Snelle reactie, goede service
Bedankt voor uw recensie en het vertrouwen! ^Mark
Bestellen en levering waren in orde. Of het product werkt moet de komende weken nog blijken :-)
Dank voor uw reactie. We zijn erg benieuwd naar uw ervaring! ^Mark
stipte levering
Dank voor uw review! ^Mark
De beerput werd net voor de aankoop van onze woning geledigd en gereinigd. Als gevolg hiervan hadden wij last van nare geurtjes (zeg maar geuren). Met Roebic beerput onderhoud K47, waren wij hier na enkele dagen grotendeels van verlost. Dat dit in een gerecycleerde fles wordt geleverd is mooi meegenomen.
Bedankt voor uw beoordeling van 16 augustus j.l. Wij stellen het altijd erg op prijs wanneer onze klanten ons feedback geven. Onder de recensies verloten we maandelijks een restitutie van het aankoopbedrag tot €30. Voor de maand augustus bent u de gelukkige. U ontvangt zo dadelijk nog een e-mail van ons. Wij hopen u nog eens terug te zien als klant bij Dutch Water Tech. Nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, Silvia Dutch Water Tech
Ik werd teruggebeld, dat vond ik fijn want ik zit met een probleem, dat gezien de uitleg op de website voor Dutch Water Tech, met hen besproken kan worden voor hulp. Dat bleek ook zo, de vraag is echter of black water ook echt gaat helpen? Dat is de test. Dus 2 flessen gekocht. Onze vuilwatertank van de boot is aangekoekt, en loopt slecht door, al n paar keer een volle tank laten weken, geen reseltast. Nu 1 fles in de vuilwatertank 70 l. gevuld met water om in te laten werken, volgende week fles 2. Goed gesprek aan de telefoon. Ik hou jullie op de hoogte.
Bedankt voor de review. We zijn benieuwd naar uw ervaring met de volle vuilwatertank i.c.m. Roebic Black water. ^Mark
Makkelijk benaderbare website, eenvoudige bestelprocedure en vlotte levering
Bedankt voor het compliment en uw review! ^Mark
Duidelijke uitleg en snel geleverd
Dank u voor uw recensie. ^Mark
Product lijkt te werken
Dank voor uw recensie en het vertrouwen! ^Mark
zeer overzichtelijke netpagina.Alles wijst zich vanzelf.
Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groeten, Mark Dutch Water Tech
Moet zeggen dat ik sceptisch was omdat het bijna te goed klonk om waar te zijn. Waren de reviews wel echt? Nou hier schrijf ik er zelf 1: stank weg, ben zeer blij. Had vanalles geprobeerd maar dit is het enige wat daadwerkelijk geholpen heeft. Veel dank!
Hartelijk dank voor uw postieve reactie. Wat fijn dat u ook een goede ervaring heeft met het gebruik van Drainpure en K67. Ik wens u alvast een prettig weekend! Vriendelijke groet, Silvia Dutch Water Tech
De volgende dag geleverd, netjes verpakt. Niets op aan te merken.
Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groeten, Mark Dutch Water Tech
2e keer dat ik een bestelling plaatst. Het wordt snel geleverd en het zijn eindelijk producten die echt werken. Niet zoals alle troep die hg verkoopt dat letterlijk niks veranderd met je leidingen. Klantenservice is erg behulpzaam en vriendelijk
Hartelijk dank voor uw erg mooie beoordeling. Dit is super om te lezen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Silvia Dutch Water Tech
Roebic K47 gekocht voor oplossen stankoverlast beerput voor huishoudelijk gebruik na lezen goede recensies. Na problemen met aflevering direct een nieuwe fles opgestuurd door Dutch Water Tech plus leuke attentie ! En het belangrijkste het product werkt !
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent over de werking van K47. Ik wens u alvast een prettig weekend! Vriendelijke groet, Silvia Dutch Water Tech
snel kunnen bestellen, snelle verzending en snel geleverd.. Prima !!
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent. Ik wens u alvast een prettig weekend! Vriendelijke groet, Silvia Dutch Water Tech
Vlotte bezorging en duidelijke beschrijving.
Qua bestelling prima alleen kan ik nog niets zeggen over de werking.
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een boordeling te plaatsen. Met vriendelijke groet, Mark Dutch Water Tech
Drainpure gekocht en uitgeprobeerd. Ik dacht eerst dat kan nooit werken : een paar druppeltjes in de afvoer en de nare luchtjes zijn na een paar dagen weg. Het blijkt dus gewoon te werken: ik weet niet hoe maar de luchtjes in mijn afvoer zijn weg en blijven weg. Nu ca 8 dagen gebruikt !
Hartelijk dank nog voor uw positieve beoordeling van Drainpure. Erg fijn om te lezen dat het gebruik van Drainpure zo goed is bevallen en de stank uit de afvoer weg is. Met vriendelijke groet, Mark Dutch Water Tech
Recent verhuist, bij eerste keer douchen een gigantische lucht, niet te harden. Roebic Na wat googelen in de afvoeren gegooid, stank nog erger. Na een dag duidelijk 80% verbeterd. Kijken het nog een weekje aan of een herhaling noodzakelijk is. Verwacht het niet. Kortom - product doet wat het belooft.
Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat de werking zo goed is bevallen! Ik wens u nog veel woongenot in uw nieuwe woning toe. Met vriendelijke groet, Silvia Dutch Water Tech
Duidelijke omschrijving van mijn gekocht product
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Erg fijn dat u tevreden bent over de omschrijving van de producten. Met vriendelijke groet, Silvia Dutch Water Tech
Levering snel en op tijd.
Dan zeg ik zij zijn betrokken bij de klant top
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om deze boordeling te plaatsen! Met vriendelijke groet, Mark Dutch Water Tech
De producten zijn goed beschreven en je wordt goed voorzien van adviezen om de juiste keuze te maken uit producten waar ik totaal geen verstand van heb.
Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u op deze manier een juiste keuze kon maken qua producten. Wij helpen graag. Met vriendelijke groeten, Mark Dutch Water Tech
goede service
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn dat we u hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Silvia Dutch Water Tech
Ruime keuze, snelle levering.
Goede informatieve site met producten die doen wat ze beloven. Levering is snel en retourzendingen worden volt afgehandeld.
12 Lelyweg
Bergen op zoom 4612 PS