• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede webshop, duidelijke communicatie. De spullen zijn goed verpakt en er zit een duidelijke beschrijving met tips bij. Top!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Keurige website. Geen Problemen met bestelling plaatsen. Sterke communicatie bij een eventuele klacht. Oplossingsgericht.

Verpakking lekte, de levering kwam een dag later binnen dan beloofd. Kan Dutch water Tech niets aan doen, denk ik want het was erg warm deze dagen. 2 van de 6 mosselen en 3 slakken van de 10 doen het al niet meer. Misschien toch contact opnemen met de klant dat er tijdens extreme warmte geen verzendingen plaats vinden. Update.....bedrijf heeft naar aanleiding van mijn bericht hierboven contact gezocht met mij. Nieuwe mosselen en slakken toegestuurd gekregen. Dus ik ben 100% tevreden over de service van dit bedrijf. Geweldig opgepakt Mark! Dankjewel.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Tere planten en dieren goed verpakt en zorgvuldig verstuurd. Leuk dat er nog een extra plantje of diertje erbij we!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Werd redelijk snel teruggebeld en gemaild

kreeg een pakket met daarin 4 soorten waterplanten. van 2 soorten waren totaal 8 stuks aanwezig (5 st en 3 st). Van de andere twee soorten waren in totaal sleechts 4 stuks aanwezig (elk 2 st). Navraag bij Verkoop leverde op dat dit kwam omdat in deze tijd van het jaar het aanbod niet zo groot is. Let wel het is eind mei. In deze tijd is het aanbod juist giga groot. Ben niet dus niet tevreden!!!!!!!!!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Men komt afspraken goed nba en heeft goede producten.

Telefonische bereikbaarheid is niet optimaal. Ik kreeg tot nu toe nooit degene direct aan de telefoon met als gevolg wat langs elkaar heen bellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kreeg een gratis waterplantje bij mijn bestelling geleverd. (waternoot)

Kreeg op een dinsdag aan het begin van de middag een track & trace code en kreeg het pakket toch pas op vrijdag geleverd. Aangezien ik een bestelling met levende dieren besteld had, vroeg ik mij af of slechts de T&T aangemaakt was of dat de poelslakken ook al 3 dagen in een doos zaten? Verschillende poelslakken hebben sinds de levering niet meer bewogen waaraan ik de conclusie verbind dat deze de reis niet overleefd hebben. Al met al veel geld voor weinig plezier.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

heel vlot en correct... houden zo

prijzen wat hoog voor slakken... denk dat op sommige artikelen wel wat beter kan, ook op zuurstofplanten, rest prima

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

snelle accurate levering

meer informatie over producten,m.n.toepassing en gebruik

Pluspunten

Goed spul en snelle levering.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer goede en behulpzame service. Zijn bereid om een levering zo snel mogelijk ter plaatse te krijgen. Goede kwaliteit planten ontvangen!

Misschien extra controle van mosselen, van het gekochte pakket liggen er een aantal leeg open. Dit terwijl de waterkwaliteit professioneel gecontroleerd is.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer tevreden over de verzorgde levering en uitleg over het poten van de waterplanten en nog een kleine attentie (watermossel). Alles naar volle tevredenheid!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Vlot verloop van de bestelling. Perfecte communicatie betreffende het tijdstip van de levering, rekening houdend met de temperaturen welke invloed hebben op de levering van de mosselen. Gewoonweg perfect!

Geen, doe zo verder!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Komt al zijn afspraken na! (Producten, kwaliteit en leveringen)

Weet er geen te noemen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Al meerdere keren vijverplanten besteld en de kwaliteit hiervan laat niets te wensen over. Topspul.

Ga zo door

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering, goede informatie op de website

• Kwaliteit

Pluspunten

Klantvriendelijk, levert alleen goede producten. Goede verpakkingsmaterialen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik had vorig jaar een waterlelie gekocht welke niet aansloeg. Vervolgens een mail gestuurd aan Mark en hij heeft het heel netjes opgelost. Dit jaar een nieuwe ontvangen welke het inmiddels prima doet in de vijver.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik heb al veel zuurstofwaterplanten gekocht bij diverse winkels en webshops, maar zelden zo'n goede kwaliteit van planten toegestuurd gekregen.

De agenda voor het versturen van de bestelling zou best rekening houden met de feestdagen van de landen waar naar toe moet gestuurd worden.

12 Lelyweg

Bergen op zoom 4612 PS