goede producten

producten doen wat beschreven staat

Snel en goed

Snel geleverd, goede spullen voor septic tanks!

Prima bedrijf

Keurig teruggebeld om reactie te geven op een aantal vragen van mijn kant

Goede ervaring

Snelle levertijd en goede informatie op de website.

Goede en vakkundige ondersteuning

Nu al diverse keren spullen besteld en telefonisch contact gehad. Dutch Water tech heeft een Goede en vakkundige telefoon desk.

Service

Producten zijn niet goedkoop. Hoop dat de werking doet wat het beloofd.

duidlijke site, duidelijke bestelling goede producten en afhandeling

zoals al genoemd, vlotte correcte afhandeling en ook juiste berzorgdienst die dezelfde kwaliteit in e uitvoering heeft, kortom top, ben zeer tevreden. leuke stimulans de win kans; mocht ik winnen stel ik het op prijs het bedrag te stortten aan Brooks Hospital, opvang en verzorging van werkezels en werkpaarden

SEPTIC TANK...TOP PRODUKT!

Na het ledigen van onze septische put ontstond er een héél nare, doordringende geur! Op het internet vonden we de website waar we het produkt : SEPTIC TANK vonden. Zowel bestellen als leveren, ging zeer vlot. Nu 2 weken later, het produkt te hebben gebruikt, is de stank verleden tijd! Dus...een héél tevreden klant!

Duidelijke webshop, goeie product omschrijving, vlotte bestelling. Snelle levering.

Klantvriendelijk en super product

Had stank probleem met septic tank. En goed geholpen tel. met advies en het product deed al direct na 1 behandeling zn werk.

prima product en prijs

Snel geleverd en een goede prijs

Nette levering

Een gemakkelijk bestelproces, een goede mail-communicatie over het verloop van de levering en de bestelling werd zorgvuldig verpakt afgeleverd. Alles is ordentelijk verlopen.

Snelle reactie

Bij eerste contact duidelijke informatie ontvangen. Geadviseerde besteld en de volgende dag al in huis. Top service zoals het hoort.

Snelle levering en goeie kwaliteit

Tot nu toe werkt het meteen. Moet nog 2 avonden bijgieten maar nu al een minder vieze lucht.

Goede kwaliteit en prettige service

Bioseptic plus werkt zeer goed op onze septische tank en de service is ook top. Het wordt snel geleverd en ze reageren vrijwel direct op je vragen. Overall zeer tevreden.

Alles onder 1 dak en altijd snel geleverd.

Alle producten voor een IBA / septictank zijn aanwezig. Alles onder 1 dak en de snelle levering maakt DWT een aanrader.

goede communicatie en snelle levering

Telefonisch contact gehad welk product ik nodig had. duidelijk advies gekregen. Zelfs in de drukke kerstperiode was het product snel in België bezorgd. Bedankt.

Ze doen wat ze beloven

Wordt keurig op tijd bezorgd en op de hoogte gehouden

goede service , beste kwaliteit meldingen over bestelling top

Had vraag over product . Werd dezelfde dag nog teruggebeld en product werd snel geleverd

Komt goed afspraken na

We hebben via de telefoon een goed advies gekregen. We hebben het product nog niet gebruikt omdat de beerput eerst goed geleegd dient te worden omdat de doorstroom niet goed verloopt.

perfect !

Vlotte levering en toen ik een vraag had, werd deze snel en erg vriendelijk beantwoord. Ik krijg als klant de indruk serieus genomen te worden.

Fais son travail

Produit efficace, qui dissout bien matières organiques mais ne dissipe pas aussi efficacement les odeur. On continue de l'acheter car le meilleur produit efficace et écologique sur le marché !

Het bestelde product was niet meer in stok maar ik werd opgebeld en men bood me een alternatief aan die top werkt

Alles goed geregeld

Goeie webshop. Goeie en duidelijke communicatie over levering.

12 Lelyweg

Bergen op zoom 4612 PS