelijk te gebruiken
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met Bio-Septic, wij stellen het erg op prijs en zijn blij om te horen dat u tevreden bent met dit product! ^Alana
Binnen een week geen overlast van geurtjes
Bedankt voor het delen van uw ervaring met Anti Rioollucht in Huis Pakket 1, fijn dat u tevreden bent met de werking van ons product! ^Alana
Goede service, keurig verpakt, met een dag in huis.
Bedankt voor uw beoordeling, wij stellen het erg op prijs! Goed om te horen dat u Bio-Septic snel ontvangen heeft en u tevreden bent over onze service. ^Alana
De producten van Duth Water Tech bevallen goed. Ik koop ze speciaal omdat we een iba hebben waar alles op uitkomt.
Bedankt voor het delen van uw ervaring met onze producten, wij stellen dit erg op prijs en zijn blij om te horen dat u tevreden bent! ^Alana
Ik heb Bio Recup gekocht, omdat onze regenwatervoorziening sterk vervuild was. Door de mate van vervuiling en toepassing in het koude seizoen heeft het wat langer geduurd voor het resultaat waarneembaar was, maar na een week nam de stank af en na 1.5 week zijn we vrij van nare luchtjes en ziet het water er weer helder en kleurloos uit. Wat mij betreft top!
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring, wij stellen het erg op prijs! Fijn om te horen dat Bio Recup uw probleem verholpen heeft. ^Alana
De producten veranderen nog als eens van naam of uiterlijk. Dat zaait verwarring.
Hartelijk dank voor uw feedback, daar zijn wij altijd blij mee! Het klopt inderdaad dat er wat veranderingen zijn geweest het afgelopen jaar met o.a. een aantal product verpakkingen. Wij proberen constant op zoek te gaan naar de meest milieubewuste en duurzame keuzes hierin. Binnenkort hopen wij ook onze nieuwe webshop te kunnen lanceren en vanaf dan ook nog meer product duidelijkheid te kunnen geven. Wij nemen de feedback mee naar het team en wij gaan er aan werken om eventuele onduidelijkheden te voorkomen in de toekomst. ^Alana
Hartelijk dank voor het achterlaten van een beoordeling over GREEEN TOILET!, wij stellen het op prijs. ^Alana
Doet wat het beloofd!
Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat ons product Bio-Septic aan uw verwachtingen voldoet en wij u hebben kunnen helpen. ^Alana
Lowest price and fast delivery for a hard to find product (k47).
Thank you for your review, we appreciate it! Good to hear that we could help you with our product, Roebic K47. ^Alana
Een prettige ervaring.
Beste Marijke, Hartelijk dank nog voor uw reactie via Kiyoh Wij stellen het altijd erg op prijs wanneer onze klanten ons feedback geven. Onder de recensies verloten we maandelijks een restitutie van het aankoopbedrag tot €30. Voor de maand februari bent u de gelukkige. Wij nemen via de e-mail nog extra contact met u op hierover. Wij hopen u nog eens terug te zien als klant bij Dutch Water Tech. Ik wens u alvast een prettig weekend. ^Silvia
Vriendelijk contact flexibel en snelle verzending
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, wij stellen uw beoordeling erg op prijs! ^Alana
Super snelle levering en zeer blij met dit produkt.
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met Bio-Septic Plus en de snelle levering hiervan. ^Alana
Gevonden wat ik zocht. Een volle septic tank is een lastige uitdaging, maar Dutch Water Tech heeft de juiste bacteriën om de werking weer in gang te zetten. Snelle levering ook in een compacte verpakking.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring, wij stellen het erg op prijs en zijn blij om te horen dat wij u hebben kunnen helpen met Septic Tank EHBO kit. ^Alana
Al meerdere malen spullen besteld voor de septic tank. Ik bestel meestal Roebic K37 vanwege stank in bijkeuken, en bacterien zijn goed voor de tank. Krijg ook ieder jaar weer een mailtje wanneer het weer tijd is voor bacterien. Prima zo.
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen, wij stellen het erg op prijs en vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met Roebic K37. ^Alana
Via Google kwam ik bij Dutch water Tech uit voor biologische oplossingen voor septic tanks. Het product was snel geleverd en voldoet uitstekend aan de verwachtingen. Met 2 dagen merkte ik al verschil, dus ik ben zeer tevreden!
Fijn om te horen dat u tevreden bent met Bio-Septic Septic Tank Bacteriën - 500 gram en dit product aan uw verwachtingen! Wij stellen uw beoordeling erg op prijs. ^Alana
Probleem met de septictank was snel verholpen door het gebruik van Roebic K47. Goede service, Besteld en binnen 24 uur geleverd door Dutch Water Tech.
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over K47 en de snelle levering hiervan, wij zijn erg blij om te horen dat uw probleem met de septic tank hierdoor is verholpen. ^Alana
Ik ben bij dit bedrijf terecht gekomen nav een probleem met een toilet wat steeds verstopte. Met een septic tank moet je dan wel voorzichtig blijven. Maar hun product werkte meteen in 1 keer! Doordat ik overtuigd was ben ik mij gaan oriënteren op alle producten die ze hebben. Ik gebruik nu alles voor onderhoud van de septic tank en leidingen van dit bedrijf. Ook de greeen clean lijn is echt fantastisch! Met name de sani en clean Glass en de toiletreiniger. Wanneer je er even niet uitkomt omdat ze veel producten hebben even bellen en je wordt fantastisch geholpen. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij stellen uw beoordeling ontzettend op prijs en zijn blij om te horen dat wij u geholpen hebben met het vinden van de juiste producten en u tevreden bent over onze service hierbij! ^Alana
Na een telefoontje wisten we precies wat we nodig hadden. Ook snel geleverd en precies op tijd geleverd.
Hartelijk dank voor het plaatsen van een beoordeling, wij stellen het erg op prijs en zijn blij om te horen dat wij u hebben kunnen helpen met het aanschaffen van Bio-Septic Plus Septic Tank Bacteriën - 500 gram. ^Alana
Hi , I have ordered the product more than a week , still haven’t received any updates , the tracking doesn’t show proper updates , still it shows item is with the sender , last update week ago , better to order from Amazon or other websites
Thank you very much for your response. It's unfortunate that something went wrong with the shipment. We sent your package the morning after your order. I see that your parcel suffered a delay during shipment. As a result, Mondial Relay has indeed not sent you any updates. If we were aware of this earlier we could have found a solution earlier, it is possible that your package is now back in the return process. I will follow up on this immediately today and we will send you the order today again. You will receive the new track & trace code of this order later today. ^Silvia --------------------------------------------------------------------------------------------------------- 6/2 Update: We currently see that the first package and the replacement package both arrived 3 February at the indicated Mondial Relay point. Currently, we have not yet heard back from you. Please let us know how you would like to arrange the return for one of the parcels. We can send you a free return ticket. ^Silvia
Aan te bevelen bij iedereen
Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over DWT-Septic plus! Heel erg bedankt voor het delen van uw ervaring, wij stellen dit zeer op prijs. ^Alana
moet nog even inwerken, voor het resultaat.
Bedankt voor uw beoordeling over K47, wij waarderen het! Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan horen wij dat graag zodat wij u verder kunnen helpen. ^Alana
Artikel besteld en zoals aangegeven ook geleverd.
Wat fijn om te horen dat uw bestelling Bio-Septic goed bij u is aangekomen. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen, wij stellen dit erg op prijs! ^Alana
klant gericht bedrijf.
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen over Bio-Septic FOG, wij stellen dit erg op prijs! ^Alana
12 Lelyweg
Bergen op zoom 4612 PS