Pluspunten
vriendelijk behulpzaam en goede kwaliteit producten tegen goede prijs
Ik heb laatst mosselen besteld voor in mijn vijver. Er zat en groen netje bij maar geen beschrijving hoe of wat ermee te doen. Dat vind ik jammer.
Geachte heer van Bruksvoort, Dit staat toch echt duidelijk omschreven in de productomschrijving! De netjes zijn een service, en bovendien gratis. Ik vind het toch wat jammer dat we daarom een onvoldoende beoordeling van u krijgen! Mvg Mark
Pluspunten
Bestelling was goed mooie gezinde planten en dieren. Er was van één object te weinig geleverd en na een mailtje met Mark, werd dat netjes nagezonden, met zelfs nog iets extra's. Alle lof 5 sterren dik verdiend.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
super service!
Site kan duidelijker.
Pluspunten
Goede mooie planten, voor prima prijs Leuk dat er 2 gratis vijver mosselen bij zaten.
Pluspunten
Zonder ooit iets gekocht te hebben bij Dutch Water Tech heb ik info op gevraagd over de vijver, werd netjes geholpen met advies. Heb dus na dit advies enkele planten, mosselen en slakken gekocht waar ik zeer tevreden mee ben. Mijn advies is: Ga zo door en jullie hebben een tevreden klant erbij.
Verbeterpuntenhet beloofde ook doen, wat met terug bellen niet gebeurt. Maar waar mensen werken worden soms kleine foutjes gemaakt, dus niet iets om je echt druk over te maken.
Pluspunten
snelle levering goede uitleg op de site met video
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site, mooi verpakt
Pluspunten
Zeer goede communicatie Snelle levering
VerbeterpuntenBetere controle op het leven van de zoetwatermosselen .
Pluspunten
Na overleg kon de inhoud van een vijverpakket gewoon aangepast worden naar mijn eigen wensen. Snelle levering.
VerbeterpuntenDe mosselzakken in zwarte kleur leveren ipv groen. Zwart valt minder op.
n.v.t
Pluspunten
Mooie planten geleverd. Zeer gevarieerd pakket zuurstofplanten.
Pluspunten
Bleven communiceren over de levering
VerbeterpuntenPrijzen niet duidelijk op de website
Pluspunten
Vlot verloop van de bestelling
Pluspunten
correcte uitvoering en snelle levering.
Verbeterpuntendit was mijn tweede keer dat ik bestelde en er zat een groot verschil tussen de geleverde slakken en mosselen. deze waren beduidend kleiner dan de vorige. deze zullen ook groeien maar het komt niet over omdat ik deze keer er ook wilde meegeven aan mijn ouders die veel grotere vijvers hebben en eerst wilde zien hoe het product was.
Pluspunten
Pakket besteld om vijver helder te krijgen. Omdat het nog vroeg in het seizoen was, waren nog niet alle planten in het pakket beschikbaar. Er werden hierop aanpassingen gedaan en aantal gratis planten waardoor snel geleverd kon worden. Het was ook geen probleem om het pakket op te halen. Snelle en adequate service!
12 Lelyweg
Bergen op zoom 4612 PS