Telefonisch contact gehad. Vriendelijke medewerker en een goed en eerlijk advies gekregen.
Fijn om te horen dat wij u verder hebben kunnen helpen! Bedankt voor uw beoordeling, dit stellen wij zeer op prijs. ^Alana
Pakket kwam niet aan, maar gng retour omdat bij DHL de label verwijderd was. Gelijk door Silvia, met excuses opnieuw de volgende dag al geleverd. Top
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen, hier zijn wij erg blij mee. Wij zijn blij u geholpen te hebben! ^Alana
Ik gebruik het al vele jaren! Helpt echt prima!!
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen over DWT-Septic Plus. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de werking van dit product. ^Alana
De toiletschoonmaakmiddelen zijn uitstekend, beschermen onze beerput en ruiken lekker fris. De website zit goed in elkaar en de communicatie over de bestelling is uitstekend, de levering is snel en volgens afspraak. Kortom; Prima bedrijf, ben zeer tevreden!!
Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze GREEEN TOILET! schoonmaakproducten! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen, wij zijn hier erg blij mee. ^Alana
Bedankt voor uw beoordeling! Hier zijn wij heel erg blij mee. ^Alana
Levering vlot
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen, wij zijn blij om te horen dat de levering van uw bestelling vlot was. ^Alana
Ik zocht een product voor de behandeling van regenwater en vond dit bij Dutch Water Tech. Goede uitleg op een verzorgde website. Vlotte levering in een handige duurzame verpakking. Het resultaat is al te merken, nog even wachten op een volledig herstel tot na de volledige behandeling.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen over Bio Recup+! ^Alana
Het product voldoet perfect aan de verwachtingen ! Bedankt
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen over K47! ^Alana
Van bestelling tot levering alles TIP TOP in orde Ons regenwater ruikt niet meer na een jaarlijkse behandeling Superproduct
Bedankt voor uw beoordeling van Bio Recup LQD! Wij zijn blij om te horen dat uw regenwater niet meer ruikt. ^Alana
1 jaar geleden was 1 belletje voldoende om mij ye overtuigen van het product. Inmiddels weer een bestelling ontvangen.
Fijn dat wij u hebben kunnen helpen! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service, wij stellen uw beoordeling zeer op prijs. ^Alana
Het hele koopproces ging soepel en de producten zijn van uitstekende kwaliteit
Fijn om te horen dat u tevreden bent met het gehele koopproces en de kwaliteit van onze producten. Bedankt voor uw beoordeling! ^Alana
Doen wat ze beloven
Bedankt voor uw beoordeling! ^Alana
Telefonisch contact gehad. Geen lange wachttijden en correct advies. Zeer professioneel en vriendelijk. Producten werken uitstekend om in ons geval probleem met geurhinder met IBA op te lossen. Snel verzonden en keurig verpakt. Zeer tevreden, ook qua klantenservice.
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen, wij stellen dit zeer op prijs en zijn blij om te horen dat u tevreden bent over zowel de geleverde producten als onze klantenservice! ^Alana
Het produkt dat we gekocht hebben om de geur uit onze regenwaterput te halen werkt perfect. De communicatie met het bedrijf voor de aankoop en levering was keurig en snel.
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de werking en levering van Bio Recup LQD. Bedankt voor uw beoordeling! ^Alana
Ik ben heel blij met dit milieuvriendelijk product, doet perfect wat het zegt en de dosering is duidelijk. Ik ben fan.
Bedankt voor uw beoordeling van Bio Recup LQD! ^Alana
De beerput was vol en we wisten niet eens dat we een beerput hadden. Geen idee hoe dit verder moest. De meneer van DWT heeft mij goed geïnformeerd over wat er nodig is om de beerput na legen, nodig had. En een mail gestuurd met alle.info. daarna besteld en alles dezelfde week gekregen. Heel prettig!
Wij zijn blij dat wij u verder hebben kunnen helpen! Hartelijk dank voor uw beoordeling, hier zijn wij ontzettend blij mee, ^Alana
Ik gebruik reeds verschillende jaren deze producten en behaal hier goede resultaten mee.
Wij stellen uw beoordeling zeer op prijs, hartelijk dank! ^Alana
Goede uitleg over de producten en vlotte verwerking.
Hartelijk dank voor uw beoordeling, wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de uitleg van onze producten en de verwerking van uw bestelling. ^Alana
Mijn septische put die 30 jaar oud is werkte blijkbaar niet goed meer omdat mijn toiletten niet goed meer zakten bij het doorspoelen. Na een tijdje DWT-Septic+ gebruikt te hebben werkt alles weer als nieuw .Dus moet mijn septische put niet leeggezogen worden door een firma.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen over DWT-Septic Plus! ^Alana
Mijn regenwaterputten stonken heel erg nadat de nieuwbouw werd opgeleverd door de aannemer. Door de producten van Dutch Water Tech te gebruiken merkten we heel snel het verschil en verdween de stank. Top product!
Bedankt voor uw beoordeling van Bio Recup LQD! Wij zijn blij om te horen dat dankzij dit product de stank in uw regenwaterputten is verdwenen! ^Alana
Pakketje was bij post nl blijven steken. Dutch water heeft dit direct en super klantgericht opgelost. Volgende dag nieuw pakket ontvangen
Hartelijk dank voor uw beoordeling, wij zijn hier super blij mee! Fijn dat wij u verder hebben kunnen helpen. ^Alana
Verkoop,levering en nazorg gaan moeiteloos in elkaar over!
Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service! Hartelijk dank daarvoor. ^Alana
Product doet wat het moet doen en zeer snelle + correcte levering
De waterige oplossing werkt quasi onmiddellijk. De tabletten lossen iets trager op. Zeer tevreden!
Ons regenwater is sedert het gebruik van het product veel helderder en omzeggens alle vieze geurtjes zijn verdwenen.
12 Lelyweg
Bergen op zoom 4612 PS