Snel geleverd goed verpakt

Heel blij mee

Does what it says

I tried several products for my cesspool and this is the one that works best for me

Positieve ervaring bij mijn eerste bestelling

Duidelijk informatie op website + snelle levering

Werkt goed

Het regenwater stonk en kleurde troebel. Het product van Dutch Water Tech hielp wonderwel. Product gedoseerd zoals voorgeschreven in de handleiding en na twee dagen is het regenwater weer perfect te gebruiken!

Alles voortreffelijk geregeld

Bestellen en leveren was prima. Ik moet nog even afwachten of mijn bestelling zijn werk gaat doen. Maar tot zover zeer tevreden.

Foute levering snel rechtgezet!

Product online besteld, geleverd na 3-4 werkdagen maar...., de verkeerde producten. Amper 5 minuten na mijn 'klachten'mail werd ik al gebeld en....anderhalve dag later ontvingen wij de gevraagde producten.

Snelle levering en werkt naar verwachting

De oude vooraad was op, er kwamen enige problemen met de afvoer. Door snelle levering was het binnen enkele dagen opgelost

Vlotte levering

Producten werden snel geleverd. Nu nog gebruiken

Goede service ,meteen antwoord op de mail en lekker snel in huis Ik zeg niks meer aan doen

Snel en accuraat

Snelle en accurate levering zonder problemen, de website is hierin ook duidelijk en overzichtelijk.

Gewoon zo doorgaan!

Een bedrijf die samenwerkt met de natuur en niet tegenwerkt

Zeer simpel verpakt met oog op de natuur. Werking die geen schade toebrengt aan andere levende organismen.

Vlotte levering en topproduct.

Product werkt zoals beschreven en heeft mijn probleem direct verholpen.

product na 10 dagen nog steeds niet ontvangen!

10 dagen na bestelling nog steeds niets ontvangen

Prima Service

Snelle levering en via mail keurig op de hoogte gehouden,

Super producten

Een bedrijf met kennis van zaken. Bij mailing voor extra uitleg, onmiddellijk een duidelijk antwoord.

Heel vlotte service en goede instructies

Volledig aan te raden product! Werkt enorm snel en efficiënt.

Snelle en correcte levering, echter prijzig en onduidelijke webshop

Op de webshop is het moeilijk om de verschillende producten te vergelijken. Het bestelproces loopt goed, echter jammer van de hinderlijke chatbot die telkens als een pop-up verschijnt. Verder ook nooit antwoord gekregen op mijn vragen via online contactformulier. Sommige producten worden geleverd in een verpakking die niet helemaal afsluit.

Goed geholpen

Mijn case bleek niet zo eenvoudig te zijn. Na het bestellen van een product werd niet echt verbetering vastgesteld. Maar ik werd echter heel goed begeleid door telefonisch contact met Mark (Dutch Water Tech). Na testen met een alternatief product nog niet echt verbetering. Nader onderzoek wees aan dat de geurhinder kwam door vervuilde buizen. Uiteraard konden de producten van Dutch Water Tech zo geen oplossing bieden (aangezien deze in de regenput toegevoegd werden en dus niet in de buizen). Ik kan Dutch Water Tech hoe dan ook aanbevelen omwille van hun uitstekende service! Veel webshops zijn enkel gericht op verkoop, maar niet bij Dutch Water Tech! Ze helpen werkelijk mee zoeken naar de juiste oplossing! Nogmaals dank voor de prima opvolging!

topproduct

Werkt zeer snel

Prima altijd keurig en op tijd geleverd.En top product.

Mooi uitziend/ lekker warm!!

zeer goede opvolging van bestelling

had eerst een verkeerd product besteld, na sturen van een mail binnen enkele minuten recht gezet en telefoon gekregen ! prima opvolging.

Erg makkelijk te gebruiken,

Excellent customer service, good product

Excellent customer service. Questions were answered promptly and clear, useful advice on what product to use and how. Purchase and delivery went smooth. Product, Bio-septic 2.5Kg, seems to work for our boat but it is a bit early to have definitive answer in that.

12 Lelyweg

Bergen op zoom 4612 PS