Het product ziet er veelbelovend uit, de werking ervan zal ik maar kunnen vaststellen na een aantal maanden natuurlijk, als mijn regenwaterput niet begint te geuren en te kleuren.
Dank voor uw bestelling en review. ^ Mark
Kennis van zaken en dat delen. Snelle levering. Goed werkende site Makkelijke betaling
Bedankt voor uw reactie! Fijn dat we u hebben kunnen helpen. ^Silvia
heb net voor het eerst 1 fles Roebic (beerput onderhoud) bacteriën in de beerput verwerkt en hoop dat het gaat werken ,heb hier dus geen ervaring mee .mocht dit goed aanslaan ga ik zeker een hele doos bestellen .heb hier een goed gevoel bij.
Dank voor uw bestelling en beoordeling! Het kan tot een week of twee duren voordat u een goed resultaat heeft, afhankelijk van de "ernst" van de situatie. De bacteriën hebben even de tijd nodig om zichzelf te ontwikkelen en de vervuiling af te breken. Binnen enkele weken zou u dus al resultaat moeten merken. ^Silvia
Website goed te gebruiken en informatief Track and trace goed volgbaar
Bedankt voor de positieve beoordeling! ^Silvia
Werkt snel
Dank voor uw bestelling en review. ^ Mark
Product is snel geleverd en is van goede kwaliteit.
Dank voor uw bestelling en review. ^ Mark
Na een vergissing in mijn bestelling werd ik nog dezelfde dag door hun gebeld en is mijn vergissing op een supersnelle en zeer klantvriendelijke manier opgelost. Chapeau!
Fijn dat we u hebben kunnen helpen. Bedankt voor de positieve beoordeling! ^Silvia
Gooide het in mijn toilet en het werkte direct
De website is heel duidelijk, bestellen is makkelijk en we hadden het product de volgende dag in huis. Heel tevreden.
Hetzelfde als hierboven
Dank voor uw bestelling en review. ^ Mark
Na een huis te hebben gekocht met een IBA heb ik online mij geïnformeerd naar onderhoud hiervan Zo ben ik bij Dutch Water Tech terecht gekomen De info en de produkten spraken mij aan
Beste J, Bedankt voor uw beoordeling van 25 augustus. Wij stellen het altijd erg op prijs wanneer onze klanten ons feedback geven. Onder de recensies verloten we maandelijks een restitutie van het aankoopbedrag tot €30. Voor de maand augustus bent u de gelukkige. Als het goed is heeft u ook een e-mail van ons ontvangen hierover. Wij hopen u nog eens terug te zien als klant bij Dutch Water Tech. Nog een fijne dag! ^Silvia
Snelle levering waardoor ik niet lang hoefde te wachten op mijn bestelling.
Dank voor uw bestelling en review. ^ Silvia
Ik heb een oude woning gekocht met septic tank (zwart water). Deze bleek af en toe te gaan stinken. Vooral met de hittegolf, maar dan in de nacht wanneer het geregend had. Na wat googlen kwam ik op de site van Dutch Water Tech terecht en heb het product Roebic K47 gekocht. Al in de eerste nacht na het gebruik bleek de stank weg. Helaas toch daarna (na een week) nog 1 keer teruggekomen, hopelijk blijft dat bij incidenteel. Vooralsnog ben ik voorzichtig positief!
Goedemorgen, Dank voor uw review. Het kan inderdaad tot een week of twee duren voordat u een goed resultaat heeft, afhankelijk van de "ernst" van de situatie. De bacteriën hebben even de tijd nodig om zichzelf te ontwikkelen en de vervuiling af te breken. ^Mark
Goed.
Bedankt! ^Mark
Ik heb twee keer gebeld, eerste keer voor informatie en dat werd allemaal duidelijk en goed uitgelegd. Tweede keer was om dat de site al de hele dag niet werkten bij betalen. ( dit lag aan internet niet aan de site). Omdat het al laat was zou de bestelling pas einde week komen maar de meneer aan de telefoon ging proberen om het toch nog te versturen. Volgende dag had ik het pakketje al in huis.
Goed, nette afwikkeling
Dank voor uw bestelling en review! ^ Silvia
Als de levering nu vlot gaat en het product werkt ben ik helemaal tevreden.
Dank voor uw bestelling! ^ Silvia
Goed vindbaar en prima werkende webshop met duidelijke omschrijving van de producten.
Dank voor uw positieve review. ^ Mark
Positief goed advies direct contact korte lijnen komen afspraken na
Fijn dat we u hebben kunnen helpen. Bedankt voor de beoordeling! ^Silvia
mijn gootsteen was verstopt en wilde niet open gaan. Ik gebruik een halve fles er in leeggegooid en ik kon weer mijn gootsteen gebruiken. Straks de andere helft. Wat ben ik blij
Bedankt voor uw reactie. Fijn dat we u hebben kunnen helpen! ^Silvia
Snelle verzending en correcte afhandeling door Dutch Water Tech. Levering door PostNL erg warrig en rommelig. In track/trace melding dat het in mijn brievenbus is afgeleverd, maar niets. "11:59 Bezorgd, zending in brievenbus" Om ca 15:00 Post NL gebeld, en daar wordt verteld dat de status op "bezorgd in brievenbus" staat omdat de doos te groot is. Erg vreemd..... Wel de toezegging dat het dezelfde dag nog geleverd zou worden. Dat gebeurde ook...... door mijn buurman...... Daar was het pakket namelijk 's middags afgeleverd. Kortom Duth Water Tech, niets op aan te merken. Levering door PostNL des te meer.
Bedankt voor uw bestelling en beoordeling! Vervelend dat de levering van uw bestelling via PostNL niet zo goed was gegaan. Fijn dat u dit even laat weten dan gaan we dit extra in de gaten houden. ^ Silvia
goed advies en redelijk snel geleverd
Dank voor uw bestelling! ^ Mark
Onze doucheput stonk erg. Vooral na regenval. Heb het de afgelopen week volgens instructie toegepast en de geur is weg. Nu moet ik daarbij wel zeggen dat het nog niet echt noemenswaardigveel geregend heeft. Afgelopen nacht een beetje, maar ik ruik nog niks.
Dank voor uw bestelling en uw positieve review! ^ Silvia
Super informatie op de site bij wat je nodig hebt duidelijke uitleg van de producten ben super tevreden raad iedereen aan hier zijn matriaalen te kopen
Bedankt voor uw reactie! Fijn dat we u hebben kunnen helpen. ^Silvia
Ik bestelde en de dag erna was het al geleverd! Super service!
Dank voor uw positieve review! ^ Silvia
12 Lelyweg