Goede producten

Dutch Water Tech en hun producten helpt mij met het beheren van onze septic tank. Hun producten doen wat ze beloven.

Helemaal top!

Snelle levering, goede informatie, goede producten!

Uitstekend snelle levering

Uitstekend snelle levering

Écht superspul!

Al enige maanden hadden we last van een rioollucht in ons 'washok'. In de badruimte daarnaast zijn een broyeur toilet, een wastafel en een douche/bad aanwezig. Omdat voor ons niet helemaal duidelijk was welke afvoer de rioollucht veroorzaakte hebben we op advies van een medewerker van Dutch Water Tech twee producten aangeschaft: de Roebic K27 en de K97. Daar zijn we dit afgelopen weekend mee aan de gang gegaan. Resultaat: voor het eerst in maanden een heerlijk fris ruikende ruimte! Geweldige producten dus die hun geld zeker meer dan waard zijn!

Goede producten en super service!

Ons drainageveld was verstopt, gelukkig was dit snel verholpen na gebruik van de juiste spullen! Waren heel vlot met antwoorden op al mijn vragen!

Snelle levering en goed product

Bacterien besteld voor septic tank. Binnen een dag binnen; werkt prima.

Heel duidelijke antwoorden op vragen die ik had.

Product snel geleverd en product voldoet aan verwachtingen.

Goed product en snelle levering

Goed geadviseerd over een product, snelle levering

Snelle en correcte levering.

Zou afgeleverd worden door DPD maar bleek in de brievenbus te liggen

Goede service en snelle levering

Na duidelijk advies en hulp via de mail hebben we snel de juiste producten kunnen bestellen en thuis geleverd gekregen

Snel geleverd en een prima product

Product werd snel geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Snelle levering en uiterst productief

Vuile waterput en na het toevoegen van de producten snel resultaat

Ik heb het gevoel dat het werkt

Ben een vrij nuchter persoon maar denk dat het bacterie leven beter wordt in septic tank

Tevreden

Duidelijke website Goede, snelle service

Gewoon goed !!

Zoals afgesproken !!

Prima bedrijf. Bestelling snel geleverd

Prima ervaring. Op de site staat duidelijk uitleg, wat het bestellen makkelijker maakt. Product werd snel geleverd en is eenvoudig te gebruiken.

Prima product

sinds ik Dutch Water Suplement gebruik in mijn toilet heb ik geen last meer van verstopping in mijn septic tank. elke week een beetje bacteriën is voldoende.

Gespecialiseerde kennis gebundeld

Duidelijke site en snel geleverd

uitstekend product en snelle service!!!!!!

zeer snelle levering. het product doet zijn werk goed!!

Prima produkt, vlotte levering, goed advies

We zochten voor onze regenput een manier om het water schoon te houden en vrij van geurtjes. Na wat zoeken op internet komt dat de website van Dutch Water Tech snel naar boven. We gebruiken Bio Recup LQD nu een jaar, eenmaal per jaar toevoegen (1 fles op 5 m³ water). Werkt goed. We zijn erg tevreden.

Goed produkt, prettige service

Fijn dat jullie produkten verkopen die het milieu sterker maken in plaats van vervuilen! Als ik bel krijg ik adequaat en deskundig advies! Ga zo door!

Zoals altijd snel geregeld.

Goede kwaliteit en afbreekbare verpakkingen.

Goede service, snelle levering

Je wordt bij Dutch Water Tech goed geholpen; er wordt echt met je meegedacht over het aan te schaffen product en hoe het product te gebruiken. Na bestelling heb je de goederen binnen een dag in huis. Dat is echt goed!

Snelle levering, goed product

Het product is binnen de beloofde termijn geleverd. Goed verpakt. Wel aan de prijs, maar het lijkt wel te werken. En dan vind ik het waard. Er zit ook een soort slangetje bij waarmee je goed op de moeilijke plekken kan komen. Das fijn

12 Lelyweg

Bergen op zoom 4612 PS