Ik heb een septictank in de tuin, waardoor ik dit biologisch product moet gebruiken, tevens maakt het het toilet goed schoon.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over Greeen Toilet! biologische toiletreiniger. Graag tot een volgende bestelling. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Mark Dutch Water Tech
Producten zijn netjes verpakt en snel geleverd. Of het product ook echt gaat werken kunnen we nog niet over oordelen. De beoordelingvraag komt 3 dagen later als het product. Zo snel zal een septictank product het probleem niet verhelpen. Volgen s ons zou het beter zijn als de boordelingsvraag een 2 a 3 weken later zou komen dan kan het verkregen product ook beoordeeld worden.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en bestelling. Ik zal uw feedback over de beoordelingsvraag doorgeven aan de afdeling die de website verzorgt. Wij blijven continue werken aan onze website om de website te optimaliseren. Uw feedback zal hierbij meegenomen worden. Ik wens u een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groeten, Silvia Dutch Water Tech
Tevreden volkstuinders en nogmaals een snelle reactie en levering !!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze reactie en de levering van Bio-Septic + voor uw volkstuin. Ik wens u een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groeten, Silvia Dutch Water Tech
Schade bij de verzending, keurig opgelost
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review te schrijven. Wat goed om te lezen dat u een positieve ervaring met ons heeft, daar doen wij het voor! Ik wens u een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groeten, Silvia Dutch Water Tech
Ik heb zo anderhalf jaar geleden k47 besteld het begon nu weer te stinken en heb nu weer 3 flacons besteld het is zo goed middel ik raad het iedereen aan We hebben nu voorlopig weer genoeg.de beerput is nu weer ok. Wil Klarenbeek.
Hartelijk dank voor uw mooie review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over Roebic K47 beerput onderhoud en dat dit product ook bij u goed geholpen heeft met de aanpak van de stankoverlast. Graag zien we u terug bij een volgende bestelling. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Mark Dutch Water Tech
Mijn levering was wat vertraagd maar werd keurig op de hoogte gehouden! Zeer tevreden over de geleverde service en producten!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Dat doet ons goed om te horen, dat u tevreden bent over onze service en producten. Wij wensen u een fijne dag toe. Vriendelijke groet, Silvia Dutch Water Tech
Prima en snelle service
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over de service en ons keuze aanbod. Graag tot een volgende bestelling. Een hele fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Silvia Dutch Water Tech
Snelle afhandeling en bezorging prima
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over de service en bezorging van Dutch Water Tech. Graag tot een volgende bestelling. Fijne dag gewenst. ^Silvia
Prima geholpen.
Hartelijk bedankt voor uw bestelling en beoordeling. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. ^Mark
Heel duurzame goede producten
Duidelijke site Snelle levertijd Prettige zakendoen
Bedankt voor uw beoordeling van 22 maart. Wij stellen het altijd erg op prijs wanneer onze klanten ons feedback geven. Onder de recensies verloten we maandelijks een restitutie van het aankoopbedrag tot €30. Voor de maand maart bent u de gelukkige. Als het goed is heeft u ook een e-mail van ons ontvangen hierover. Wij hopen u nog eens terug te zien als klant bij Dutch Water Tech. Nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, Silvia Dutch Water Tech
Snelle opvolging waarbij klantensatisfactie absoluut centraal staat.
Hartelijk bedankt voor uw bestelling en mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent! We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. ^Silvia
zeer snel positief resultaat
Hartelijk bedankt voor uw bestelling en mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat Roebic K47 Beerput onderhoud ook bij u tot een snel & positief resultaat geleid heeft. ^Silvia
Prima product en snelle levering!
Hartelijk bedankt voor uw bestelling en mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent! ^Mark
Volgens de gebruiksaanwijzing opgevolgt. Het riool stinkt niet meer probleem opgelost
Bedankt voor uw bestelling en positieve beoordeling! We zijn blij te lezen dat Bio-Septic bij u heeft geholpen met het stankprobleem. ^Silvia
Overzichtelijk website , duidelijke uitleg over producten, gewoon plat duidelijke Nederlands
Hartelijk bedankt voor uw bestelling en beoordeling. Fijn ook om te lezen dat de informatie duidelijk is. ^Silvia
Aankoop en levering heel vlot, product geleverd volgens verwachtingen. Ik heb het product pas gisteren gebruikt in onze septische tank (omdat ik niet weet hoe snel het werkt) is het nog wat afwachten op een resultaat. Ik verwacht dat het zal doen wat nodig is en zo de problemen opgelost zijn. Heel eenvoudig in gebruik!
Hartelijk bedankt voor uw bestelling en beoordeling. Roebic K57 Septic Tank Noodhulp heeft - afhankelijk van de toestand van het systeem - enkele weken de tijd nodig om tot resultaat te komen. Soms is het nodig om een paar keer met de K-57 te behandelen. U moet tussen de behandelingen een periode van ongeveer drie tot vier weken wachten. Als het systeem goed draait na één behandeling van de K-57, raden wij aan om Roebic K-37 (bij grijs water) of Roebic K-47 (bij zwart water) de volgende maand toe te passen voor het onderhoud aan uw septische put. Hierna zou u over kunnen gaan op een jaarlijkse onderhoudsdosis, om zo nieuwe problemen te voorkomen. Mocht u nog vragen hebben hierover mag u altijd contact opnemen. ^Silvia
tevreden van de producten ze doen wat omschreven staat
zoals hierboven gezegd , snelle levering . Ook al eerder bestelling gedaan naar tevredenheid
Was niet meer op voorraad in de verpakking maar werd nu via een andere vorm aangeleverd met een duidelijke uitleg in de mail.
alles ging zo vlot !!!!
Hartelijk bedankt voor uw bestelling en beoordeling. ^Silvia
Nog contact gehad voor extra uitleg van opstart septitank. (onze septitank is geleegd was te vol en werkte niet meer) Wordt goed en duidelijk uitgelegd. Ook andere producten! Ik ben erg blij dat ik dit bedrijf heb gevonden op internet.. Een aanrader!!
Kan niet in de toekomst ruiken. Maar werkt na twee keer druppelen al
Hartelijk bedankt voor uw bestelling en mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tot nu toe tevreden bent over het gebruik van Drainpure. ^Mark
ik kon snel vinden wat ik zocht en de toelichtingen zijn erg duidelijk. Ook fijn dat er zoveel aandacht is voor ons klimaat. Dat geeft een extra stimulans.
12 Lelyweg
Bergen op zoom 4612 PS