Pluspunten
snelle levering duidelijke website
Pluspunten
Uitermate deskundig en coulant geholpen.
Pluspunten
Super snel ontvangen en perfect verpakt. En er zat nog gratis een grote zoetwatermossel als extraatje.. SUPER. Ga zeker nog meer bestellingen bij dit bedrijf en mijn vrienden ook.
VerbeterpuntenGéén verbeterpunten. Zo doorgaan.
Pluspunten
We hadden 2 weken geleden een min of meer vergaan bosje Elodea gekregen. Achteraf niet heel raar want het was heel warm die week. Dit heb ik per email aan Mark laten weten. Hij heeft heel cordaat een nieuwe bos + een extra bos andere planten opgestuurd. Super service! De nieuwe planten zagen er super uit.
VerbeterpuntenMisschien bij heel warm weer geen planten versturen.
Pluspunten
Zeer goede service ! Bij dit bedrijf zijn service na verkoop en goede communicatie geen loze beloftes. Dutchwatertech is echt een aanrader !
Pluspunten
Topkwaliteit in de producten zowel als in de service en levering. Ik zal hier nog heel vaak iets bestellen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
vriendelijk en op tijd geholpen; goede kwaliteit
Verbeterpunteneen aantal waterplanten waren zwart en lijken niet te overleven
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit producten die goed ingepakt zijn.
Pluspunten
Prima wijze van verpakken. De artikelen zijn duidelijk van een naamkaartje voorzien. Een aanrander voor iemand die zijn vijver wil verfraaien. Prima prijs voor de artikelen.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenBetere kwaliteit gekroesd fonteinkruid, bij mij gaan alle 3 Plantjes dood ondanks dat ik ze volgens de goede manier heb gepoot.
Geachte klant, Dank voor uw recensie. Het kan uiteraard wel eens gebeuren dat de planten niet aanslaan. Hoe waren de planten bij aankomst? En heeft u een idee van de waterwaarden? ^Mark
Pluspunten
Grote verscheidenheid producten, adequate behandeling aanvraag, spoedige toezending.
Pluspunten
Keurig bedrijf. Duidelijke omschrijving van de producten. Levering ook goed met een duidelijke omschrijving van het product.
Het fonteinkruid dat ik besteld heb is nogal bruin van kleur. Ik moet nog maar afwachten of het goed aanslaat.
Geachte heer, Goed dat u het heeft gemeld. Het kan zijn dat het pakket wat warm is geworden. Dat is soms lastig plannen rond deze tijd. Indien het niet goed gaat wil ik u vragen even contact op te nemen, dan lossen we het uiteraard op! ^Linda
Pluspunten
Snelle en goede levering.
Pluspunten
Over alles zeer blij het kan niet beter bedankt
VerbeterpuntenAlles ok
Pluspunten
Zeer snelle levering. Producten goed verpakt. Goede kwaliteit. 2e keer nu wat besteld en weer zeer tevreden!
VerbeterpuntenNiet eigenlijk. Lekker zo doorgaan!
Pluspunten
Snel geleverd, keurig verpakt met de Benodigde extra’s en duidelijke uitleg erbij en een extra verwijzing naar diverse internet pagina’s voor extra duidelijkheid. Keurig
VerbeterpuntenMisschien nog duidelijk kenbaar maken dat je nog aarde en fijn grind nodig heb als je besteld. ( maar ken ook zijn dat ik het niet gezien hebt, in dat geval iets duidelijker vermelden. Maar dit is een klein puntje)
Geachte heer, Dank voor uw aanvulling. Dit wordt niet expliciet vermeld inderdaad. We zullen dat op de lijst zetten! ^Mark
Pluspunten
Goede kwaliteit zuurstof- en waterplanten. Gratis enkele mandjes ontvangen. Snelle levering, goede service.
VerbeterpuntenDe kroos heeft het helaas niet overleefd, was als uitzondering iets mindere kwaliteit. In ideale omstandigheden misschien wel goed, waterkwaliteit was op dat moment niet optimaal. Moeilijk te beoordelen of het nu echt aan de kroos lag. Geen punt van kritiek, enkel een goed bedoelde opmerking.
Pluspunten
Alles zoals verwacht. Goede gezonde planten. Goede verpakking . Punktuele levering.
Pluspunten
- Wordt snel op vragen gereageerd - Vlotte verzending - Kwalitatief uitstekende waterplanten - Zending is goed verpakt
Pluspunten
Komt afspraken keurig na.
Pluspunten
Toen niet de hele bestelling leverbaar was werd ik daarover gebeld. In overleg is het leverbare deel daarna direct verstuurd en wordt de rest later nageleverd. Prima service
Pluspunten
Goede kwaliteit. prijs/kwaliteit, vind ik zeer redelijk, zeker de waterpest waren flinke bossen! waterlelie was klein maar groeit goed. Met vriendelijke groet, Ton Hollaar
Verbeterpuntenzie bij positieve punten! Aanbevelen? Op dit moment niet!!
Geachte klant, Zoals besproken hebben we nieuwe planten opgestuurd. Kunt u uw beoordeling nog eens overwegen? ^ Linda Dank voor uw nieuwe beoordeling!
12 Lelyweg
Bergen op zoom 4612 PS