Goed en vlot

Voorheen onbekend, maar vlot en volledige informatie gehad. Nu testen of het product bij mij zo goed zal werken. Punt van aandacht: bij betaling staat op de orderbon het rekeningnummer. Krijg echter een apart bericht dat het naar een tussen rekening overgemaakt moet worden. Hier heb ik wel een naar gevoel over gehad of ik dit moest doen, gezien de vele nep informatie die er rondgaat.

Betrouwbaar, goede service en snelle levering.

De webshop ziet er betrouwbaar uit, is overzichtelijk, geeft veel informatie en verwijst naar refererende producten. Verder wordt de bestelling snel geleverd.

duidelijke website en snelle levering

duidelijke website en snelle levering

Prima service en prima produkten

Snelle levering en ik gebruik jullie materiaal voor een septic tank en een 'vetput' inmiddels twee jaar. Het water dat geloosd wordt is kraakhelder en stinkt niet. Soms wel een luchtje uit de regenpijp, die ook aangesloten is op dezelfde afvoer als de tanks. Daar ga ik nu spul voor de leidingen in proberen te doen, weet nog niet of dat werkt (is een vakantiewoning en even niet geweest)

Snelle levering en uitstekend product

Bacteriën besteld voor de septictank. Werkt uitstekend. De stank die in de buitensloot heerste is totaal verdwenen. De septictank is weer gezond!

Snelle levering, geen gezeur

Mijn ervaring met een product van DW is geweldig goed, De levering is aangegeven hoe en wanneer en snel. Beter kan je niet wensen, bedankt

Alles ging prima.

werkt echt

Sinds de riolering op ons plein door de gemeente is vervangen hebben wij last van vreselijke stank in de gang. Van alles geprobeerd en gedaan. Niets kunnen vinden via internet Dutch water gevonden en besteld. Tot ons verbazing werkt het echt de geur is zo goed als weg.

Supersnelle levering

Ik bestelde een starterskit voor een sceptic tank en binnen twee dagen ontving ik het pakketje! Ook werd ik op de hoogte gehouden van de levering.

Mijn allereerste bestelling bij DWT en al direct bingo...Fantastische service!

Gisteren besteld en vandaag reeds in huis en dat in Coronatijden...waaw! Bestelde producten direct uitgetest en meer dan goedgekeurd. Een tevreden klant, doe zo voort ;o)

Bestelling snel binnen

Vrijdag besteld, zaterdag binnen. Super snel in deze corona tijd. Over de kwaliteit van het product kan ik nog niets zeggen.

Snelle levering en goede prijs!

snel en duurzaam

Via internet snel Dutch Water gevonden, goede uitleg en helemaal passend bij mijn zorgen om mijn septictank

duidelijk en snel

duidelijke site en snelle levering.

Razendsnelle levering en product werkt uitstekend

Hele duidelijke website met goeie uitleg over de verschillen in producten. Kon zo goeie keus maken. Zeer tevreden met product. Fijne, snelle levering.

Goed en snel.

Snelle levering,

altijd snelle levering en goede spullen

Wederom Roebic Black water besteld bij Dutch Water Tech om mijn vuilwatertank van de boot geurvrij te houden. Gebruik het spul al jaren en het werk uitstekend. Dutch Water Tech heeft duidelijke website en levert keurig en snel de spullen af. Aanrader.

Okee

Snelle levering en redelijk goed verpakt (K37 & K47). Helaas geen bevestiging vd bestelling via email (zonder aangemaakt account!!). Twee bestellingen geplaatst waarvan één volgens mij zonder pakbon kwam. Normaal niet zo erg maar omdat er ook al geen orderbevestiging is, is er alleen de betalingsbevestiging vd bank voor de eigen administratie.

Perfect geregeld

Chloorpomp aangekocht precies conform afspraak geregeld vandaag besteld en dag later geleverd. Bedankt

Snelle levering volgens afspraak

Duidelijke website en levering volgens afspraak. Betrouwbaar en snel.

Snel en netjes

Goed verpakt en zeer snel afgeleverd

Stankoverlast verdwijnt echt!

Al jaren gebruiken wij producten van Dutch Water Tech het resultaat was En is verbluffend!!!!!!

Top en nog eens top

Heb wc reiniger gekocht nog nooit zulk lekker spul gehad, wist niet dat het bestond. Als het op is koop ik weer.

Goede service. Pakketje netjes op tijd volgens afspraak met goede track en trace.

uitstekend.

Goed product: De flesjes Drain pure helpen echt tegen stankoverlast, en werden heel snel bezorgd

12 Lelyweg

Bergen op zoom 4612 PS