Wir haben eine Dosierpumpe bestellt, hatten dazu noch Fragen und uns wurde kompetent weitergeholfen. Der Versand erfolgte auch sehr schnell. Alles Bestens
Ich danke Ihnen für Ihre positive Bewertung. Wir freuen uns, dass wir Ihnen helfen konnten und dass die Pumpe schnell geliefert wurde. ^Silvia
Heb goede ervaringen met deze producten.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie beoordeling te schrijven. Goed te lezen dat u goede ervaringen heeft met K37 Septic tank onderhoud. ^Silvia
Denken goed mee en helpen je vakkundig en op een leuke manier. Ook al heb je (bijna) het goedkoopste pompje uit het assortiment nodig. Dank voor jullie advies!
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij vinden het fijn om te lezen dat de service/bestelling goed is verlopen. ^Silvia
Het doet wat het belooft!
Bedankt voor uw mooie beoordeling van K37 Septic tank onderhoud. ^Mark
Het product moet ik nog gaan gebruiken maar de informatie over de levering is geheel correct en juist gegaan.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat de levering prima is verlopen van uw bestelling. Wij hopen dat het gebruik van Bio septic plus net zo goed zal bevallen. ^Mark
Bestel producten voor septictank. Had een vraag over de waterontharder met zout, deze is na navraag prima beantwoord en gaan hier verder mee aan de slag
Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat wij u met uw vraag hebben kunnen helpen. ^Silvia
- Ik dacht 2 verschillende producten te bestellen. Bij ontvangst blijkt het gewoon hetzelfde te zijn. En heb ik dus gewoon een grotere hoeveelheid besteld terwijl dat niet nodig was. - Bij ontvangst was de doos waarin het product zat kapot. -Toen ik belde om informatie kreeg ik alleen als antwoord dat mijn bericht doorgegeven zou worden en ik teruggebeld wordt. (Wat in beide gevallen de volgende dag gebeurde.)Zou fijner zijn als je direct iemand kan spreken die je antwoord geeft. Anders had ik ook wel een mail kunnen sturen. - Wel positief: producten werden snel geleverd. Vandaar de net voldoende.
Met 2 flesjes voor de septic tank een heel jaar geurvrij. Levering met een snelheid zoals we zelf ook doen.
Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring met Roebic K37 Septic tank onderhoud. Jaarlijks herhalen van deze behandeling met K37 zorgt er voor dat de tank in goede conditie blijft en problemen met o.a. stank worden voorkomen. Fijn dat de service en snelle verzending ook goed is bevallen. We doen er alles aan om dit in de toekomst ook zo voort te zetten. Ik wens u alvast een prettig weekend! ^Silvia
Wordt snel geleveed
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn dat u uw bestelling snel in huis had. ^Silvia
Het product werd snel geleverd, helaas heeft het niet het gewenste resultaat opgeleverd maar dat lag niet aan het product! Een tip die ik mee wil geven is: sluit even een gebruiksaanwijzing bij anders moet je eerst op internet opzoeken wat je precies moet doen om het product op de juiste manier toe te passen.
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. Daar zijn wij altijd blij mee. Vervelend dat de gebruiksaanwijzing ontbrak. Normaliter hoort deze op de verpakking aanwezig te zijn. Onze excuses hiervoor. Ik geef de tip door aan de desbetreffende afdeling en we lopen onze producten even een extra keer na. ^Silvia
Ik had drainpure besteld ivm stank in de afvoeren. Toen ik mailde dat ik nog geen resultaat had en of ik iets verkeerd deed kreeg ik meteen een fles K27 gratis opgestuurd. Deze loste meteen het probleem op. topservice van dit bedrijf!
Hartelijk dank voor uw enthousiaste review over K27 en onze service. Drainpure is een erg goed product, echter in sommige gevallen kan de oorzaak van de stankproblematiek een stuk dieper in de leidingen zitten en is een ander product beter passend bij de situatie. Fijn dat wij u toch hebben kunnen helpen om de stankproblematiek aan te pakken en K27 de oplossing bleek te zijn. ^Silvia
Dankzij de zoekhulp op de site snel het benodigde product voor onze IBA gevonden. Binnen 48 uur in huis.
Dat is erg goed om te horen. We doen er alles aan om dit in de toekomst ook zo voort te zetten. Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. ^Mark
Ik gebruik Drainpure al meer dan 1.5 jaar. Stank die ik voorheen had bij afvoerennis volledig opgelost. Ik druppel nog wekelijks, sindsdien geen stank overlast meer.
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen. Daar zijn wij altijd blij mee! Het doet ons zeker goed om te lezen dat Drainpure zijn werk zo goed blijft doen. Fijn dat de stankoverlast in uw afvoer nog steeds verleden tijd is. ^Silvia
Een op zen minst gezegd stinkend toilet.ondanks ons dagelijks poetsen. Alle soorten producten,geuren en wc blokjes te spijt niks hielp. Tot ik ging neuzen online. Kwam ik bij Ditch Water Company. Zij boden DE oplossing.Goede bacteriën ..wie heeft daar ooit aan gedacht..DWC dus. Beste behandeling gezocht voor ons probleem,en direct order geplaatst. Probleem opgelost ... ongelooflijk.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling van Canafoam- schuimende reiniger met bacteriën. Goed om te lezen dat deze de stankproblematiek heeft aangepakt in uw toilet en u tevreden bent met de behandeling. ^Mark
Mijn septische tank was dichtgeslipt navenant deze overloopt naar de riolering. Na ik dit product en de aanwijzingen correct gebruikt te hebben heb ik na 1 behandeling al een super resultaat. Geen firma moeten laten komen om alles te reinigen te legen enzovoorts. Ik kan alleen maar zeggen dat dit product kwaliteit is en doet wat het hoort te doen. En zowel de levering en service is super van dit bedrijf. Hartelijk dank dutch water tech.
