producten doen wat beschreven staat
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen. Daar zijn wij altijd erg blij mee. Wederom weer hartelijk dank voor de bestelling van o.a. Bio Septic plus. ^Silvia
Snel geleverd, goede spullen voor septic tanks!
Bedankt voor uw review! Wij vinden het fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de snelle levering en het product aanbod dat wij hebben voor de septic tank. ^Silvia
Keurig teruggebeld om reactie te geven op een aantal vragen van mijn kant
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. ^Mark
Snelle levertijd en goede informatie op de website.
Dat is erg goed om te horen. We doen er alles aan om dit in de toekomst ook zo voort te zetten. Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. ^Mark
Nu al diverse keren spullen besteld en telefonisch contact gehad. Dutch Water tech heeft een Goede en vakkundige telefoon desk.
Producten zijn niet goedkoop. Hoop dat de werking doet wat het beloofd.
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven. Onze klanten hebben gelukkig hele goede ervaringen met Bio Septic plus. Zelf zijn wij ook erg tevreden over de werking van dit product en staan ook echt achter de kwaliteit van Bio Septic plus. Maar mocht in de toekomst blijken dat dit product bij u niet het verwachte resultaat geeft, of dat u nog vragen heeft; schroom dan ook zeker niet om contact op te nemen. Wij denken graag met iemand mee en zoeken een oplossing wanneer nodig. ^Silvia
zoals al genoemd, vlotte correcte afhandeling en ook juiste berzorgdienst die dezelfde kwaliteit in e uitvoering heeft, kortom top, ben zeer tevreden. leuke stimulans de win kans; mocht ik winnen stel ik het op prijs het bedrag te stortten aan Brooks Hospital, opvang en verzorging van werkezels en werkpaarden
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen. Daar zijn wij altijd erg blij mee! Of u de winnaar bent van deze maand is nog niet bekend, maar wij vonden uw idee van een donatie zo positief dat wij vandaag nog een donatie zullen doen aan Brooks Hospital van €30. Ik wens u alvast een heel fijn weekend. ^Silvia
Na het ledigen van onze septische put ontstond er een héél nare, doordringende geur! Op het internet vonden we de website waar we het produkt : SEPTIC TANK vonden. Zowel bestellen als leveren, ging zeer vlot. Nu 2 weken later, het produkt te hebben gebruikt, is de stank verleden tijd! Dus...een héél tevreden klant!
Hartelijk dank voor uw beoordeling van K37 Septic tank onderhoud. Altijd fijn om te lezen als het product zijn werk goed doet en de stankklachten van de septic tank ook zijn opgelost. ^Silvia
Duidelijke webshop, goeie product omschrijving, vlotte bestelling. Snelle levering.
Had stank probleem met septic tank. En goed geholpen tel. met advies en het product deed al direct na 1 behandeling zn werk.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling van Bio Septic Plus. We doen ons best om u en anderen zo goed mogelijk te helpen. Fijn om te horen dat de werking van Bio Septic plus zo snel al merkbaar is. ^Silvia
Snel geleverd en een goede prijs
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Dit vinden wij fijn om te lezen. ^Silvia
Een gemakkelijk bestelproces, een goede mail-communicatie over het verloop van de levering en de bestelling werd zorgvuldig verpakt afgeleverd. Alles is ordentelijk verlopen.
Dat is erg goed om te horen. We doen er alles aan om dit in de toekomst ook zo voort te zetten. Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. ^Silvia
Bij eerste contact duidelijke informatie ontvangen. Geadviseerde besteld en de volgende dag al in huis. Top service zoals het hoort.
Tot nu toe werkt het meteen. Moet nog 2 avonden bijgieten maar nu al een minder vieze lucht.
Hartelijk dank voor uw beoordeling van Roebic K87 onderhoud wasmachine afvoer. Fijn om te lezen dat de vieze lucht al aan het verminderen is. ^Silvia
Bioseptic plus werkt zeer goed op onze septische tank en de service is ook top. Het wordt snel geleverd en ze reageren vrijwel direct op je vragen. Overall zeer tevreden.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling van Bio Septic Plus. We doen ons best om u en anderen zo goed mogelijk te helpen. Fijn om te horen dat u dit waardeert. ^Silvia
Alle producten voor een IBA / septictank zijn aanwezig. Alles onder 1 dak en de snelle levering maakt DWT een aanrader.
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons aanbod en de verzending van de producten. Hartelijk dank voor uw beoordeling! ^Mark
Telefonisch contact gehad welk product ik nodig had. duidelijk advies gekregen. Zelfs in de drukke kerstperiode was het product snel in België bezorgd. Bedankt.
Bedankt voor uw positieve feedback. Daar worden we blij van. We doen ons best om u en anderen zo goed mogelijk te helpen. Fijn om te horen dat u dit waardeert. ^Silvia
Wordt keurig op tijd bezorgd en op de hoogte gehouden
Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat de verzendinformatie en de verzending van onze producten goed zijn gegaan. Dat horen wij graag. ^Silvia
goede service , beste kwaliteit meldingen over bestelling top
Had vraag over product . Werd dezelfde dag nog teruggebeld en product werd snel geleverd
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat onze service zo gewaardeerd wordt. Bedankt! ^Silvia
We hebben via de telefoon een goed advies gekregen. We hebben het product nog niet gebruikt omdat de beerput eerst goed geleegd dient te worden omdat de doorstroom niet goed verloopt.
Bedankt voor uw beoordeling van 20 december j.l. Wij stellen het altijd erg op prijs wanneer onze klanten ons feedback geven. Onder de recensies verloten we maandelijks een restitutie van het aankoopbedrag tot €30. Voor de maand december bent u de gelukkige. U ontvangt zo dadelijk nog een e-mail van ons. Wij hopen u nog eens terug te zien als klant bij Dutch Water Tech. Met vriendelijke groet, Silvia | Dutch Water Tech
Vlotte levering en toen ik een vraag had, werd deze snel en erg vriendelijk beantwoord. Ik krijg als klant de indruk serieus genomen te worden.
Wat een fijne review! Hartelijk dank daarvoor. We blijven ons best doen om iedereen zo'n ervaring te geven. ^Silvia
Produit efficace, qui dissout bien matières organiques mais ne dissipe pas aussi efficacement les odeur. On continue de l'acheter car le meilleur produit efficace et écologique sur le marché !
Merci beaucoup pour votre avis et vos commentaires. Nous sommes heureux que vous soyez généralement satisfaits de Roebic Blackwater. Nous avons de nombreux clients satisfaits de ce produit et beaucoup de nos clients sont également très satisfaits de l'élimination des odeurs. Nous vous avons envoyé un autre e-mail pour voir si nous pouvons vous aider un peu plus avec le problème des odeurs. Peut-être existe-t-il une meilleure solution dans votre situation spécifique. Nous aimons réfléchir avec vous pour trouver une bonne solution. ^Silvia
Het bestelde product was niet meer in stok maar ik werd opgebeld en men bood me een alternatief aan die top werkt
Hartelijk bedankt voor dit prachtige cijfer. We doen elke dag ons best om al onze klanten persoonlijk en snel te helpen waar mogelijk. ^Mark
Goeie webshop. Goeie en duidelijke communicatie over levering.
Bedankt voor het delen van deze mooie beoordeling. Duidelijke en goede communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Hartstikke fijn om te horen dat u dit ook zo ervaart. ^Silvia
12 Lelyweg
Bergen op zoom 4612 PS