Pluspunten
Goed bereikbaar per telefoon, vriendelijk, goed advies, veel toelichting ondanks dat je een kleine klant bent,
Pluspunten
Was in twee dagen van de smerige lucht in huis af. Topspul.
Pluspunten
Half jaar geleden eerste telefonisch contact en kreeg goed advies en zelfs vlak voor weekend werden de spullen opgestuurd. Nu opnieuw bestelling gearriveerd zonder problemen, hoe de uitwerking is laat nog even op zich wachten (voor septictank en vetput), vandaag gebruikt en over 10 dagen gaan we terug en zullen het ruiken of niet!
Pluspunten
Zelfs zaterdag wordt de telefoon beantwoord. Niet altijd iedereen aanwezig dan maar goed.
Pluspunten
Na telefonisch contact gemeld dat de zending bij de post nog vast zat. Daarna de volgende dag in de bus! perfect
VerbeterpuntenDoe zo voort!
Pluspunten
Zoals het hoort, duidelijk omschrijving van het product op hun site en super snel geleverd,
Pluspunten
Kwaliteitsproducten, zeer snelle levering, uitstekende service. Hier kom ik nog terug.
Pluspunten
Goed product, snelle levering
Pluspunten
Snelle service, duidelijke informatie en goed product.
Pluspunten
gratis producten bij bestelling
Verbeterpuntenmeerdere verzenddagen dan 2
Pluspunten
Snelle service en kreeg bij de bestelling zelfs een gratis waterplant!
VerbeterpuntenGeen ga zo door goed bezig
Pluspunten
Prima geadviseerd en keurig geleverd.
Pluspunten
Goede en vriendelijke service. De kwaliteit kan ik nog niet beoordelen. Ik moet de resultaten van het product nog ervare.
Pluspunten
Snelle reactie op vraag
Pluspunten
*vriendelijke benadering *mee denken *vlotte levering
VerbeterpuntenOmdat ik een tussenpersoon ben en korting heb gekregen, zou het voor mij prettig zijn, als ik op de factuur de reguliere consumentenprijs kan zien en de gegeven korting in percentage of bedrag.
Pluspunten
netjes verpakt, en op tijd geleverd.
Verbeterpuntentot nog toe geen.
Pluspunten
Snelle levering, en ik hoop ook een werkzaam product
Pluspunten
Goede service en duidelijke uitleg van het product.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snelle levering en perfecte kwaliteit.
12 Lelyweg
Bergen op zoom 4612 PS