Terwijl de bezorgdienst er een potje van maakte , onderweg beschadigd en retour gezonden, wist DWT dit keurig en snel op te lossen.
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen, daar zijn wij altijd blij mee. Wij willen u nog bedanken voor het geduld en we zijn blij te lezen dat ondanks dat de eerste verzending niet helemaal goed is verlopen, u toch tevreden bent met de oplossing. ^Silvia
Snelle service en vakkundig advies, kortom perfecte on line leverancier
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen over uw ervaring met Dutch Water Tech en het bestellen van de Septic Tank Starter Kit. ^Silvia
Snelle levering, goede uitleg ,goed product
Bedankt voor deze mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over de verzending, de informatie en het gebruik van Roebic Beerput Onderhoud K47. ^Silvia
Geen ervaring. Nog niets ontvangen. Kan aan post nl liggen.
Hartelijk dank voor uw review. Als het goed is heeft u net een e-mail van mij ontvangen. Ik kan inderdaad zien dat uw pakket wat vertraging heeft opgelopen. Wij gaan contact opnemen met de bezorgdienst om te vragen wanneer de zending bij u aankomt en houden de zending even extra in de gaten. Mocht blijken dat uw pakket niet bezorgd zal worden of retour komt, zorgen wij voor een vervangende zending. Wij hopen dat uw bestelling snel aankomt bij u. ^Silvia _____________________________________________________________________ Update: Bij het nakijken van de verzendstatussen zagen wij dat u uw pakket ondertussen heeft ontvangen.
Geur verdwenen
Dank voor de mooie reactie! Fijn om te horen dat onze artikelen u hebben geholpen met het verwijderen van de geur. ^ Lonneke
Op de site was de levertijd voorzichtig aangegeven, maar levering was heel snel.
Dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat uw Canafoam snel bij u is geleverd! ^Lonneke
Hartelijk dank voor het plaatsen van deze beoordeling. Wat fijn dat u tevreden bent. ^Lonneke
Vergeten mijn huisnummer te vermelden. Snel een persoonlijke mail en binnen 24u levering. Helemaal top.
Bedankt voor deze mooie review! Wij hopen dat K47 de problemen van uw beerput verhelpt! ^Lonneke
PRIMA service snelle levering & product zoals omschreven
Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat K37 u goed bevalt! ^Lonneke
Helaas heb ik om de zoveel tijd een rioollucht in de badkamer. Ik heb de gebruiksaanwijzing gevolgd en merkte dat na een paar dagen de rioollucht is verdwenen. Na veel mislukte aankopen ben ik blij dat ik Drainpure ben tegen gekomen en vooral de prijs van het produkt valt me mee. Drainpure zou ik van harte aanbevelen
Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat Drainpure uw probleem heeft weten te verhelpen. ^Lonneke
Snelle levering, prompte ovolging Product toelichting had iets ruimer gemogen maar voldoet
Bedankt voor uw review! Wij zullen dit zeker meenemen in onze overwegingen. ^Lonneke
Duidelijke site met heldere uitleg. Makkelijk besteltraject. Correcte verpakking en snelle verzending.
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u blij was met de service! ^Lonneke
Snelle levering van mijn bestelling
Septic tank stinkt niet meer en wc ruikt heerlijk fris.
Dank voor deze mooie reactie! Fijn om te horen dat onze GREEEN! producten u hebben geholpen en de nare geurtjes heeft verholpen. ^Lonneke
Contact gezocht met Dutch Water Tech voor een product in de septic tank. Naar mail werd ik telefonisch teruggebeld voor advies en kreeg daarna ook nog een mail met gelijk daarin de link naar het goede product. Helaas ging de betaling de eerste keer niet goed. Hier werd gelijk contact over opgenomen zodat ik niet onnodig moest wachten op iets wat niet kwam. Zeer tevreden over de klantenservice van dit bedrijf
Bedankt voor de mooie reactie! Fijn om te horen dat alles goed voor u is opgelost! De Septic Tank Starter Kit zal uw Septic Tank zeker ook kunnen helpen. ^Lonneke
Nog geen ervaring met dit product , pas nieuw gekocht , hopelijk goede resultaten .