Wat een fijne review! Hartelijk dank daarvoor. Goed om te lezen dat u zo'n goede ervaring heeft met Bio Septic Plus septic tank bacteriën. Erg fijn dat dankzij Bio Septic Plus uw septische tank weer een stuk beter loopt. ^Silvia
Hulp bij het kiezen van het juiste product is duidelijk en de levering is snel en vlot verlopen
Bedankt voor uw beoordeling van 2 februari j.l. Wij stellen het altijd erg op prijs wanneer onze klanten ons feedback geven. Onder de recensies verloten we per maand een restitutie van het aankoopbedrag tot €30. Voor de maand februari bent u de gelukkige. U ontvangt zo dadelijk nog een e-mail van ons. Wij hopen u nog eens terug te zien als klant bij Dutch Water Tech. Met vriendelijke groet, Silvia | Dutch Water Tech
Wegens problemen met mijn septic tank Bio-Septic Plus Septic besteld. Snel geleverd. Kan nog niet veel zeggen over een eventueel resultaat, heb pas 2 keer de vereiste hoeveelheid bacteriën doorgespoeld. So far, so good.
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen. Fijn dat u uw bestelling snel in huis had. Wij proberen altijd dezelfde dag te verzenden maar wij zijn ook afhankelijk van de bezorgdiensten qua snelheid van de levering. Bio Septic Plus heeft inderdaad iets langer nodig, dan 2 keer toepassen, om op volle sterkte komen maar ik verwacht dat u snel effect zult merken. Gewoonlijk is dit binnen enkele weken. ^Silvia
Reeds na het eerste gebruik was de vieze geur weg. Een echte aanrader.
Hartelijk dank voor uw beoordeling van Bio Recup LQD| Onderhoud Regenwaterrecuperatie. Fijn om te lezen dat u hier goede ervaringen mee heeft en dit na het eerste gebruik de stankoverlast heeft aangepakt. Dat horen wij graag! ^Silvia
goede ervaring uit het verleden, daarom weer besteld voor mijn huis in spanje
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Goed om te lezen dat u tevreden bent over het gebruik van Roebic K37 Septic tank onderhoud. ^Silvia
Snelle service, grappig uitleg filmpje op Youtube. Het is te kort dag om te stellen dat de cultuur in mijn septic tank zich al heeft aangepast. Ik kan dit na een paar dagen niet beoordelen, maar ik ga ervan uit dat over een aantal maanden een verandering heeft plaatsgevonden.
Wat een fijne review! Hartelijk dank daarvoor. Ik zal de complimenten over het filmpje doorgeven aan de desbetreffende collega ;-) Fijn dat u de moeite heeft genomen de review te plaasten ondanks dat er nog wat meer tijd nodig is om de werking van Bio Septic Plus goed te kunnen beoordelen. Wij hopen dat u hier op de lange termijn ook een prima ervaring mee heeft. ^Silvia
Mail gestuurd voor info, Uitleg gekregen hoe nieuwe opstart en waar ik moet op letten,.. Echt top bedrijf die zijn vak kent met de nodige mensen
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen. Daar zijn wij altijd blij mee! Fijn dat wij u hebben kunnen adviseren over de opstart en het onderhoud van uw IBA met behulp van Bio Septic plus. ^Silvia
Gemak van bestellen, melding wanneer je bacteriën moet toevoegen, en supersnelle levering.
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening en snelle levering. Hartelijk dank voor uw beoordeling. ^Silvia
Duidelijke informatie over het product, voldoet aan de verwachting .Heldere en efficiënte afhandeling t.a.v de betaling en verzending
Bedankt voor uw beoordeling van 20 januari j.l. Wij stellen het altijd erg op prijs wanneer onze klanten ons feedback geven. Onder de recensies verloten we per maand een restitutie van het aankoopbedrag tot €30. Voor de maand januari bent u de gelukkige. U ontvangt zo dadelijk nog een e-mail van ons. Wij hopen u nog eens terug te zien als klant bij Dutch Water Tech. Met vriendelijke groet, Silvia | Dutch Water Tech
Duidelijke webshop doen wat er is afgesproken uitstekend product
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het product Septic Tank Activator. ^Silvia
Ik kan mijn ervaring pas laten weten als ik weet of het ook werkelijk werkt.
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven. De bacteriën in sommige producten hebben even de tijd nodig om op volle sterkte te komen, wij hopen dat u op een later tijdstip uw ervaring nog eens wilt delen wanneer de resultaten zichtbaar zijn. ^Mark
12 Lelyweg
Bergen op zoom 4612 PS