Keurig

Snel geleverd, werking moet nog blijken.

Snel en netjes

De bestelling wordt snel geleverd en is netjes verpakt.

helaas, nul resultaat. Wel goede service.

sifon is vervangen (ander probleem), toch maar gestart met druppels maar de stank blijft onverminderd. Het helpt zelfs niet een klein beetje. DWT heeft contact gezocht. Wederzijds meer info gedeeld en aan de hand van mijn info is een andere oplossing geboden. Helder advies en nette oplossing. Door naar optie 2 dus.

stank uit douche put was zo opgelost

vaak stang uit riolering van douche en afvoer putje bij Weers omslag. door paar dagen wat druppels er in te doen lucht weg. nu kwestie van bij houden [ zie instructie product ]

Top product

Gemakkelijk besteld, snel geleverd, top product.

Weinig of geen resultaat

Water uit waterput blijft sterk geuren, ondanks toevoeging. Jammer. Ondanks het feit dat het product niet onmiddellijk soelaas kon brengen voor mijn regenwaterput hebben deze mensen wel geholpen om het werkelijke probleem mee op te sporen en diverse oorzaken uit te sluiten. Deze klantendienst mag zich terecht zo noemen, de klant staat hier echt wel centraal. Top dienstverlening en bij deze mijn dank voor de support.

Snelle levering en prima product, werkt heel snel en langdurig

De nare reukjes in toilet waren binnen het kwartier grotendeels verdwenen door Roebic Black Water

Uitstekend product en snelle verzending.

Dit is de 2e keer dat ik Bio sceptic + bestelde. Het lijkt een simpel poedertje, maar het werkt echt. Geen verstoppingen meet in de sceptictank en was het nog niet nodig hem te laten legen. Ik raad het iedereen aan.

Professioneel, prima service and kwaliteitsvolle producten

Onze producten aangekocht na een zoektocht op het internet. We hadden last van een rioolgeur uit onze leidingen van het bad en douche. Zelf eerst geprobeerd met water bij te gieten, chloorhoudende producten door te gieten, maar dit hielp niet. Bij onze zoektocht naar gelijkaardige klachten, kwamen we bij Dutch Water Tech terecht. Heel lovende commentaren. Zelf waren we sceptisch, maar ten einde raad hebben we dan toch de producten aangekocht met lage verwachtingen. Tot op heden hebben we nog steeds geen rioolgeur meer in ons huis door de producten aan te wenden volgens de meegeleverde gebruiksaanwijzing. Heel tevreden dus en prima service!

verzending nogal laat , waarschijnlijk post België

zie hierboven

Excellente afwikkeling bestelling

verfrissend

Het product zelf heeft niet de meest aangename geur maar werkt achteraf des te verfissender gezien de stank verdwenen is :).

Mijn probleem is opgelost!

Probleem omschrijving, zij hebben het antwoord erop. Besteld, uitgevoerd, geen probleem meer. Ben zeer tevreden over DWT BV. ga zo door!

Goede distributie en informatie aangaande leveringstraject

Product nog niet gebruikt, derhalve geen eindoordeel mogelijk. Logistieke traject uitstekend qua levering en voortgang info.

Keurig verpakt in millieu vriendelijke verpakking.

Duidelijke site, snelle levering

Zoals vermeld duidelijke omschrijving van de producten en het gebruik ervan, simpel bestellen en snel geleverd.

Alles naar wens!

Duidelijke info over de producten. Vlotte levering.

snel en praktisch

snelle verzending en ecologische verpakking. Geen enorme doos vol met vulpapier maar een karton perfect op de maten van het product, zodat er geen onnodig veel verpakking wordt gebruikt.

Zeer snelle levering en alles op voorraad

Prima levering. Super snel.

Product doet wat het moet!

snelle levering, product doet na 1 dag al zijn werking met bijna geen slechte geur meer en na enkele dagen volledig geurprobleem opgelost.

Veel kennis

Met vragen over onze septic tank naar Dutch Water gebeld en goede antwoorden gekregen. Aantal producten besteld die netjes geleverd werden. De effectiviteit is nog niet vast te stellen maar dat weten we over een paar maanden. In ieder geval zijn we nu serieuzer bezig met onze septic tank. Ik heb er alle vertrouwen in.

De levertijd mocht een week zijn, maar na 2 dagen alles keurig in huis.

Snel en goed

Snelle bestelling en levering

Snel verstuurd, goed verpakt. Fijn product.

Superspul

Snelle levering, goede adviezen.

12 Lelyweg

Bergen op zoom 4612 PS