Sinds ik 2x p.j. (heel eenvoudig) fles k47 in wc-pot leeg stinkt mn toilet niet meer
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Dat is echt goed om te horen! Fijn dat u ons weer heeft weten te vinden en de K47 zorgt voor o.a. een stankvrij toilet. ^Silvia
Snelle levering en prima product
Bedankt voor het delen van deze mooie beoordeling. Wij zijn blij dat de levering als zeer snel werd ervaren en de K67 afvoer vetoplosser zijn werk goed doet! ^Silvia
goed advies, goede producten die uitstekend werken en op ecologisch verantwoorde basis
Hartelijk dank voor uw review. Wij vinden het altijd fijn om te horen dat de service en bestelling goed is verlopen. Goed om te horen dat de Bio-Septic Plus en de K97 u goed bevallen! ^Lonneke
Wij bestellen eens in de zoveel tijd een voorraad aan producten en elke keer worden deze keurig en op tijd geleverd. Deed iedereen dat maar
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat uw GREEEN! toiletreiniger op tijd is geleverd en dat het product u bevalt! ^Lonneke
Tot nu toe tevreden na de 1ste 5 druppels drainpure was de stank verminderd.
Hartelijk dank voor uw fijne review! Goed om te horen dat de Drainpure goed voor u werkt! ^Lonneke
De soorten schoonmaakmiddel en de setjes waren niet helemaal duidelijk. Zo kreeg ik uiteindelijk 6 flessen anti kalkreiniger veilig voor de sceptic tank en kan ik met poeder nog meer flessen maken. Iets meer instructie bij de flessen met bacterieën is gewenst. Is het nu onderhoudsmiddel voor 1x per maand of voor 1x per jaar? Maar wel fijn dat er iets is want in de supermarkt zijn deze middelen niet te vinden.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Wij zijn altijd blij om feedback te ontvangen zodat wij kunnen kijken waar wij onze service en/of producten kunnen verbeteren. Wij gaan de verbeterpunten meenemen. De Septic tank Starter Kit die u heeft ontvangen is goed voor 1 jaar onderhoud. Mocht u nog verdere vragen hebben over de producten mag u altijd contact met ons opnemen; wij helpen graag! ^Silvia
Al met al een top bedrijf met top producten.
Hartelijk dank voor uw erg mooie beoordeling. Dit vinden wij super om te horen. Wij zullen het succes zeker goed bewaken. ^Silvia
Duidelijke site met goede omschrijving van de producten. Levering is snel en wat ik heel fijn vindt is dat het in een normale passende verpakking zit. Product doet wat het zegt te doen. Heel erg tevreden
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat de bestelling voorspoedig is verlopen en Roebic K57 septic tank noodhulp heeft geholpen om het probleem op te lossen en de tank een reset te geven. Als extra advies kan ik meegeven dat het belangrijk is om een aantal weken nadat u K57 heeft gebruikt (en het probleem is verholpen) weer nieuwe bacterien toe te voegen aan de tank voor het onderhoud. Met extra onderhouds bacteriën kan de tank er weer helemaal tegen aan. Mocht u hier nog meer advies over willen krijgen, mag u altijd contact met ons opnemen. ^Silvia
Sinds 3 dagen druppel ik 's avonds 5 druppels in de afvoer van de gootsteen. Stank lijkt wat minder te worden, maar is nog niet helemaal verdwenen.
Dank voor het delen van uw ervaring met Drainpure. In sommige gevallen kan het wat langer duren voordat de stank helemaal weg is, dit is ook wat afhankelijk van de oorzaak en o.a. de staat van het leidingwerk. Hopelijk heeft u ondertussen - na wat langer gebruik - geen stankoverlast meer maar voor de zekerheid zal ik nog even extra contact met u opnemen via de e-mail om te vragen hoe de situatie momenteel is. ^Silvia
12 Lelyweg
Bergen op zoom 4612 PS