Snelle levering, duidelijke website.

Voldoet zeer aan de verwachtingen.

De oplossing voor stankoverlast in ons vakantiehuisje! Top!

Wij hebben elk jaar weer stankoverlast in ons vakantiehuisje als wij langere tijd afwezig zijn geweest. Contact opgenomen met DWT wat te doen en zij hadden een speciaal pakket voor recreatiewoningen met septic tank. (soort poeder om in het toilet te deponeren). Erg simpel maar het werkt! Nu nog kijken hoe lang dit blijft. Maar tot nu toe erg tevreden!

Toppie

Product doet wat ervan gezegd wordt.

Snelle levering, top product

Hebben hier uitstekende producten en tevens volgende dag meestal geleverd.

snel en vriendelijke klantenservice

snel en vriendelijke klantenservice

duidelijke informatie, snelle verzending

Duidelijke informatie op de site, eenvoudig bestellen en snel geleverd.

Snel , vriendelijk , en met goede informatie geholpen.

Gewoon prettige communicatie en goed.

Helemaal prima

Snel geleverd, en na 1 dag al geen stank meer uit de gft bak na het toedienen van de K 27. Ik ben tevreden!

Snel

Snelle bezorging. Echter geen e-mail bevestiging van bestelling, dat vond ik vreemd. Geeft geen zekerheid over bedrijf

Vier sterren voor snelle levering

Ik heb bacteriën voor mijn septic tank gekocht en kan dus nu nog niets zeggen over de werking van het product.

Snelle levering en zeer tevreden over het product

De levering was zeer snel. En de werking van het product is goed...doet wat het moet doen.

In goede orde ontvangen dag na bestelling

Goed en snel advies en een snelle levering

Ik heb een probleem met stankoverlast van rioollucht op een boot waar ik nergens advies over kon vinden of krijgen. Ik had een mail hierover naar Dutch water tech gestuurd en kreeg daar heel snel een reactie met een eerlijk en goed advies. De volgende dag had ik de flessen al in huis.Ik zou dit bedrijf zeker bij een ander adviseren.

sneel reactei duidelijke afspraken

Duidelijk verhaal bij artikel en snelle levering veel keuze voor levering

Professioneel

duidelijke omschrijvingen transparant verhaal. Ik heb 2 afzonderlijke bestellingen geplaatst en kreeg bericht dat men de 2 opdrachten gaat koppelen en 2x verzendkosten geretourneerd worden. Dit is eerlijk/oprecht en maken we niet zo veel meer mee tegenwoordig.

snelle en goede levering van het bestelde

Dutch water tech heeft de juiste spullen voor de watersporter. Site is overzichtelijk en zorgt ervoor dat je de juiste spullen aanschaft.

in een woord geweldig

heel makkelijk te bestellen via de site. Duidelijk, en snel alles besteld. Snelle levering. Zij doen wat ze beloven.

gekregen wat ik gevraagt heb

fantastische producten en we zullen ze blijven kopen

Prima product, werkt goed en is niet slecht voor het milieu

Goed werkend product, geen rommel.

Super snelle levering en product werkt uitstekend.

Ik vind de informatie over de producten heel duidelijk. En de siet zelf makelijk te gebruiken.

Zondagavond besteld dinsdag in huis

Snelle levering en een goed product

Snelle levering en een goed product

Zeer duidelijke site en snel geleverd

Ik heb het product nog niet gebruikt maar ga het vanavond in de tank gooien.

Prima product K47 gebruik het nu ruim 1 jaar

Prima product K47 gebuik het nu ruim 1 jaar